Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.156.732
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
"R5
R5 refers to a specific format of DVD released in DVD Region 5, the former Soviet Union, and bootlegged copies of these releases that are distributed on the Internet. In an effort to compete with movie piracy, the movie industry chose to create a new format for DVD releases that could be produced more quickly and less expensively than traditional DVD releases. R5 releases differ from normal releases in that they are a direct Telecine transfer of the film without any of the image processing common on DVD releases, and without any special features. This allows the film to be released for sale at the same time that DVD Screeners are released. Since DVD Screeners are the chief source of high-quality pirated movies, this allows the movie studios to beat the pirates to market. In some cases, R5 DVDs may be released without an English audio track, requiring pirates to use the direct line audio from the film’s theatrical release. In this case, the pirated release is tagged with “.LINE” to distinguish it from a release with a DVD audio track."
'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Da imate sliku od neke cure koju poznajte na kojoj se jasno vidi da se slikala gola, jel bi ju ucjenjivali s nečim?

zaboravio sam napomenit da je cura fizički jako jako atraktivna

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
16 godina
moderator

aha...

R5 LINE znači smeće...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
cuspajz kaže...
rambox kaže...

Preživio bi da zakaj ne, ako staviš CD u limeni oklop onda nema problema u suprotnom zna se.{#}

Kak ne bi preživio, naljepim još onu naljepnicu ne presavijati

Ma kakvi da ti vidiš kaj oni rade s normalnim pismima pal bi na rit.{#} Uglavnom ako CD/DVD ne ide u posebnu omotnicu, na koju se mora pazit jer je tak označena i znatno je deblja a to se posebno plača onda ništa. Tvom CD/DVD pismu se vrlo loše piše, no niti u posebnoj omotnici na koju se pazi ništa nije sigurno jedino u kutiji ili paketu na koju se treba pazit CD/DVD bit če ok pa makar i kutija pobere malo batina usput.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
rambox kaže...

Ma kakvi da ti vidiš kaj oni rade s normalnim pismima pal bi na rit.{#} Uglavnom ako CD/DVD ne ide u posebnu omotnicu, na koju se mora pazit jer je tak označena i znatno je deblja a to se posebno plača onda ništa. Tvom CD/DVD pismu se vrlo loše piše, no niti u posebnoj omotnici na koju se pazi ništa nije sigurno jedino u kutiji ili paketu na koju se treba pazit CD/DVD bit če ok pa makar i kutija pobere malo batina usput.{#}{#}

Malo smo ga sprdali ali evo sada kako je to moguće.

CD trbaš staviti u kutiju (po mogućnosti krutu). U dućanu kupiš kuvertu koja u unutrašnjosti ima zaštitu s mjehurićima zraka. Ubaciš unutra CD (u kutiji) odeš na poštu i tražiš da na nju nakelje naljepnicu Lomljivo. Ako nisi jedan od onih kojima sve pođe krivo ovo bi trebalo biti dovoljno.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Nekontam onda kak ovo sve šta sam naručivo s ebaya iz hong konga, ništa se nije slomilo... a stave u običnu kovertu sa onim sranjima šta pucketaju

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Da imate sliku od neke cure koju poznajte na kojoj se jasno vidi da se slikala gola, jel bi ju ucjenjivali s nečim?

'Si izgorio po glavi?

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 0:45 (Prilika).
17 godina
XXX-Man kaže...

aha...

R5 LINE znači smeće...

Ma jok nije smeče pod to spada CAM ili Telesync,{#} R5 izdanje filma obično uvjek ima malo lošiji zvuk kako kad ali slika je ok nema tu problema.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
moderator
rambox kaže...

Ma jok nije smeče pod to spada CAM ili Telesync,{#} R5 izdanje filma obično uvjek ima malo lošiji zvuk kako kad ali slika je ok nema tu problema.{#}

al koliko vidim R5 line je gori od R5...

uglavnom: meni neisplativo gledat

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
cuspajz kaže...
cuspajz kaže...

Reci joj da ćeš stavit sliku na face ako ti ne pokaže sise. Kad ti pokaže sise onda je dobro izdrpaj ali probaj uspostavit nekakav odnos sa njom tj. da možete biti fuck friends. Naravno ucjena je samo finta. Nitko normalan nebi stvarno ucjenjivao osobu. Ali možeš se malo našalit sa tim - ali dobronamjerno našalit. Ne zaboravi, tko drugi jamu kopa sam u nju upada.

Ako ti pokaže sise - vrh! I pošalji link na sliku na pvt plz ;)))

MIKROBLOG: FU not ftw
16 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...
cuspajz kaže...
cuspajz kaže...

Reci joj da ćeš stavit sliku na face ako ti ne pokaže sise. Kad ti pokaže sise onda je dobro izdrpaj ali probaj uspostavit nekakav odnos sa njom tj. da možete biti fuck friends. Naravno ucjena je samo finta. Nitko normalan nebi stvarno ucjenjivao osobu. Ali možeš se malo našalit sa tim - ali dobronamjerno našalit. Ne zaboravi, tko drugi jamu kopa sam u nju upada.

pa šta će mi pokazivat sise kad već imam sliku... hipotetski naravno govorim {#}

16 godina
moderator

sad prebacim na HRT2 kad tamo serija Bitange i princeze...

pogledam malo bolje, kad na polici hrpa raznih brojeva BUG-a xD

16 godina
cuspajz kaže...
KIKI3ooo kaže...
cuspajz kaže...
cuspajz kaže...

pa šta će mi pokazivat sise kad već imam sliku... hipotetski naravno govorim {#}

Pa jos da nam kazes o kom se radi :D

15 godina
cuspajz kaže...
KIKI3ooo kaže...
cuspajz kaže...
cuspajz kaže...

Neznam, javi mi se na pvt ako ti treba savjet. Naravno nemoj samo ucjenjivat i nije isto vidit na slici i u stvarnosti.

MIKROBLOG: FU not ftw
13 godina
neaktivan

Ako netko zna profesionalno izrezati lik(mene) sa slike i staviti na drugi background; jednostavan, crna ili bijela boja. ? 

Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Ako netko zna profesionalno izrezati lik(mene) sa slike i staviti na drugi background; jednostavan, crna ili bijela boja. ? 

Pa bar to nije tesko..

clock2much
15 godina
neaktivan

Jutro narode {#}

http://smokingifs.com/uploads/Sexy-redheads-grab-each-others-ass.gif
13 godina
neaktivan

Laku noć

15 godina
neaktivan

Open.

Večer ljudi.

14 godina
neaktivan

Večer svima :)

16 godina
moderator

večer

13 godina
neaktivan

Dobra vecer svima, evo veceras ja castim rodendan mi je pa eto uzivajte {#}

malo domace hrane :D malo domace hrane :D
ovoga nemojte puno:D ovoga nemojte puno:D
the quieter you become the more you are able to hear
13 godina
neaktivan
Monster22 kaže...

Dobra vecer svima, evo veceras ja castim rodendan mi je pa eto uzivajte {#}

http://us4.memecdn.com/happy-birthday_o_153777.gif

13 godina
neaktivan

Hahhahhahh :D 

13 godina
neaktivan

Sve najbolje {#}

13 godina
neaktivan
Prilika kaže...

Sve najbolje {#}

Hvala {#}

15 godina
odjavljen

Čušpajz kaj glumiš? Ostavi si te slike, i za par godina joj pokaži prijateljima kroz zezanciju naravno.., idealno na godišnjici(ako ste ista generacija)... Ucjenjivati druge... strašno.

Kak bi definirao ŠIRE?, Frend: Bočno dulje (c) Highway Star
13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Čušpajz kaj glumiš? Ostavi si te slike, i za par godina joj pokaži prijateljima kroz zezanciju naravno.., idealno na godišnjici(ako ste ista generacija)... Ucjenjivati druge... strašno.

Kad sam mu to pročitao...

16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Čušpajz kaj glumiš?

U slobodno vrijeme glumim betmena, u posebnim prilikama i spajdrmena

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 23:09 (cuspajz).
15 godina
neaktivan

E jeste mi neke nespavalice, nigdje vas nema.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice