Ne pratim tebe, nego ovaj TU i TD xd
ako sam ti na listi autora koje pratiš, onda me pratiš xD
nije
ako sam ti na listi autora koje pratiš, onda me pratiš xD
nije
Mislim da je, ali nisam nikada cuo da je netko kaznjen za unistavanje novaca :D
vidio na screenshotu da se ikona plavi xD
ljudi nije me bilo dugo ovdje...
imam problem sa logiranjem fejsa...pita me da upisem kod koji je KAO poslan na moj mob (pise tocan broj), a na mobu nista...i tako vec par sati...nemogu nista ni logirati se ni nista...kako na kompu (opera, mozilla, ocisceni cookiji i history) tako i na mobu (android)
pisao sam im na help desk ili kako se vec zove, pise da moram im poslati kopiju osobne ili nekog dukmenta gdje oni vide sliku, ime i datum rodenja...ostalo sam pokrio da se ne vidi...jos nemam nikakav odgovor od njih
dali se kome to dogodilo? meni je bilo jednom to isto, ali sam dobio u roku od pol minute kod na mob, upisao ga i sve ok...
pise da se zna cekati 2-12h za taj kod, ovisno o drzavi i provajderu, ali ako mi jednom vec dosao u niti minuti, zasto sad kasni?
neznam sta napraviti, ajde podijelite svoja iskustva ako ste imali slicno...
i sta mislite zasto mi doslo to? jel netko pokusao (ili uspio) hackirati moj profil? frend kaze da uredno mi se vidi profil, nije suspendiran, izbrisan ili modificiran...
kog vraga me pratiš? xD
možda se pali na tebe xD
ljudi nije me bilo dugo ovdje...
imam problem sa logiranjem fejsa...pita me da upisem kod koji je KAO poslan na moj mob (pise tocan broj), a na mobu nista...i tako vec par sati...nemogu nista ni logirati se ni nista...kako na kompu (opera, mozilla, ocisceni cookiji i history) tako i na mobu (android)
pisao sam im na help desk ili kako se vec zove, pise da moram im poslati kopiju osobne ili nekog dukmenta gdje oni vide sliku, ime i datum rodenja...ostalo sam pokrio da se ne vidi...jos nemam nikakav odgovor od njih
dali se kome to dogodilo? meni je bilo jednom to isto, ali sam dobio u roku od pol minute kod na mob, upisao ga i sve ok...
pise da se zna cekati 2-12h za taj kod, ovisno o drzavi i provajderu, ali ako mi jednom vec dosao u niti minuti, zasto sad kasni?
neznam sta napraviti, ajde podijelite svoja iskustva ako ste imali slicno...
i sta mislite zasto mi doslo to? jel netko pokusao (ili uspio) hackirati moj profil? frend kaze da uredno mi se vidi profil, nije suspendiran, izbrisan ili modificiran...
Da ti bude lakše. Ja sam tako slično izgubio 2 profila.
Tike tike tačke - nema više vraČke
Otvoreno
Dobra večer...
Večer :)
Ne,po propisima ne smiješ paliti (uništavati) novac...
Kao da propisi i pravila vrijede nekaj u ovoj drzavi
A malo pristojnosti ono večer i to pa onda odgovor na postove od sinoć.
A malo pristojnosti ono večer i to pa onda odgovor na postove od sinoć.
Opće je poznato da mene nitko ne hebe 2% i kad bi napisao ''večer'' bilo bi 200 td-ova
Opće je poznato da mene nitko ne hebe 2% i kad bi napisao ''večer'' bilo bi 200 td-ova
Za to si sam kriv tu ti nitko ne može pomoći nego sam sebi, a za ovo drugo probaj i vjerujem kako bude bar koji TU.
Za to si sam kriv tu ti nitko ne može pomoći nego sam sebi, a za ovo drugo probaj i vjerujem kako bude bar koji TU.
Kriv sam ja šta sam se rodio...
Jok, kriv si što trolaš po forumu.
Eto i kako ti sad dati TU na ovo...
Ne, nego tvoji roditelji što su imali sex.
Večer.
Ne, nego tvoji roditelji što su imali sex.
nisu...
krivi su što nisu koristili kondom :D
nisu...
Alo gazda kako je?
Vidim jučer u night clubu samo jedna slikica, možda bi trebao promjeniti nick u Milk-man...
maloprije gledam CMC kad tamo Ivan Zak
i skužim da je spot sniman kod mene...tj. niti kilometar od moje kuće :/
maloprije gledam CMC kad tamo Ivan Zak
Oooo i ti ga voliš.
Oooo i ti ga voliš.
ko i sve bosance koji voze đipove sa splitskim tablicama, a žive u okolici ZG :D
hehehehehe
vecer...xxx man zasto nisi uletio malo u spot???
Ilegalno je.