šalu na stranu, kako to da ste se vas dvojica posvađali?inače slagali ste se odlično
Ti ne kontaš da ti pokušavam signalizirati da o tome ne pričaš.
Bravo.
malo je teže prepoznat tvoje signale xD sad mi lupi jedan veliki TD :D
šalu na stranu, kako to da ste se vas dvojica posvađali?inače slagali ste se odlično
Ti ne kontaš da ti pokušavam signalizirati da o tome ne pričaš.
Bravo.
malo je teže prepoznat tvoje signale xD sad mi lupi jedan veliki TD :D
a baš ste se lijepo slagali :/
pa ja koliko sam vidio po postovima rekao bi da imate neke nesuglasice...nije to svađa.al opet nisam čitao inbox ili chat.moja procjena na temelju foruma :)
pa ja koliko sam vidio po postovima rekao bi da imate neke nesuglasice...nije to svađa.al opet nisam čitao inbox ili chat.moja procjena na temelju foruma :)
Treba vam dati posao detektiva..
Zivot je prekratak za takve gluposti.
stari ako tribaš nešto za smirenje imam recept :D skini na mobitel, stvai sluške i smirit će te totalno.meni pomaže.inače sam dosta ekplozivna osoba pa mi to pomaže u reduciranju bjesa
Treba vam dati posao detektiva..
hehe ako je dobra plaća zašto ne :P
jesam jesam :D jučer sam se i potuka zbog toga i popušio batine jer sam eksplozivan.al pošto ja ne volim gubit batine upisa sam se ka kick boxing da se osvetim :D
Vecer
Jel zna netko sto se desilo s Vegetom? (kolega Vegeta, ne Podravka )
Nista, tu sam :)
Bok svim nehrkalicama, vidim da si uskrsnul fučkaj ga jel kolko je bila debela ona plava koverta.
ma izbacaj ga jedanput i sve ne uredu :D
Vidimo se kasnije odo završiti ovo svoje.
Bok svim nehrkalicama, vidim da si uskrsnul fučkaj ga jel kolko je bila debela ona plava koverta.
Hvala Miru i njegovoj dobroj volji, jedini nacin je to :)
šta smo utihnuli?
šta smo utihnuli?
Mir i tiho bit viš da ljudi hrču.
Laku noć
bilo bi red da netko otvori...
OPEN dobra vecer :P
(bot zastekao i veceras)
večer :)
Prehebena je grafika. Pogotovo kretnje i ponašanje likova... Samo kakvu mashinu moraš imati da pokreneš to u takvom FPS-u.
Moja mašina can do it!
Večer.
Upravo došao sa zabave..
Da, tvoja... Dok gave i ja smo na hi-def grafiki iz 2005...
Vecer narode, kako ste, sta radite pametno?
Hvala Miru i njegovoj dobroj volji, jedini nacin je to :)
Štaaaa je ovo saddd di je VEGETA???