Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.158.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Prilika kaže...

Pa vidiš ja kad sam bio još mali zvao sam firmu od koje sam kupia neki šrot od kompjutera i rekao da ne radi i da stalno se gasi i baca errore, pitali su me koji mi je OS instaliran i ja sam reka WELCOME, i kako su drski, nikad ih vise nisam moga dobit, kad sam isa  u radnju

ka rambo uvik su nasli neki izgovor i na kraju sam im zalipia zvaku za rucku od vrata i otisa sav sretan, nadajuci se da ce moj WELCOME proradi, u sebi sam smislja kojekakve molitve fučkaj ga. {#}

ja sam jedanput osta vani do 11:01

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ovdje sam po naredbi...sto znaci ili nemozete bez mene.... ili vam jako falim  {#}

15 godina
neaktivan
Hahahah mrš

Tebe čojk na skajpu mora molit da nešto postaš :P
'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

jedanput sam u cod2 koristio aimbot.ajde face javite se ko je napravio gora sr*nja od mene

Kako preko software-a ili si sam programirao u C.

Prilika kaže...
To mato vrlo dobro zna, osmislia je on nacin DDoS-a preko moba. fučkaj ga {#}

Eto čovjek očito ima Exynos,fučkaj ga.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

skinio sa interneta

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Ikarus01 kaže...

skinio sa interneta

Hey, I have a skinny baddas over here. ! {#}

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Hahahah mrš

E bas to...samo kaj ovo nije bila molba nego nareba..sa rijecima idi, postaj, nesto, u, nespavalicama.... ja nigdje ne vidim rijec molim ili ajde.... sto znaci bila je naredba.Kljucna rijec je IDI...naglasava da nesto moram, da napravim nesto, a ne da me se to trazi.Ajme meni pretvaram se u Priliku  {#}

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
cod4gamer kaže...
Ikarus01 kaže...

skinio sa interneta

Hey, I have a skinny baddas over here. ! {#}

aj se ti to usudi!

PRODAJEM AJVAR
15 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
Aliser kaže...
Hahahah mrš

E bas to...samo kaj ovo nije bila molba nego nareba..sa rijecima idi, postaj, nesto, u, nespavalicama.... ja nigdje ne vidim rijec molim ili ajde.... sto znaci bila je naredba.Kljucna rijec je IDI...naglasava da nesto moram, da napravim nesto, a ne da me se to trazi.Ajme meni pretvaram se u Priliku {#}

'Sada je takvo vrijeme došlo, da je lakše dobiti sex, nego naći pravu ljubav' Mel
13 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
Aliser kaže...
Hahahah mrš

E bas to...samo kaj ovo nije bila molba nego nareba..sa rijecima idi, postaj, nesto, u, nespavalicama.... ja nigdje ne vidim rijec molim ili ajde.... sto znaci bila je naredba.Kljucna rijec je IDI...naglasava da nesto moram, da napravim nesto, a ne da me se to trazi.Ajme meni pretvaram se u Priliku {#}

13 godina
neaktivan

Znam,znam nije mi to dobro....moram ujutro nazvati svog psihica.... ili mozda psihica od psihica mog.Zatrebao mu je psihic kada je mene vidio...budemo vidjeli

15 godina
neaktivan
Psihic-ception!
13 godina
neaktivan
Aliser kaže...
Psihic-ception!

Pa lijepo je kod psihica biti...lijepo legnes na onu smedju fotelju.... gledas u bijeli zid, on te pita o tome kako je bilo dok si bio djete, nakon toga slazes kockice i onda dobis mikic za nagradu  {#}  {#}

13 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...
Aliser kaže...
Psihic-ception!

Pa lijepo je kod psihica biti...lijepo legnes na onu smedju fotelju.... gledas u bijeli zid, on te pita o tome kako je bilo dok si bio djete, nakon toga slazes kockice i onda dobis mikic za nagradu {#} {#}

A lipo je i kod psihijatra, samo sto on nema ni fotelju, jer zna da neces ni sist. Ima šoker, par cool ljubicastih tableta, onda panic gumb, i kalendar, fuckaj ga {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 2:54 (Prilika).
13 godina
neaktivan
Prilika kaže...

A lipo je i kod psihica, samo sto on nema ni fotelju, jer zna da neces ni sist. Ima šoker, par cool ljubicastih tableta, onda panic gumb, i kalendar, fuckaj ga {#}

vidim ....imas iskustva  {#}

14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
Johnny4286 kaže...
Aliser kaže...
Psihic-ception!

Pa lijepo je kod psihica biti...lijepo legnes na onu smedju fotelju.... gledas u bijeli zid, on te pita o tome kako je bilo dok si bio djete, nakon toga slazes kockice i onda dobis mikic za nagradu {#} {#}

A lipo je i kod psihica, samo sto on nema ni fotelju, jer zna da neces ni sist. Ima šoker, par cool ljubicastih tableta, onda panic gumb, i kalendar, fuckaj ga {#}

u nas na kiosku ti je frižider isprid kioska i ženska triba stisnit tipku da bi ga otvorila

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan

U nas kad "zaviriš" ispod čepa coca cole, dobiješ gratis, odneseš, ne daju zaminit. Vrlo jednostavno. Strah ih od bankrota pomocu 1 boce..

13 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...

u nas na kiosku ti je frižider isprid kioska i ženska triba stisnit tipku da bi ga otvorila

Je je to ima i kod nas...bas mi je ljepo vidjeti kada zenska zna stisnuti gumb kako se spada{#}

EDIT: evo popih lijek pa me malo umor hvata...Nista laku i ugodnu noc vam zelim ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 2:59 (Johnny4286).
14 godina
neaktivan

jedanput sam skuva hrenovke i pojeo ih

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan

{#}

igra ko mw3 mp?

To pitam svake veceri, ne znam ni ja zasto, ni ja ga ne igram hahahahahh . Sad ce banana

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.8.2012 3:11 (Prilika).
14 godina
neaktivan
dobro vece :)
13 godina
neaktivan

Lahku noć..

WIN.

16 godina
neaktivan

OPEN!

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
13 godina

Večer svima...

Werdum Combat Team --- join us! Info na Pm.
15 godina
neaktivan

Nigdje nikog.

Večer inače.

16 godina
moderator

večer...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan

Večer svima.

15 godina
neaktivan
Znači, planiraš nas razdrmati tako što ćeš napisati večer? ;O
16 godina
moderator
Za spam (22h - 06h)

sad ne prepoznajem svoje postove xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
neaktivan

Večer. Danas sam bio sa starcima na kupanju, i naravno uzeo bug. Tata je počeo čitati, jako mu se svidjelo i rekao de ćemo se pretplatiti.

My reaction : http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/166/745/queen-rock-group-freddie-mercury-in-concert-at-st-james-park-in-newcastle-1986.jpg?1314380489

Ma fixiji su za ekipu u uskim trapericama i naočalama bez dioptrije koji nose šalove u zatvorenim prostorima.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice