Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.006.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel moguce da Adobe CS4 Master Collection kosta 27000 kn?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
uljez kaže...

To se bas mora kupit ili postoji rupa u zakonu?

Torrenti...

Inače meni nije jasno zašto svi moraju s painta odmah preći na photoshop od 10000 kuna, pa ne voziš fiću i onda odmah sjedneš u ferarri ili boeing 747. Počnite s Paint.Net koji je jednostavan i beplatan - ako vam nakon nekog vremena ograničavajući onda tek krenite na nešto jače.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

heh ljudi evo i mene   lol

KIša je padala cijeli dan tri dana
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Neka oni daju papre za to, ja odem na torrent stranicu i klik-klik i evo photoshopa... Smijeh

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Da moguće je! Pa obični video studio Nuendo košta 14 000 Kn autoCAD 2009 također košta puno oko 20 000Kn
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Lako moguće - on je defacto industrijski standard, a takve programe nećeš naći jeftinije... uzmi kao primjer AutoCAD (makar ner isključujem da ima i jeftinijih)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

Ma nema veze..... Sa piratskom samo moras istekat internet i onda instalirat..... Valjda nije za zuit karton????? Ako i ja, to mi je prvi.... UVijek postoji prvi put... Smijeh

Ko kaze da cu ga skinuti ilegalno?
Mozda cu ga platitSmijeh
METALLICA
17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
 Da moguće je! Pa obični video studio Nuendo košta 14 000 Kn autoCAD 2009 također košta puno oko 20 000Kn
Ma imam ga al nikako da ga instaliram pa da i ja pocnem uvidjavati blagodati photoshopa.Cool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja nabavim, skinem i onda stavim na cd i naravno izgubim ga... I onda neki ga naso ponovo da rdi PS da si isus i majka bozja....

CPU: AMD ATH 64 X2 5200+ @ 2X 2,9Ghz MBO: Asus MSN-XE GPU: Ati Radeon HD 4550 PWR: MS 450W HDD: Western Digital 250Gb
17 godina
neaktivan

Pa eto instaliraj. Ja radim s njim odkako je bio na BUG-DVD u. Mislim s CS4. Radio sam s CS3 prije.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina

A lol...

Evo, upravo poludio na photoshop...

Naime, jedno 3 sata se zafkravao u PS i Corel Paint Pro da bi na kraju bi lupio - Don't save. Mršti se

A dobro, ništa, šta sad, više sreće drugi put, očito...

Ja se još uvik učim raditi u oba alata. Iskreno, meni je fora što imaju mali milijon stvarčica / caka / zapravo malih "gluposti"... Kad se zaigram, zna mi cijeli dan proći, a da sam... Ne znam... Takoreći, ništa napravio.

Ugl, IMO, veoma zarazan alat ako voliš sam učiti.

Moj tip žene? Plug'n'play
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kaj je na Bug-u original verzija??????????????

18 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
F1-IVO kaže...

Vidio sam i račun na AutoCAD za 5 licenci koji košta 54 000 kn...
Forumaši, počnite nositi kabanice...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

OMG mozes kupiti pola auta :O

17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Bellatrix kaže...
F1-IVO kaže...

Vidio sam i račun na AutoCAD za 5 licenci koji košta 54 000 kn...
 Pa šta je to jednoj firmi izdvojiti? nisu to programi za obične korisnike! To su profesionalni alati. Ja radim s AutoCAD-om 2009 i naravno da nije plaćen.
Koristim ga za fax.

A evo što sam danas pravio u photoshopu. Malo sređivao slike.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Di ste spameri stigo Mahatma Gandhi?Smijeh

kad neće Muhamed brdu,neće ni brdo Muhamedu
17 godina

GIMP, GIMP, GIMP...

$.$ <- v đžepu

Moj tip žene? Plug'n'play
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

Moj naklon.Belji se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer! jel bilo šta dramatično danas?

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

di si gadni sta ima
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Meni je frend dns sa Corelom radio i izrezivao naljepnice za motor....... Cak nam je obro i ispalo.... Smijeh

17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

GIMP, GIMP, GIMP...

$.$ <- v đžepu

tocno takSmijeh
METALLICA
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

dobra vecer, bio doso neki klinjo ucit nas kako se skida sa torrenta
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Vecer inspektore.
17 godina
neaktivan
Trop kaže...

kaj je na Bug-u original verzija??????????????

Naravno da jest! Trial verzija. Ali lako se kaže čiribu čiri ba i evo ga... trajna odjednom.... heheCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hahaha.... Barem sam se malo nasmijao... Osmijeh

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo i mene!

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

nešta je mirno zadnjih dana
kad neće Muhamed brdu,neće ni brdo Muhamedu
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ajde ljudi, ja vas ostavljam nakratko idem malo vidit sta se radi u cod4 pa dodem......

Nemojte probleme stvarati... Hehe Nevinašce

17 godina
neaktivan
krle kaže...
jurluk kaže...

dobra vecer, bio doso neki klinjo ucit nas kako se skida sa torrenta
 hehe. jel to ovaj?

LOL99
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice