Gdje ste pi*** ovdje Zdravko Čolić
E jesi mi jak troll.
E jesi mi jak troll.
instaliram ovaj battlefield play 4 free već pola sata i još se nije ni pola instaliralo...
E jesi mi jak troll.
Haha.. lol.
instaliram ovaj battlefield play 4 free već pola sata i još se nije ni pola instaliralo...
Idi bre spavaj mani se BF-a xd
Šta je to danas svi mu lansiramo odjeb..
Zato je mene susjed trolao, smeta mu preglasna glazba.. oo susjed kako smo ?
spavat u 3?NO
ozbiljno?
ozbiljno?
Jer nakon ponoća predviđeno je spavanje, s tim da nakon ponoća, opet (ako spavamo) počinju se razvijati moždane ćelije.. a ovako pošto ne spavamo kao što je predviđeno, naš biološki sat je zbunjen.
ozbiljno?
Jer nakon ponoća predviđeno je spavanje, s tim da nakon ponoća, opet (ako spavamo) počinju se razvijati moždane ćelije.. a ovako pošto ne spavamo kao što je predviđeno, naš biološki sat je zbunjen.
zato sam loš u školi.prošlo lito sam oko 7 sati uvijek išao spavat
ozbiljno?
ozbiljno?
zavaravam samog sebe :D
Gdje je društvo nestalo?
Lahku noć....
Open.
Večer ljudi.
OPEN !
Večer svima.
večer :)
@ Unix
ne samo da sam pucao, nego sam i vlasnik jedne :D
Open.
Večer ljudi.
Večer a di je prilika? Koje je njegov profil s fejsa? Moš na PP.
Nisam baš u toku, može na brzinu kaj se sve događalo? Aliaser, kuny i to... Nebrem baš poloviti...
Nisam baš u toku, može na brzinu kaj se sve događalo? Aliaser, kuny i to... Nebrem baš poloviti...
Državna tajna.
Open.
Večer ljudi.
Večer a di je prilika? Koje je njegov profil s fejsa? Moš na PP.
Nemam pojma bit će on kasnije tu, a ne znam da li smijem dati njegov profil bilo kome :p
Nemam pojma ni ja :D
Nemam pojma bit će on kasnije tu, a ne znam da li smijem dati njegov profil bilo kome :p
Nemam pojma ni ja :D
Bez brige našao sam ja.
večer :)
@ Unix
ne samo da sam pucao, nego sam i vlasnik jedne :D
hehe, i ja sam pucao iz te, skoro mi je rame odvalila.
Ugl., metak je izrađen u ovoj tvornici: http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Eberhardt_Patronenfabrik
A izrađivali su je zatvorenici Mauthausen-Gusen konc. logora u Austriji.
Evo javljam vam se sa tek formatiranog kompa
Čist, ka' suza..
Kako smo večeras?
Dečki nemojte sad tako. Dajte mi lijepo objsanite što se dogodilo... Jer mi ništa nije jasno. Aliaser, ključna osoba, a nezna? Sigurno.
Dečki nemojte sad tako. Dajte mi lijepo objsanite što se dogodilo... Jer mi ništa nije jasno. Aliaser, ključna osoba, a nezna? Sigurno.
Aliser i Nello nategli Kuny-ja
i on tako nategnut dobio karton...
eto...