Koji kralj na Ininoj benzi, natočio sam goriva za 143kn i lik mi dao 16 naljepnica umjesto 2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer svima....
Večer i tebi :D
Šta se radi u zadnje vrijeme?
znam da si ljubomoran sad
Ne znam ja kome ovde žene plaćaju da se slikaju sa njime
Reci da se šališ, zar ne??
ja znam kome da ih slika
dobar vece ljudi,samo da vas pozdravim,idem napokon pogledati zadnji harry potter :D
ja znam kome da ih slika
Dobro, znam da tebi ne...

Vecer ljudi :)) tj. jutro :P
Otvoreno...
Dobra večer i svi ste dobrodošli samo tartar ostavite vani.
Otvoreno...
Dobra večer i svi ste dobrodošli samo tartar ostavite vani.
Ajde ribo van, bit ćeš pojedena.
Pa kaj ti lignje nisu bile dost? Osim toga pogledaj koliko je sati budeš nemirno spavao ako se sad prenatrpaš.
nisi odgovorio...
forum.hr lignje ili?
:D
Jutro svima...
XXX Man sta veceras nisi raspolozen za dijeljenje kartona i ukrasavanje drugih profila tako lijepim bojama???
nisi odgovorio...
forum.hr lignje ili?
:D
Nope. Lignje kod Spužve Boba (Kalamarko).
Nope. Lignje kod Spužve Boba (Kalamarko).
te nisu zanimljive xD
Dobra večer svima....
ej decki mozete mi reci kako da mi josytick vibrira na fifi 12?
A joystick je vibrirajuci...
hvala unaprijed
ej decki mozete mi reci kako da mi josytick vibrira na fufi?
A joystick je vibrirajuci...
hvala unaprijed
there i fixed it for ya
ne možemo...
al probaj sa vibratorom, bit će ti lakše
Vecer...
Sto zayebavate tu covjeka
Haha treba Man izgleda podijelit kartona nije odavno,da se sareni po profilima malo...
Mate dosadno im pa eto jadnog covjeka zezaju...
Haha treba Man izgleda podijelit kartona nije odavno,da se sareni po profilima malo...
djelim ja šakom i kapom, ništa ti ne brini :)
Ocito ovdje nema pmatnih ljudi, jer ipak je ovo forum gdje se pitaju pitanja i daju odgovori, a ne kao vi....
Ocito ovdje nema pmatnih ljudi, jer ipak je ovo forum gdje se pitaju pitanja i daju odgovori, a ne kao vi....
kažeš da smo glupi?
Nisam to rekao, nego ste neozbiljni!
ajde sad si se izvukao...
ova tema nije ni namjenjena da budemo ozbiljni
Večer.
Ekipa, jedno malo ozbiljnije pitanje za vas.
Prijatelj mi zeli ici u Durres(albanija) i ima 16 godina, biometrijski pasos, roditelji su mu rastavljeni, i sada, posto zeli ici preko turisticke agencije 7 dana u hotel, sta mu je potrebno pri izlasku iz BiH, putovao bi sam, bez ikoga..
Znaci da li je moguce da ode na taj odmor sam, i ako bas treba, je li mu dovoljno imati (potpis) jednog roditelja za to putovanje.
Mora li imati licnu?
Pa kaj ti lignje nisu bile dost? Osim toga pogledaj koliko je sati budeš nemirno spavao ako se sad prenatrpaš.
Bok svim nehrkalicama, nije to sve navodno je nakon toga za kraj pojel još i pirošku sa sirom.
haha eto kandidata za kartone...Bio je i kod mene jedno vrijeme sarenfprofil ali eto dosta sarenila,od sutra samo bijelo...
Man ima li veceras koja dobra tema za lock ili tko za karton,metni nam ga tu da vidimo...
haha eto kandidata za kartone...Bio je i kod mene jedno vrijeme sarenfprofil ali eto dosta sarenila,od sutra samo bijelo...
Man ima li veceras koja dobra tema z lock ili tko za karton,metni nam ga tu da vidimo...
Bahahahha oh bože dragi :'D
Trebo bi prestat shvatat sve perverzno :'D