- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer ljudi tj. nekima jutro...
Evo ja doso sa treninga jutarnjeg
Open!
Večer.

večer :)
zivce cu izgubit, bolje da igram bf3
zivce cu izgubit, bolje da igram bf3
Ja uopće ne počnem gledati kad igramo sa Francuskom.
Večer ljudi..
Mogao bih malo opaliti MW3 MP, odkad nisam...
A šta će biti.. još je u igri.
Hvala što pitaš..
Možeš me uvijek pitati budel ti trebala pomoć oko toga.
Možeš me uvijek pitati budel ti trebala pomoć oko toga.
Pričat ćemo.
Sretan novi dan ljudi!
Bilo je dobro danas, ali i žalosno što sam bio među manjimom koja je znala pjevati staru muziku. Društvo su svi ili zalizani maheri ili ludache. (ne društvo, generacija) Ja i neki ludak pjevali :D Glas crko.
Mislio prije šta vi luđaci stari radite vani do 3 vjutro, ali moglo bi mi preči u naviku.
XXx-man-ove slike su nula
Danas je sve nula..
Jutro ljudovi ... Kaj se dela ? ima li cega pametnog danas tj jucer ili..... ?
Ja evo, po cijeli dan pišem nešto za ovu jednu drugaricu, kojoj rođendan pada na bajram, biće kao mini-priča več sam napisao 12 stranica u wordu :D
Neke probleme sam uspio riješiti, neke još nisam, malo svađe sa roditeljima i tako to.
Kod tebe? :D
Danas je sve nula..
Cure bome nisu.
a evo nista pametnog , malo derem po gitari, pa se malo svadjam sa susjedima :), pa malo vani svrljam.... Neznam kuda bi sam sa sobom ovih dana, a kamoli sto bi radio :D
Sva sreća pa ja imam šta i raditi, dobio sam posao čuvara na TFF-u (Tuzla Film Festival) i počinjem raditi od poned. :D
Samo jedva čekam ovaj bajram i da prođe, da napokon izađem sa ovom drugaricom i počnemo raditi pjesme, jest da nećemo imati baš puno vremena al et :P
a kaj budu kaj platili za taj posao ili .....
Onda kada sam riješavao one probleme sam potrošio 25€..
Em exkurzija za manje od mjesec dana u Italiju, em što trebam kupiti mikrofon, jer onaj od Amara što mi je ostavio ne radi više kako treba..
opa u Italiju se ide :) ... kaj na duze vrijeme ili samo na kratko ? Jer koga cu zezati ako tebe nebude
Ajde neko nek baci oko na zadnji post.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-mrezni-problemi/umrezavanje-dva-kompa/156191.aspx?page=0&jumpto=3079991&sort=asc&view=flat
Tu smo!
Pozdrav i laku noć.
Dobro jutro svima
Lak noć. -.-'