Kad smo več kod zabušavanja, kam je Anči nestala nema je nigdi ko da je u zemlju propala da ju nije neko otel možda fučkaj ga.
Neznam kamo je nestala... uglavnom nema je više.. imam joj mail al nisam slao...
Valjda će se vratiti nekada..
Kad smo več kod zabušavanja, kam je Anči nestala nema je nigdi ko da je u zemlju propala da ju nije neko otel možda fučkaj ga.
Neznam kamo je nestala... uglavnom nema je više.. imam joj mail al nisam slao...
Valjda će se vratiti nekada..
On ti i je perverzan hahaah
ma sinonim za to! :D haha ubit će me... :D
Ja perverzan ti bokca sram te bilo, kad takve uvrede dodjeljuješ treba te pošteno za vuha nategnut da se opametiš.
Lahku vam noć.........
OPEN !
Dobra vecer.
Večer...
Isprike malo sam se zarundao u birtiji s Mariom, huh kako vrijeme leti u dobrom društvu.
Večer bugovci....
huh kako vrijeme leti u dobrom društvu.
nemoj da brzo odleti...
A joj da ono pazi kaj jedeš vidiš ovo ti je masno ovo ti je ovako ono ti je onako, a ja joj velim pa pusti me nek uživam još malo ovako i onako sve na kraju bude tvoje mi miški prije riknemo ovak i onak kad dođemo na ženino povrće onda smo brzo gotovi.
Dok smo na pivi i mesu puni smo snage a ovako s povrćem nemamo volje ni za što.
Veče svima...
Ja dođoh na laptop da upalim ja i MSE mi našla virus. Hmmm kak je došlo virus a surfam fejs i forum i njuskalo.
Nemoj nama prodavati maglu tko zna na koji si to stranicama pokupio...
A joj da ono pazi kaj jedeš vidiš ovo ti je masno ovo ti je ovako ono ti je onako, a ja joj velim pa pusti me nek uživam još malo ovako i onako sve na kraju bude tvoje mi miški prije riknemo ovak i onak kad dođemo na ženino povrće onda smo brzo gotovi.
Dok smo na pivi i mesu puni smo snage a ovako s povrćem nemamo volje ni za što.
Uskrati joj znaš već što, bit će mesa na ritanje.
Veče svima...
Ja dođoh na laptop da upalim ja i MSE mi našla virus. Hmmm kak je došlo virus a surfam fejs i forum i njuskalo.
Nemoj nama prodavati maglu tko zna na koji si to stranicama pokupio...
Ne prodajem maglu nego baš sad upalio i skeniral ga i našla virus. Zanimljivo jučer prek fejsa kako se teško prebacuje forum i fejs i čak obratno. A ništa bude u karanteni stavio.
Možeš li objasnit sta sam napravio nevješt?
večer :)
Veče svima...
Bok svim nehrkalicama, nije to nikakva gamad zapravo več jedan običan Adware mulac u praksi ništa opasno i nema frke.
Večer svima..
Dugo me nije bilo, pa bih vas molio starom drugu da pomognete koliko je to moguće.
Hvala
večeras mi je predosadno.ne znam šta ću
Gdje ste miševi?
Gdje ste miševi?
Ne buči i ne rondaj te bez smjeha molim viša da ljudi hrču fučkaj ga.
Dobro večer ljudovi.
Haha.. ja uvijek posljednji zelim lahku noć....
WIN.
WIN.
E sada nisi ;)
Laku noc svima :)))
WIN.
E sada nisi ;)
Laku noc svima :)))
Nije ni jedan
Laka vam noc, a meni dobro jutro
Nije ni jedan
Laka vam noc, a meni dobro jutro
Ja nisam rekao da sam zadnji, samo sam rekao da on nije zadnji... ;)))
Laku noć ruljo