Dobro da si cenzurirao ime :D
3/4 xD
3/4 xD
bolje su slike od xxx-a.tako da
A hebiga, tako je to kad sad ekipa voli cajke u tajicama, meni je to gadno, a još gadniji mozgovi tih ženskih... Više volim lijepe noge, dobru guzu i lijepo oblikovane sise, a veliki je + ako se treba potrudit oko toga.
Sa sadašnjom curom sam 2 godine, prvi put smo se poseksali nakon više od pola godine veze. Sa 3 prethodne sam bio u klinču nakon manje od tjedan-dva, te veze su trajale max 2 mjeseca, i nije uopće bilo nekog gušta. Po tvojim stavovima se vidi da si taman ušao u pubertet, prvi srednje rang. Mozda skuzis, mozda ne, al to tek nakon sto se pocnes seksat ;)
3/4 xD
A ionako ne nalazi zensku na FB-u...
vjerojatno je sama ogranicila na prijatelje prijatelja.
bolje su slike od xxx-a.tako da
A hebiga, tako je to kad sad ekipa voli cajke u tajicama, meni je to gadno, a još gadniji mozgovi tih ženskih... Više volim lijepe noge, dobru guzu i lijepo oblikovane sise, a veliki je + ako se treba potrudit oko toga.
Sa sadašnjom curom sam 2 godine, prvi put smo se poseksali nakon više od pola godine veze. Sa 3 prethodne sam bio u klinču nakon manje od tjedan-dva, te veze su trajale max 2 mjeseca, i nije uopće bilo nekog gušta. Po tvojim stavovima se vidi da si taman ušao u pubertet, prvi srednje rang. Mozda skuzis, mozda ne, al to tek nakon sto se pocnes seksat ;)
mogu reć da si pogodio.ja govorim šta je bolje za mene tako da mi ne možeš solit pamet.svako ima svoj ukus.
cajke u tajicama
WTF?
btw. td na slike si dobio čisto zbog umjetničkog dojma...cropaj ako ne želiš da se nešto vidi, a ne to petljanje...
Nista ljudi to je to od mene za veceras.... Morao sam dvije tablete zumnuti nije mi nekaj dobro bilo tako da su mi oci vec na pola koplja .
Laku i ugodnu noc vam zelim :)
LP-SJ
Sad kuzim zasto većina ljudi bježi na PCE...
@XXX ma potpuno je isto, crop ili ovo, krenuo sam blurat, pa se opet više vidilo, ali post se odnosio ionako na coda i slike od sinoć od nekoga. Očajno debelo dupe u tajicama, a svima njima ludilo...
@XXX ma potpuno je isto, crop ili ovo, krenuo sam blurat, pa se opet više vidilo, ali post se odnosio ionako na coda i slike od sinoć od nekoga. Očajno debelo dupe u tajicama, a svima njima ludilo...
nije isto, ovo je ružno za vidjet...i btw. nisam ni vidio te slike...
al znaš li ti što su uopće cajke??
Cajke - splitski pogrdni naziv za debele zene koje misle da su sexy, pune šminke i pudera i/ili one većinom u tajicama i pripijenoj robi koja je toliko uska da normalnoj osobi zaustavi krvotok.
slike imaju par stranica prije, zahebavao si za neke telefone ili nesto, neka stalaža je bila na slici.
Cajke - splitski pogrdni naziv za debele zene koje misle da su sexy i/ili one većinom u tajicama i pripijenoj robi koja je toliko uska da normalnoj osobi zaustavi krvotok.
slike imaju par stranica prije, zahebavao si za neke telefone ili nesto, neka stalaža je bila na slici.
vi splićani stvarno imate svoj jezik...
btw. u ostatku svijeta to nema veze jedno s drugim...
a te slike...ma ljepši oni panasonic telefoni bili...
Cajke - splitski pogrdni naziv za debele zene koje misle da su sexy, pune šminke i pudera i/ili one većinom u tajicama i pripijenoj robi koja je toliko uska da normalnoj osobi zaustavi krvotok.
244 stranica prvi post.KAKVE DEBELE ŽENE?ajme idi okulisti
vi splićani stvarno imate svoj jezik...
btw. u ostatku svijeta to nema veze jedno s drugim...
a te slike...ma ljepši oni panasonic telefoni bili...
A jednostavno se povuklo paralelu sa pjevačicama tog žanra, sve su takve, jel da? Zato i taj naziv.
Tu se slažemo :)
Idi ti, jel si falia slike.... ove na slici su samo loše građene. Isto tako, uči malo, nauči čitat i razumit pročitano.
BTW moj vid je iznadprosječan, ne brini, vidim predzadnji red u okulista ;)
Ja sam kod odabira komponenti kao malo dijete kad treba izabrati sladoled. Nikad kraja..
Zamarao tu ljude sa plocama, mislio se ocu uzeti Z68, P67, i na kraju zavrsim na AMD-u
Idi ti, jel si falia slike.... ove na slici su samo loše građene.
BTW moj vid je iznadprosječan, ne brini, vidim predzadnji red u okulista ;)
onda me ispravi i reci gdje su te slike?
Neću, nauči se snalazit, ionako ste svi vi sada zbunjeni za poludit i ne znate se snalazit u prostoru, baš zato jer želite doć na gotovo.
A jednostavno se povuklo paralelu sa pjevačicama tog žanra, sve su takve, jel da? Zato i taj naziv.
Tu se slažemo :)
neznam, nit slušam nit gledam...
Daj čovječe jel ima ko ovdje živ eeee??
oooooooooooo ljudi!! Kako ste?? Što se radi?
Recite mi jel netko se može sjetiti naziva filma:
uglavnom radi se o tome da se nekih dvoje upoznaju preko interneta i tako se dopisuju pričaju
i onda odluče da se nađu
krenu autima jedno prema drugom i sretnu se negdje na pola puta...noć je... izlaze iz auta i kreću hodati jedno prema drugom.. ono još pričaju na mob a stoje jedno ispred drugog...itd...
uglavnom radi se o tome da se nekih dvoje upoznaju preko interneta i tako se dopisuju pričaju
i onda odluče da se nađu
krenu autima jedno prema drugom i sretnu se negdje na pola puta...noć je... izlaze iz auta i kreću hodati jedno prema drugom.. ono još pričaju na mob a stoje jedno ispred drugog...itd...
Ma di si prijatelju stari e sad dali me se sjećaš jer sam bio godinu dana neaktivan a za film neznam jer nepratim ljubavne samo horor i akcijske
Ma di si prijatelju stari e sad dali me se sjećaš jer sam bio godinu dana neaktivan a za film neznam jer nepratim ljubavne samo horor i akcijske
ooooo dragec0 pa disi ti zapeo.. znam te naravno.. znam da si nestao i bio neaktivan.
I ja sam u zadnje vrijeme rijetko tu... kako je stanje?
Ima na neki način, samo što sam ja trenutačno zauzet jer pokušavam naći nešto ali me ne ide.
Pa ima kaj ne vidiš nismo još u penziji a niti smo hrkala od formata.
i onda odluče da se nađu
Eto i tebe malo si navrnul jel, ali opet imaš veliki koeficijent zabušavanja kolko vidim jel.
Bellatrix uglavnom sve po staru koliko vidim dosta prijatelja je trajno uklonjeno ili su neki promijenili nickove a i xxx-man je koliko vidim Moderator pa mu ovim putem čestitam!
Ima na neki način, samo što sam ja trenutačno zauzet jer pokušavam naći nešto ali me ne ide.
Eto i tebe malo si navrnul jel, ali opet imaš veliki koeficijent zabušavanja kolko vidim jel.
NYY - J 4x240 SM
NYY - J 4x240 SM
Kad smo več kod zabušavanja, kam je Anči nestala nema je nigdi ko da je u zemlju propala da ju nije neko otel možda fučkaj ga.