- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj nitko nije skužio moj novi potpis
Tko ce s menom idem kakat kod karla.......kupio je novi glejd micro spray =)
why are you angry my love :D mwwa =)
if you're sad i will be too 
U MENIII JESEN JE MA DA KAZU SVI DA SAD JE PROLJECE U MENI TUGA JEE GDJE SI TI TKO ZNA GDJEEEE =)

hahaahahha procitajte ovo
KAKICA KOD KARLA
Jutro:
"Hoću kakakti kod Kaaaaaaaaaaaaaarlaaaaaa!"
Vrišti klinac i trči ulicom.
Ding-dong.
Gđa Katić otvara vrata "Pa to si ti Marko, Karlo ti je u ško..". Ne uspijeva završiti rečenicu jel mali Marko hitro trči kroz hodnik, preskače psa koji spava, obara fikus i ulijeće u wc. Gđa Katić i dalje stoji kraj vrata, poluotvorenih usta. Vuššššššš. Mali Marko zadovoljno izlazi iz wc-a i pomiluje psa. Gđa Katić uspijeva se pribrati: "Dušo, pa zar nisi sad bio kući, vidjela sam prije par minuta kroz prozor kako ti mama otvara vrata." Karlo ovaj put preskače oboreni fikus, nasmiješi se gđi Katić i nedužno gukne "Hvala. Kod nas ne želim kakati. Kod Vas miriše kad se kaka."
Popodne:
driin drinn
"Dobar dan, ovdje gđa Katić, Karlova mama. Jesam li dobila gđu Tomić?
"Jeste, izvolite.."
"Gđo Tomić, ne želim biti neugodna.. ali što to vi radite svom djetetu? Zašto mu dopuštate da upada ljudima u kuću kako bi se, da oprostite, posrao?"
"A joj, meni je stvarno neugodno. Vidite, moj mali je gledao nekidan onu reklamu za miris.."
"Gledao? A što vi radite s tim djetetom? Zar mu niste mogli objasniti.. zar ga nitko ne nadzire dok gleda televiziju? Kakva ste vi to majka??"
"Gđo Katić dopustite.. eto, on je vidio tu reklamu i ja nikako da ga uvjerim da je to neki dječak u reklami, a ne Karlo, Vaš sin.. uostalom, nisam ni sigurna na što taj Vaš wc liči, vjerojatno ne miriše tako krasno.."
"Miriše?? Kakvo je to sad podmetanje?? Da vaš miriše mali mi sigurno ne bi upao u stan kao tornado, srušio mi pola namještaja i onda se posrao u mom wc-u!!! Gleda televiziju bez nadzora, tko zna što još sve dijete trpi i na koje ga načine zanemarujete! Zvat ću vam socijalnu službu, ma.."
"Samo zovi, kurvetino jedna, misliš da ne vidim tko te dovodi utorkom navečer kući.. čekaj da ti muž sazna.. ikao sumnjam da ga je puno briga, obzirom da radi s mojom rođakinjom, a znam da nemaju samo strogo poslovni odnos.."
"Ma kome ćeš ti, kravetino smrdljiva, pa svi u kvartu znaju čime si se bavila tijekom svoje manekenske 'karijere' u Milanu.."
Večer:
Policijski automobil parkiran stoji kraj Karlove zgrade. Malo dalje, kraj Markove kuće bljeskaju vatrogasna kola. Skupina susjeda nagurava se ispred ulaza zgrade, a na prozorima vire radoznale glave. "Ja sam čuo da ju je zavezala, obrijala na nulu i potom joj zapalila kuhinju" radoznalo izvijajući vrat reče susjed Šimić susjedu Pavleku, "A ja da je ona njoj prije toga istresla kesu punu smeća na glavu i počupala joj cvijeće. I ključem izgrebala novog joj Jeepa. Susjeda Brankica se ubaci "A što je tek bilo kad su im se muževi vratili s posla, kakva dreka, kakav lom.. odmah sam začepila uši i počela se moliti svetom Anti da me zaštiti..".
Jutro:
Naslov u novinama: "Susjede fizički napale jedna drugu zbog mirisa za WC, policija izjavila: "Svemu je uzrok sranje".

e ljudi ja idem u carstvo snova... pozdrav

Šta se sad ljubite tu po forumu????
Odite...... _ _ _ _ _ - -- *** 

Šta se sad ljubite tu po forumu????
Odite...... _ _ _ _ _ - -- *** 

danas kladionicu
yess :D ima dobrih parova....

ah...mogla bi i ja polako
Drugovi odoh ja na spavanje
ajte laku noć!
---/________\___/__________|]░ ▒▓▓█D Bum se ja ubil...
Lol dosta tih gay spika--/__==O_________________/
---),---.(_\(_) /
--//_¤_),------
-//_¤_//
//_¤_//.
=====-
Odo ja pogledat film Sniper 2009 pa na spavanje. Pozz i laku noć.

Laku noć svima. Odoh i ja kada idu svi.
ej narode što radite