Laku noć ljudi, sutra imam vožnju u 8.50
Jedva cekam da polozim...
Laku noć ljudi, sutra imam vožnju u 8.50
Jedva cekam da polozim...
A kaj je bio u onom nezgodnom slučaju, kad su susedu sve kokice iz dvorišta pobegle u šumu od preglasne mjuze koju si slušal uz otvoren prozor fučkaj ga.
A fučkaj ga
Jesu i vama poiskakale kvrge po leđima? Mene užasno boli pored lopatica, katastrofa nešto. Imao sam samo jednu do danas na desnom ramenu, taman se malo počela povlačit, a evo sad i druge.
Open!
Dobro Vam veče izvolite i lijepo se provedite.
V svima!
Ej Nello izgleda da i mopj Acer 5520G opet otkazuje. Više ne očitava blu-ray pržilicu. MMislim da će matična u pećnicu opet:)
Večer :)
(Mala pauza od filma xD)
V svima!
Ej Nello izgleda da i mopj Acer 5520G opet otkazuje. Više ne očitava blu-ray pržilicu. MMislim da će matična u pećnicu opet:)
Ček kako pržilica se ne vidi i ti bi onda sa matičnom u pećnicu ? Heh, radije pržilicu u pećnicu, ili peć u pržilicu:)
Večer...
Grrrrrrrrr opasni Nello.
Ček kako pržilica se ne vidi i ti bi onda sa matičnom u pećnicu ? Heh, radije pržilicu u pećnicu, ili peć u pržilicu:)
Večer dečki
Večer dečki
Večer mlada damo!
Večer dečki
Večer mlada damo!
davno bila mlada
Ma bitno je da si mlada u duši.
@F1 Ivo pa jedinog komada si nam poteral.
@F1 Ivo pa jedinog komada si nam poteral.
Treba mu stisnuti crvendaća....
BTW: Dobra večer svima...
Moja komadica je pored mene a za vaše neznam:)
Nabavio sam hlađenje za laptop, super radi :P
Još samo da ga očistim iznutra...
Treba mu stisnuti crvendaća....
Pa sve je za ljude...
Večer žao mi je kaj nisam napravio ss od one tvoje teme i onoga developera ili kako već.
Večer svima. @F1-IVO i mene znalo da ne čita s dvd pržilica a i nekad zna da neradi jedan usb pored pržilice. krivac je čipset kojim se zagrijava a u pečenje ploče pomaže na prvotno stanje ali pitanje kad če opart vratiti. Koliko vidi kučište od lapa previše zatvoreno p0a malo dobi hlađenja....
Večer svima. @F1-IVO i mene znalo da ne čita s dvd pržilica a i nekad zna da neradi jedan usb pored pržilice. krivac je čipset kojim se zagrijava a u pečenje ploče pomaže na prvotno stanje ali pitanje kad če opart vratiti. Koliko vidi kučište od lapa previše zatvoreno p0a malo dobi hlađenja....
Ma nek krepa od vrućine:)
Ta serija Acera je žešće sranje. Crkavaju kao na pokretnoj traci. Svako malo imam jednog na servisu i svi pate od istih problema.
Pa sve je za ljude...
Večer žao mi je kaj nisam napravio ss od one tvoje teme i onoga developera ili kako već.
A gle ja ti propustim sve te vesele teme. Nema veze pojaviti će se on opet.
Koja tema?
Ma nek krepa od vrućine:)
Ta serija Acera je žešće sranje. Crkavaju kao na pokretnoj traci. Svako malo imam jednog na servisu i svi pate od istih problema.
Prodaj kao dijelovi pa super zaradiš...
Momcovi laku noć, netko od nas sutra mora ići plaču služit.
Uživajte u ovoj ljetnjoj toploj noći.
@Ivo tema je bila kako napraviti vlastiti os, tako nekako jako dobri komentari ali kratko je trajalo.
Momcovi laku noć, netko od nas sutra mora ići plaču služit.
Uživajte u ovoj ljetnjoj toploj noći.
Laku noć i tebi, a ja ću uskoro na godišnji odmor od foruma. Samo pazi da ne izgoriš od sunca.
pozz svima dosadno jeee što da radim kad ništa nemogu :P
Ma mogu jedino dobit batine a ne prodat za djelove:)
Ma speć ću ga pa dok radi radi.
je i taj programirao u engleskom jeziku ili?
Ma mogu jedino dobit batine a ne prodat za djelove:)
Ma speć ću ga pa dok radi radi.
je i taj programirao u engleskom jeziku ili?
A znam, ispeci dok još radi... Znaš koliko puta sam ispeko ploču? 11 put, hahaha lud sam... Svako malo javi kvar užas pa moram ispecit...
opet ti?
btw. večer svima :)