Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.158.392
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Stvarno ne možeš nešto pametno pročitat a da ne naletiš na ovog:

World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
13 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...

Dafaq I just read? {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
16 godina
moderator

idem sad polako rigat...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
F1-IVO kaže...

Dafaq I just read? {#}

Ništa pametno. 

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
14 godina
neaktivan

kafanjerosi, šta mai?

ja se taman probudio xD

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

kafanjerosi, šta mai?

ja se taman probudio xD

Nek te ovo probudi... Jao Boze strava i uzas {#}

Btw. lik je se ozenio u zatvoru

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
cod4gamer kaže...

kafanjerosi, šta mai?

ja se taman probudio xD

uuu ovo neki zajebani tip??

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Prilika kaže...
cod4gamer kaže...

kafanjerosi, šta mai?

ja se taman probudio xD

uuu ovo neki zajebani tip??

Vidi ovog Mišu dole ispod {#}

14 godina
neaktivan

Vidi ovog Mišu dole ispod {#}

uuuu koja masa...a šta ovi srbi neće sve stavit na internet...

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan

Prilika ajde na skype.

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Prilika ajde na skype.

How yes no.

15 godina

Moram se ovde javit, da mi se vrati u stare teme, izgubih vas još na 249. stranici.

Evo malo za povratak.

15 godina
neaktivan
Pa gdje si ti brate nigdje te nema čovjeće :D
15 godina

Ovih dana rastura zub, ležim doma ko mrtav, pijem antibiotik i tako, psihički se pripremam na vađenje. A u bircu se tu i tamo javim, ovde nikako da stignem.

13 godina

ima li netko da prodaje C2D od e6400 do x6800? {#}

14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ima li netko da prodaje C2D od e6400 do x6800? {#}

ima

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Ovih dana rastura zub, ležim doma ko mrtav, pijem antibiotik i tako, psihički se pripremam na vađenje. A u bircu se tu i tamo javim, ovde nikako da stignem.

Bit će to sve bolje.

17 godina
XXX-Man kaže...

večer...

Bok svim nehrkalicama, fučkaj ga pa dokle če ova cura na tvom avataru pišat za grmom jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
neaktivan

Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti. Za koje se vrijedi boriti.

Mnogo stvari se desilo u mom životu, od loših stvari pa sve do dobrih stvari. Dosta puta sam i želio da odem iz Tuzle. Da odem negdje jako daleko. Daleko od svega, daleko od ljudi. Ali kada razmislim, zašto? Zašto bi bježao od problema, od sukoba? Zašto bježati od života? Istina, nije život uvijek bajan. I istina zna se desiti što šta loših stvari. Ali opet, tu su tu prijatelji i roditelji koji te vole. Svako na svoj način iako to ponekad i ne znaju pokazati. Često razmišljam o raznim stvarima. Ponekad čak i previše razmišljam. O prijateljima, o životu, o sranjima šta se izdešavalo, o ljubavi o mržnji. Ponekad razmišljam i o osobama koje i ne poznajem. Ponekad razmišljam i o stvarima koje se nisu ni desile a koje se vjerovatno nece ni desiti.

U zadnje vrijeme, mržnja i bijes se povečava u meni iako to krijem. Krijem da ne bi brinuo svoje drugove, roditelje. Krijem da ne bi brinuo svoga brata.

Jutros kada sam bio u policiji sa ocem, žena sa petogodišnjakom, je prijavila muža za nasilništvo. Kakav to otac moraš biti da radiš nasilje pred sinom koji ima tek 5 godina? I onda sam skontao nešto. Roditelje sam često znao "mrziti", ne voliti. Ali skontam kako imam zapravo predobre roditelje. Oproste mi za sve što ja uradim, za svaki moj problem te i za svaku moju laž.

Poneki ljudi misle da sam ja jedan od onih momaka koji nema problema. Koji je sretan. Koji ima sve u životu.

Daleko od toga. Imam mnogo problema, a često ih znam prikriti i sam riješiti. To je moj način odrastanja. Ponekad jesam sretan, ponekad i nisam. Ja vjerujem da niko u životu nije zapravo skroz sretan. Tako je i sa mnom. Mada imam podosta razloga da budem sretan. Ali sad da imam sve u životu..ljudi bi rekli da sam lud ako bi im odgovorio na to pitanje. Svi to pitanje svode na novac, da imaš veliku kuću i tako to. Ali ja na drugi način imam sve u životu. Imam ono što sam oduvijek tražio: Prave prijatelje. To za mene znači, imati sve u životu.

Neki nikada neće shvatiti šta znači pravo prijateljstvo. Kako je imati pravoga prijatelja, koji bi ti pomogao u svemu. U dobrim stvarima i u lošim stvarima. Koji bi ti pomogao kada bi bio i u najgorem stanju.

Zbog ovoga život zna biti dobar. I zbog ovoga vrijedi i živjeti.

Amare..da si bogdom ovdje sa mnom.

Kratka priča koju sam sada napisao. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.8.2012 0:30 (Aliser).
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Kratka priča koju sam sada napisao. 

16 godina
moderator
Aliser kaže...

dobra je :)

samo poneki TAB bi dobro došao, da odvoji malo tekst...

samo savjet...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Jutros kada sam bio u policiji sa ocem, žena sa petogodišnjakom, je prijavila muža za nasilništvo. Kakav to otac moraš biti da radiš nasilje pred sinom koji ima tek 5 godina?

Imas pravo...svaka cast mudra recenica  {#}

14 godina
neaktivan

šta smo ušutili?

aliser svaka čast ;-)

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
Zahvaljujem cod :D

@Johnny od svih stvari u tekstu ti izabereš taj dio, pa ja ne mogu da vjerujem xD
'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Zahvaljujem cod :D

@Johnny od svih stvari u tekstu ti izabereš taj dio, pa ja ne mogu da vjerujem xD

Pa neznam niti ja zasto...nekako mi se posebno svidja....Kao da sam ja to izgovorio negdje  {#}

15 godina
neaktivan
Idi bježi tamo xD
'Život je nekada čudan. Nekada je divan. Nekada je grozan. A nekad poželiš da nisi ni živ. Svakakva sranja se dešavaju. Ali opet, postoje i dobre stvari u životu za koje vrijedi živjeti.'
16 godina
moderator

prilika koji milokliz ti lupaš td?

14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

to je zato jer si promijenio avatar

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
XXX-Man kaže...

to je zato jer si promijenio avatar

Pa je li ti gledaš u kristalnu kuglu ili šta?

Kako si pogodio..

13 godina
neaktivan

U medjuvremenu sam osjetio velik upliv magijskih sila.. Crnih sila...

Ovaj forum je ureknut..

Treba skidanje uroka, i treba razbacat ciganske karte i vidjeti da li ce neko uskoro samostalno zatrazit da ga se banuje sa foruma, to predosjecam... neki nick na slovo K.... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice