Piše zadovoljavam sedmicom to si ti nešto izmijenio u HTML-u.A možda se i meni greška potkrala pa sam izmijenio.
NHF.
Piše zadovoljavam sedmicom to si ti nešto izmijenio u HTML-u.A možda se i meni greška potkrala pa sam izmijenio.
NHF.
Potpis
Potpis
Dobro došao u družbu stručnjaka. Pogledaj moj potpis..
Ja sam ti pristojan pa nenabijam muziku
Begam i ja u krpe, noć
A kaj je bio u onom nezgodnom slučaju, kad su susedu sve kokice iz dvorišta pobegle u šumu od preglasne mjuze koju si slušal uz otvoren prozor fučkaj ga.
@Tiby: Daj reci bratu blizancu nek malo promjeni avatara.
Oba dvojica imaju licenciran avatar, jedan je veči a drugi manji tak da nema problema sve čisto i po propisima pa nema zbrke.
E zaboravio sam na to.Ali svejedno zbog ovog busta sam sebi dodjeljujem titulu Trollbuster v.2.0
Nema XXX u zadnje vrijeme i vidim da će netko morati obnašati njegove službene dužnosti na neko vrijeme.
Oba dvojica imaju licenciran avatar, jedan je veči a drugi manji tak da nema problema sve čisto i po propisima pa nema zbrke.
Priztnam im licencu samo ako okrenu rundu (ko domaća inspekcija).
E zaboravio sam na to.Ali svejedno zbog ovog busta sam sebi dodjeljujem titulu Trollbuster v.2.0
Nema XXX u zadnje vrijeme i vidim da će netko morati obnašati njegove službene dužnosti na neko vrijeme.
ne brini, tu sam ja i pratim sve
ne brini, tu sam ja i pratim sve
A čuj svijet je velik,nesreće se događaju.
Mislim da bi bilo dobro kad bi sastavio oporuku u potpis tko će te naslijedit.Onak za svaki slučaj ne daj bože..
A čuj svijet je velik,nesreće se događaju.
Mislim da bi bilo dobro kad bi sastavio oporuku u potpis tko će te naslijedit.Onak za svaki slučaj ne daj bože..
naslijedit će me osoba koja upravo piše ovaj post dok ja diktiram :)
naslijedit će me osoba koja upravo piše ovaj post dok ja diktiram :)
Uloži nešto u tu osobu, čisto onako da se nađe za crne dane.
Uloži nešto u tu osobu, čisto onako da se nađe za crne dane.
prostak jedan
prostak jedan
Ja sam mislio na neke novce a ne na to što mi ti imputiraš.
Ja sam mislio na neke novce a ne na to što mi ti imputiraš.
sad se izvlačiš
sad se izvlačiš
Škrtico.
Škrtico.
nikada!
Noc narod, ja vas pozdravljam na nekih 9-10 dana.
Sretan novi dan!
dobra :)