Da, da..
Žohar nam se vratio, stariji, luđi, jači (kako Edo kaže).
Večer svima
Da, da..
Večer svima
Da, da..
Večer svima
Toga me i strah
Da, da..
Večer svima
Toga me i strah
stariji - ne puno
luđi - tek ćemo vidjeti
jači - o da, boostao se samo tako
Samo pijte, ako nestane javite.
Zar nije bilo od jabuke?
Večer.
Bude to brzo nestalo ne brinite ....
Vece Aliser
Večer lokalice.
Samo pijte, ako nestane javite.
Vecer...Zoharbizo daj novu turu nestalo...
Vec?Onda imamo zestoku pijancinu u nasim redovima Ili vise njih haha.
večer :)
Vece Aliser
Mislim da sam uspio skontati neke stvari za ono.
Trenutno radim na nečemu, pa ćemo pričati o tome kasnije na skype-u.
Vece Aliser
Mislim da sam uspio skontati neke stvari za ono.
Trenutno radim na nečemu, pa ćemo pričati o tome kasnije na skype-u.
Aj super onda . Ajdekad rijesis to javi se ...Ne budem jos tu dugo nekih pola sata moram ujutro u grad pa ako odglibim da nebi pomislio da bjezim od tebe
Javim ti se onda kroz jedno 10 minuta.
Budi ti na skype-u uskoro ću doći.
Vec?Onda imamo zestoku pijancinu u nasim redovima Ili vise njih haha.
Haha sta si ti mislio...To je za 5 ljudi nista... Blago je rec pijancine,cak je blaga i rijec kroner a ne ova prva...e da odmah poduplaj i to jer su se momci dns umorili na bausteli...
Dobro veče! Kako ste i šta se radi po običaju?
evo ja doša iz vanka.koliko je hladnije nego prije 15 dana...izgleda da nam ljeto polako bježi
bude se jos islo na more u 9 mjesecu
khm khm khm.....
nazdravlje btw..evo pa se smijte malo :D https://www.youtube.com/playlist?list=PLD492500FA9CC250B&feature=mh_lolz
Di si ti, medu ?
Jao jao.. prijatelj mi "okorjeli" fan guild wars-a.. i kako je izasao ovaj Guild wars 2 dao 50€ za acc, i jos za neki bonus, i kako je kupovao iteme, bio je bug koji nije pokazao limit kupovine istih, i dobio permament.. ~70€ u vodu, i to u sekundi..
I to ne samo njemu, nego je dobilo perm jos 3000 igraca.. neko ce im bacit bombu to je sigurno, niko nije kriv za njihov bug
Di si ti, medu ?
a moguće moguće :D mora se malo ;-)
Jao jao.. prijatelj mi "okorjeli" fan guild wars-a.. i kako je izasao ovaj Guild wars 2 dao 50€ za acc, i jos za neki bonus, i kako je kupovao iteme, bio je bug koji nije pokazao limit kupovine istih, i dobio permament.. ~70€ u vodu, i to u sekundi..
I to ne samo njemu, nego je dobilo perm jos 3000 igraca.. neko ce im bacit bombu to je sigurno, niko nije kriv za njihov bug
joj ja sam dao sveukupno 1000kn za ikarimam da bi ga za 5mj presta igrat :facepalm:
prilika ima li te?zapravo ima li ikog?
prilika ima li te?zapravo ima li ikog?
Gledam film ; Midnight in Paris.
Dolazim uskoro.
Gotov kom od grožđa bilo u buretu 80litara a presto je vrit i kaže mi ovaj što peče bit će gotovo do 23sata ja čekam-čekam a ono šiš nami giš sad se nadam da nije cijelu moju rakju poloko ond če me čut