Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.156.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Naravno sa balkona, if u know what i mean. Pisem s mobitela , mozda sam sebe citram "."
Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
15 godina
neaktivan
Prilika kaže...
Pa bas zato.. na putu sam da postanem zombi kao i ti jer jako slabo spavam.. kad dodjem nazad u hotel kasno sa drustvom zezamo jednog dedu (64) koji je kao cuvar, polijevamo ga pivom i tako to :p

Nije u redu što to radite -.-

'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
13 godina
neaktivan
Oprosti tata nisam ja i necu vise nikad. :D
Tješim svinje pred klanje, plačem po sprovodima, popravljam žarulje --- (POVOLJNO)
15 godina
neaktivan
Ma idi bre spavaj xD
16 godina
neaktivan
kad dodjem nazad u hotel kasno sa drustvom zezamo jednog dedu (64) koji je kao cuvar, polijevamo ga pivom i tako to :p

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
kad dodjem nazad u hotel kasno sa drustvom zezamo jednog dedu (64) koji je kao cuvar, polijevamo ga pivom i tako to :p

stavio si sliku 3 sekunde prije nego sam ja htio hahaha 

vatefak is going on :D
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 0:46 (bancic123).
14 godina
neaktivan
Prilika kaže...
Pa bas zato.. na putu sam da postanem zombi kao i ti jer jako slabo spavam.. kad dodjem nazad u hotel kasno sa drustvom zezamo jednog dedu (64) koji je kao cuvar, polijevamo ga pivom i tako to :p

ma pusti dida na miru uvati se ti ženske :D

PRODAJEM AJVAR
17 godina

Bok svim nehrkalicama, sad nek još japanac izmisli i mobilnu robotsku školjku koja če doč k tebi kad moraš iči na tutu fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
neaktivan
Me gusta :o
Sad ce baterija u privremena lovista hahahah, a ja cu
Otic lec jer pijuckam sa drustvom u baru i tako malo hvatam wifi radi vas.. evo vec alert da je 5% ostalo, okrecem se drustvu...
16 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, sad nek još japanac izmisli i mobilnu robotsku školjku koja če doč k tebi kad moraš iči na tutu fučkaj ga.{#}{#}

Ma sigurno su to već izmislili. Trenutno je na testiranju {#}

14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer svima, evo taman dođoh s koncerta..:)

The Dark Knight
14 godina
protjeran

Ajmo nema spavanja,tek je 4 sata,samo zivo,evo upravo zavrsio ciscenje i ribanje po kuci posto sam sam jer ipak treba docekat curu pristojno i cisto a nakon silnog ciscenja idem jest i spavanje...{#} Laku noc ili za neke dobro jutro...{#}

I da susjedi se nisu fala Bogu zalili na jaku muziku u 3 sata ujutro,bio sam umjeren "kao"...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 4:09 (Tomo53nja).
13 godina

vecer ljudi {#} zapravo dobro jutro nekima...

14 godina
neaktivan

Imam osjećaj da ću zatvorit nespavalice po prvi put u životu.

13 godina

Laku noc ekipica {#} {#}

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Imam osjećaj da ću zatvorit nespavalice po prvi put u životu.

{#}

13 godina
neaktivan

@power_user

UniBeast ne radi na Leopardu, samo na Snow Leopardu (i gore) {#}

Ništa, idem na Snow Leopard umjesto na Lion. Fuck it.

Stručnjak za paranormalne pojave
16 godina
moderator

večer

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan

Nešto ste slabi.

13 godina
neaktivan

Pozz ekipa sta se radi ja evo malo odmaram danas sam odvozio oko 50 km sa biciklom {#}

the quieter you become the more you are able to hear
16 godina
Unix kaže...

@power_user

Ja na lion nisam ni pokusavao, na 10.6.7 sam, nema neke velike potrebe. Tek sam pred 2-3 tjedna nabavio disk viska, pa sad mogu pokusavati s klonovima diska.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

@power_user

Slijedi ove upute to the letter http://www.macbreaker.com/2012/02/snow-leopard-virtualbox.html.Također ja bih osobno bootao u virtualki u safe i izbrisao sve drivere pa ih ponovo instalirao koje treba i dao os-u da prepozna što mu treba,možda da probaš i flashati bios,mislim da bios mora biti minimalno 1004 da bi dako nešto uspjelo na toj matičnoj.Ovaj lik ima tvoju matičnu tako da slijedi njegove upute http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=261450 ako želiš lion iako bi išlo i za snow leopard mislim.

PS:Mislim da i 1004 bios i je zadnji bios.

Sretno s instalacijom naj blingin i najkomercijalnijeg OS-a na svijetu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:11 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan

@Ikarus

Nema moju matičnu, iako su slični modeli, puno su drugačiji. Pomogla mi je ekipa sa tonymacx86.com, napravio sam DSDT za moju matičnu sa patchom od P5Q (jer je ona sličnija mojoj nego P5QL-Pro i takve). Imam kext za grafičku što nisam imao prije. Prošli put kad sam probavao (12/2011) nije mi radila grafička na bootu, morao sam bootati sa GraphicsEnabler=No što je jasno, safe mode za grafičku pa imam malu rezoluciju i nikakve performanse. Inače je sve drugo radilo OOB.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:15 (Unix).
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

@Ikarus

Nema moju matičnu, iako su slični modeli, puno su drugačiji. Pomogla mi je ekipa sa tonymacx86.com, napravio sam DSDT za moju matičnu sa patchom od P5Q (jer je ona sličnija mojoj nego P5QL-Pro i takve). Imam kext za grafičku što nisam imao prije. Prošli put kad sam probavao (12/2011) nije mi radila grafička na bootu, morao sam bootati sa GraphicsEnabler=No što je jasno, safe mode za grafičku pa imam malu rezoluciju i nikakve performanse.

Sorry za matičnu valjda mi se omaklo ono pro kad sam pisao.Drago mi je da si riješio problem.{#}

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:14 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Unix kaže...

@Ikarus

Nema moju matičnu, iako su slični modeli, puno su drugačiji. Pomogla mi je ekipa sa tonymacx86.com, napravio sam DSDT za moju matičnu sa patchom od P5Q (jer je ona sličnija mojoj nego P5QL-Pro i takve). Imam kext za grafičku što nisam imao prije. Prošli put kad sam probavao (12/2011) nije mi radila grafička na bootu, morao sam bootati sa GraphicsEnabler=No što je jasno, safe mode za grafičku pa imam malu rezoluciju i nikakve performanse.

Sorry za matičnu valjda mi se omaklo ono pro kad sam pisao.Drago mi je da si riješio problem.{#}

Nema veze, svejedno hvala :)

13 godina
neaktivan

Znate li mozda neku dobru online igru tipa Wild Ones ili slicno jer mi doticna ne radi.

HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP,Indestructible
13 godina
neaktivan
Unix kaže...

Bilo bi lijepo da kad budeš imao vremena da napišeš tutorial.Zanima me kako to izvučeš DSDT ili SSDT ili SRAT iz ACPI.

Plus ovo kad si rekao da imaš kext za gpu gdje si ga nabavio,možda i ja stavim Snow leopard  OSX mislim ipak ga imam na avataru moram probat ne.

Također ima li negdje tut kako napraviti kext sam iz kernela.Rado bih naučio programiranje kernela.

Trenutno sam na brokenthorne stranici jer se nadam da uz puno sreće i par godina truda napokon uspijem napraviti vlastiti OS.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:27 (Ikarus01).
13 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Unix kaže...

Bilo bi lijepo da kad budeš imao vremena da napišeš tutorial.Zanima me kako to izvučeš DSDT ili SSDT ili SRAT iz ACPI.

Plus ovo kad si rekao da imaš kext za gpu gdje si ga nabavio,možda i ja stavim Snow leopard  OSX mislim ipak ga imam na avataru moram probat ne.

Također ima li negdje tut kako napraviti kext sam iz kernela.

http://www.osx86.net/downloads.php?do=cat&id=6

Tu sam našao, ima svega.

Što se tiče DSDT-a, tu je tutorial :)

http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=35559

Ako uspijem, napišem tutorial svakako :)

13 godina
neaktivan
Unix kaže...
Ikarus01 kaže...
Unix kaže...

Također ima li negdje tut kako napraviti kext sam iz kernela.

http://www.osx86.net/downloads.php?do=cat&id=6

Tu sam našao, ima svega.

Što se tiče DSDT-a, tu je tutorial :)

http://legacy.tonymacx86.com/viewtopic.php?t=35559

Ako uspijem, napišem tutorial svakako :)

Super.{#}Nisi vidio moj post kad sporo pišem.No jel ima tamo neki tut kako sam napraviti kext ili kako programirati u MAC kernelu.Ipak su oni tamo modderi pa valjda znaju.

Mislim da mi je ipak bolje započeti s MAC kernelom prije winsa ili ubuntu,ne bih htio završiti u ludnici.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 23:30 (Ikarus01).
16 godina
neaktivan

Laku noć hebači. Moram rano otić spavat dana, traže se su sutra ujutro moje usluge kao taxiste {#}

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice