Nije duhovita nego glupa... trebalo joj je neko vrijem da skonta šta je rekla
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Sretan novi dan!
Zna se da sam ja otvorio
Ali ne na baš neki super način.
Sneaky motherfu*** si ovaj put.
Bajdvej, danas su se i kinezi spustili iz svemira. Dosta big deal, kolko znam, sada su treća
zemlja u svijetu sa vlastitim astronautima u vlastitom svemirskom brodu i vlastitoj svemirskoj stanici.
http://www.aerosvijet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2291%3Atrolana-posada-kineskog-svemirskog-broda-shenzhou-9-spustila-se-nakon-13-dnevne-misije&catid=2%3Ainozemstvo&Itemid=11
ofkors, nikog tu nije za to briga, pored čačičićića i kojekakvih sličnih sudovanja ili nogometa. pa reko eto malo geekovštine ;)
Bok svim nehrkalicama, a čuj da kinezi su strašni kaj če još postič za 10 godina ko zna uglavnom budemo videli.A čuj nogomet je preskupa zabava za narod, lova se razbacuje na debelo precijenjene igrače itd a politika i jedno bezvezno suđenje oko prosječnog i zamjenjivog Čačiča pretvara se u običan perverzi show.
U biti kad malo razmislim, kinezi jedini imaju viška para (osim ludog chaveza i arapa koje to ne zanima)
da naprave vlastitu svemirsku stanicu, ii odu na mjesec provjerit jel su amerikanci stvarno bili tam prije
40 godina ili seru:)
e da, kad sam na noćnim temama i tipkam sam sa sobom, evo navodno je u razvoju
(konačno) jedan pravi moćan novi propulzijski sistem - Fuzijski impulsni pogon.
Osim onog klošarskog solarnog jedra i sirotog plazma drajva(koji ima kolku ono potisnu moć,
da potisne arak A4 papira?) ovo bi mogao biti valjda konačno malo brži pogon
da se do marsa ipak ne mora putovat sto gladnih godina. Jes, bilo je i razrada o
nukleranom pogonu, ali to je bio klasični prljavi radioaktivni fizijski reaktor.
Niđe nikog...pa niste valjda na spavanju u ovakvo vrijeme?
Pokošava se spavati ali šta ćeš ta hebena vrućina...
Tek je 2 ujutro a svi su offline lolz
e da, kad sam na noćnim temama i tipkam sam sa sobom, evo navodno je u razvoju
(konačno) jedan pravi moćan novi propulzijski sistem - Fuzijski impulsni pogon.
Osim onog klošarskog solarnog jedra i sirotog plazma drajva(koji ima kolku ono potisnu moć,
da potisne arak A4 papira?) ovo bi mogao biti valjda konačno malo brži pogon
da se do marsa ipak ne mora putovat sto gladnih godina. Jes, bilo je i razrada o
nukleranom pogonu, ali to je bio klasični prljavi radioaktivni fizijski reaktor.
Živi bili pa videli oče to šljakat kak treba ili ne ko zna.
Kako niđe nikog a kaj smo mi hrastovi panjevi u šumi jel fučkaj ga.
Sjedam danas u kafić i pitam konobaricu jel imate ožujsko od grejpa?
Ona odgovara: ne, ali imamo karlovačkog od heinekena
U sebi mislim: WTF
Mućni malo glavom prije nego nekog proglasiš glupim
http://www.nacional.hr/clanak/2549/heineken-kupio-karlovacku-pivovaru
BTW večer ako još ima neko budan
Samo se raspitujete di je ko i dobarvečerlakunoć, pa tipkajte, balvasvrak:)
Evo čitam dvije bitne vijesti: ronalda su zaboravili na aerodromu dok je stojal u redu za kolačić,
i ludi tom kruz ostal bez žene. Treći put.
Sjedam danas u kafić i pitam konobaricu jel imate ožujsko od grejpa?
Ona odgovara: ne, ali imamo karlovačkog od heinekena
U sebi mislim: WTF
Mućni malo glavom prije nego nekog proglasiš glupim
http://www.nacional.hr/clanak/2549/heineken-kupio-karlovacku-pivovaru
BTW večer ako još ima neko budan
Pa meni se fakat učinila duhovita, fora mi je dobra. E sad, može se protumačiti i kao "neznanje", ali
vrlo teško da jedna konobarica nezna razlikovati vrst radlera od vlasnika pivovare.
Ja bi ju odma zval na piće, jer i dalje tvrdim da je duhovita:)
Večer, da vas pozdravim sa novog nicka. Došlo je do komplikacije sa mailom i passwordom za BOL i tu sam pod novim imenom (jedva pronađo slobodan nick bagra sve pokupila)
Tko još pije pivo sa grejpom i sličnim shitovima
Fora je dobra samo je cuspajz nije skužio i odma je glupom proglasio
Pa meni se fakat učinila duhovita, fora mi je dobra. E sad, može se protumačiti i kao "neznanje", ali
vrlo teško da jedna konobarica nezna razlikovati vrst radlera od vlasnika pivovare.
Ja bi ju odma zval na piće, jer i dalje tvrdim da je duhovita:)
Imaš pravo žena se ziher šalila nema teorije da netko ko posluži oko 500 pića na dan ne zna razliku.
A ova druga vijest ne mogu vjerovati koji vrag nam Heiniken dolazi trovati tržište sa svojim "soda" pivom ako će itko preuzimati moje najdraže pivo na svijetu(karlovačko) bolje da da to bude Guinness.
I ja sam volio karlovačko piti al od kad sam provao staropramen samo njega pijem, bolji od karlovca i žuje za 2 koplja
Meni se neda te vodice pit, posebno ne ove pivo-limunade koje su postale popularne od lanjskog ljeta.
Žao mi je što je šutkom palo svojedobno Ožujsko strong. A kad već nema njega, krknem par konzervi
bavarie 8.6. Manje pišanja, a jednak učinak, šta ću, imun na ove vodice od 3-4% alc, pa se sav napuhnem
i preznoim kolko moram popit da me izbalansira :P
I ja sam volio karlovačko piti al od kad sam provao staropramen samo njega pijem, bolji od karlovca i žuje za 2 koplja
Nemoj me krivo shvatiti nisam probao Praško Staro pramen ali koliko čujem od svojih dečki to je samo obično pivo nije ništa plemenito,priznajem to me malo odbija budući da je praško.Uostalom trenutno sanjam o ovom http://www.ratebeer.com/beer/westvleteren-12/4934/ gusta pjena kakvu i pivo treba imati,karamela,smeđi šećer,prženi šećer,tamno voće,šljive,trešnje,orašćići s malo čokolade mmm ovo pivo je muška ekstaza..
Nemoj me krivo shvatiti nisam probao Praško Staro pramen ali koliko čujem od svojih dečki to je samo obično pivo nije ništa plemenito,priznajem to me malo odbija budući da je praško.Uostalom trenutno sanjam o ovom http://www.ratebeer.com/beer/westvleteren-12/4934/ gusta pjena kakvu i pivo treba imati,karamela,smeđi šećer,prženi šećer,tamno voće,šljive,trešnje,orašćići s malo čokolade mmm ovo pivo je muška ekstaza..
A pa dobro jutro naravno da nije niti jedno od tih industrijskih dućanskih pića za par kuna boca nikakva uber kvaliteta...
valja samo eksperimentima utvrditi od kojeg kemija izaziva najmanje glavobolje slijedeći dan:) Dakle jel voda barem malo
kvalitetnija, barem mrvicu više slada u sirovini a manje ekstrakta i konzervansa...
malo drugačija tema: fora stranica koda čitam SF romane, ali slika na stranici mi definitivno nije nešto. Sigurno ne nešto što vrijedi kao most preko Pelješca :/
http://www.bornrich.com/mark-rothkos-orange-red-yellow-expensive-contemporary-art-87-million.html
Open!
Večer.
Bacam se na uređivanje deska, ima do sutra da blista :)
Open!
Večer.
Zaista moraš malo podesiti vuru osim toga netko treba i pospremiti nered u bircu i pobacati pijance van.
Večer...
Sat kod mene izgleda da ne valja q.q
Sat kod mene izgleda da ne valja q.q
Kad ovo gazda vidi...
Znate,čitajući ovako po facebook-u shvatio sam da mi sve više i više ove cure u današnje vrijeme idu na živce,pogotovo sa besmislenim postovima.
Kao što je: "Promijenila sam se? Ne vi ste me promijenili". To je toliko retardirano da nisu ni svjesni svojih izjava, kao da uopšte ne koriste svoj mozak.
I još jedno
Više vam ništa ne govorim?
-Previše puta ste me izdali. (:
Dušo,sama si kriva za to,ako svima pričaš sve i svašta ako ne znaš ko je pravi prijatelj i ko će te podržat i ko te neće izdati. Ne mora sada biti kuja (kao što inače i budu) prema svima.
Ne znam ni zašto ovo sad uopšte i pišem ovdje -.-
DA ljudi moji pala je ispit unatoč tome da je napisala 10 fejsbuk statusa da uči...