sad bi ti reka nešto al riskiram ban...
Čekam..
Riskiraš prijavu jer prodaješ namirnicu "ajvar" od kad si se prijavio na forum, kojoj je istekao rok davnih dana..
suzdržat ću se.ne želim izgubit account zbog nekog ******
Čekam..
Riskiraš prijavu jer prodaješ namirnicu "ajvar" od kad si se prijavio na forum, kojoj je istekao rok davnih dana..
smirite se jer ćete svi dobit po nosu...
Čekam..
Suzdrži se. Neda majka sina svog
Suzdrži se. Neda majka sina svog
joooj nemoj više pisat takve uvrede...mogao bi se uvrijedit.šmrc šmrc
JA čekam da xxxmen poludi, podjeli vam kartone i 10 pron slika, pa da mogu na miru na spavanje
Tu sam
A tu si ti cijelo vrijeme a ne javljaš se.
Izdajico *šmrc šmrc*
Edit: Unix baš si nam ti još trebao :P
Nešto nisi aktivan u zadnje vrijeme ili mi se samo čini?
A tu si ti cijelo vrijeme a ne javljaš se.
Izdajico *šmrc šmrc*
Edit: Unix baš si nam ti još trebao :P
Nešto nisi aktivan u zadnje vrijeme ili mi se samo čini?
Nisam, ne čini ti se. Neznam ni sam, dosadno mi je.
JA čekam da xxxmen poludi, podjeli vam kartone i 10 pron slika, pa da mogu na miru na spavanje
malo fali :D
jedna friška iz Novalje :D
unix zašto si TD na sliku ? :D
Ne sviđaju mi se te cure.
Još im samo fali joint u ustima.
Imaš tri pokušaja da pogodiš
jer voli dečke na slikama :D
Ne sviđaju mi se te cure.
Još im samo fali joint u ustima.
zato ja znam kome se sviđaju
jer voli dečke na slikama :D
Das ist nicht wahr.
NE voliš cure, nevoliš dečke, da ti nisi malo nastran
NE voliš cure, nevoliš dečke, da ti nisi malo nastran
Ne volim NEKE vrste cura. Ima da bude obrazovana, da zna što je perpetuum mobile 3. vrste, da se ne *ebe okolo po klubovima i da je gurmanka. To je sve što tražim od cure, bonus je ako ne pije alkohol i zna instalirati Arch Linux.
Znači lutka za napuhavanje iz Taboo shopa je ko stvorena za tebe. Malo je hebe Arch ali jako je dobra sa Ubuntuom i Mintom:)
Znači lutka za napuhavanje iz Taboo shopa je ko stvorena za tebe. Malo je hebe Arch ali jako je dobra sa Ubuntuom i Mintom:)
Nemoj da dođem sa njom u restoran a ona uzme vilicu desnom rukom
I tebi sinko i naravno ostalima!
Pazi samo na čačkalice da ti se nebi ispuhala.
Ne volim NEKE vrste cura. Ima da bude obrazovana, da zna što je perpetuum mobile 3. vrste, da se ne *ebe okolo po klubovima i da je gurmanka. To je sve što tražim od cure, bonus je ako ne pije alkohol i zna instalirati Arch Linux.
Ovo boldano znat će bilo koja cura koja je išla u gimnaziju ili neku tehničku školu...
Ovo drugo će ti več suziti izbor
Ovo žuto će već daleko suziti izbor, a ako u to uvrstš ovo zeleno, neka 150kilašica s cvikama od 3cm, i bradom večom od tvoje ti ne gine
Ovo boldano znat će bilo koja cura koja je išla u gimnaziju ili neku tehničku školu...
Ovo drugo će ti več suziti izbor
Ovo žuto će već daleko suziti izbor, a ako u to uvrstš ovo zeleno, neka 150kilašica s cvikama od 3cm, i bradom večom od tvoje ti ne gine