Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.665
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Nije duhovita nego glupa... trebalo joj je neko vrijem da skonta šta je rekla

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
13 godina
neaktivan
Zasto su na ovoj temi postovi samo "dobra vecer" i "laku noc"? Pa ajmo pricat o necem a ne se samo pozdravljat.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
16 godina
neaktivan

Sretan novi dan!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Nije istina, nekad znamo reči i "Sretan novi dan"
'Svi se drogiraju kokainom,heroinom..a ja se drogiram lažima' - Amar
16 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Zna se da sam ja otvorio {#}

Ali ne na baš neki super način.

Sneaky motherfu*** si ovaj put.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
overhaul kaže...

Bajdvej, danas su se i kinezi spustili iz svemira. Dosta big deal, kolko znam, sada su treća

zemlja u svijetu sa vlastitim astronautima u vlastitom svemirskom brodu i vlastitoj svemirskoj stanici.

http://www.aerosvijet.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2291%3Atrolana-posada-kineskog-svemirskog-broda-shenzhou-9-spustila-se-nakon-13-dnevne-misije&catid=2%3Ainozemstvo&Itemid=11

ofkors, nikog tu nije za to briga, pored čačičićića i kojekakvih sličnih sudovanja ili nogometa. pa reko eto malo geekovštine ;)

Bok svim nehrkalicama, a čuj da kinezi su strašni kaj če još postič za 10 godina ko zna uglavnom budemo videli.A čuj nogomet je preskupa zabava za narod, lova se razbacuje na debelo precijenjene igrače itd a politika i jedno bezvezno suđenje oko prosječnog i zamjenjivog Čačiča pretvara se u običan perverzi show.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina

U biti kad malo razmislim, kinezi jedini imaju viška para (osim ludog chaveza i arapa koje to ne zanima)
da naprave vlastitu svemirsku stanicu, ii odu na mjesec provjerit jel su amerikanci stvarno bili tam prije

40 godina ili seru:)

17 godina

e da, kad sam na noćnim temama i tipkam sam sa sobom, evo navodno je u razvoju

(konačno) jedan pravi moćan novi propulzijski sistem - Fuzijski impulsni pogon.

Osim onog klošarskog solarnog jedra i sirotog plazma drajva(koji ima kolku ono potisnu moć,

da potisne arak A4 papira?) ovo bi mogao biti valjda konačno malo brži pogon

da se do marsa ipak ne mora putovat sto gladnih godina. Jes, bilo je i razrada o

nukleranom pogonu, ali to je bio klasični prljavi radioaktivni fizijski reaktor.

13 godina
neaktivan

Niđe nikog...pa niste valjda na spavanju u ovakvo vrijeme?

13 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Pokošava se spavati ali šta ćeš ta hebena vrućina...

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan

Tek je 2 ujutro a svi su offline lolz

17 godina
overhaul kaže...

e da, kad sam na noćnim temama i tipkam sam sa sobom, evo navodno je u razvoju

(konačno) jedan pravi moćan novi propulzijski sistem - Fuzijski impulsni pogon.

Osim onog klošarskog solarnog jedra i sirotog plazma drajva(koji ima kolku ono potisnu moć,

da potisne arak A4 papira?) ovo bi mogao biti valjda konačno malo brži pogon

da se do marsa ipak ne mora putovat sto gladnih godina. Jes, bilo je i razrada o

nukleranom pogonu, ali to je bio klasični prljavi radioaktivni fizijski reaktor.

Živi bili pa videli oče to šljakat kak treba ili ne ko zna.{#}

xR4Z3R kaže...

Kako niđe nikog a kaj smo mi hrastovi panjevi u šumi jel fučkaj ga.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
cuspajz kaže...

Sjedam danas u kafić i pitam konobaricu jel imate ožujsko od grejpa?

Ona odgovara: ne, ali imamo karlovačkog od heinekena

U sebi mislim: WTF

cuspajz kaže...

Mućni malo glavom prije nego nekog proglasiš glupim

http://www.nacional.hr/clanak/2549/heineken-kupio-karlovacku-pivovaru

BTW večer ako još ima neko budan

17 godina

Samo se raspitujete di je ko i dobarvečerlakunoć, pa tipkajte, balvasvrak:)

Evo čitam dvije bitne vijesti: ronalda su zaboravili na aerodromu dok je stojal u redu za kolačić,

i ludi tom kruz ostal bez žene. Treći put.

17 godina
bradonja_85 kaže...
cuspajz kaže...

Sjedam danas u kafić i pitam konobaricu jel imate ožujsko od grejpa?

Ona odgovara: ne, ali imamo karlovačkog od heinekena

U sebi mislim: WTF

cuspajz kaže...

Mućni malo glavom prije nego nekog proglasiš glupim

http://www.nacional.hr/clanak/2549/heineken-kupio-karlovacku-pivovaru

BTW večer ako još ima neko budan

Pa meni se fakat učinila duhovita, fora mi je dobra. E sad, može se protumačiti i kao "neznanje", ali

vrlo teško da jedna konobarica nezna razlikovati vrst radlera od vlasnika pivovare.
Ja bi ju odma zval na piće, jer i dalje tvrdim da je duhovita:)

13 godina
neaktivan

Večer, da vas pozdravim sa novog nicka. Došlo je do komplikacije sa mailom i passwordom za BOL i tu sam pod novim imenom (jedva pronađo slobodan nick bagra sve pokupila{#})

Tko još pije pivo sa grejpom i sličnim shitovima

ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
15 godina

Fora je dobra samo je cuspajz nije skužio i odma je glupom proglasio

13 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Pa meni se fakat učinila duhovita, fora mi je dobra. E sad, može se protumačiti i kao "neznanje", ali

vrlo teško da jedna konobarica nezna razlikovati vrst radlera od vlasnika pivovare.
Ja bi ju odma zval na piće, jer i dalje tvrdim da je duhovita:)

Imaš pravo žena se ziher šalila nema teorije da netko ko posluži oko 500 pića na dan ne zna razliku.

A ova druga vijest ne mogu vjerovati koji vrag nam Heiniken dolazi trovati tržište sa svojim "soda" pivom ako će itko preuzimati moje najdraže pivo na svijetu(karlovačko) bolje da da to bude Guinness.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 2:34 (Ikarus01).
15 godina

I ja sam volio karlovačko piti al od kad sam provao staropramen samo njega pijem, bolji od karlovca i žuje za 2 koplja

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 2:37 (bradonja_85).
17 godina

Meni se neda te vodice pit, posebno ne ove pivo-limunade koje su postale popularne od lanjskog ljeta.
Žao mi je što je šutkom palo svojedobno Ožujsko strong. A kad već nema njega, krknem par konzervi

bavarie 8.6. Manje pišanja, a jednak učinak, šta ću, imun na ove vodice od 3-4% alc, pa se sav napuhnem

i preznoim kolko moram popit da me izbalansira :P

13 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

I ja sam volio karlovačko piti al od kad sam provao staropramen samo njega pijem, bolji od karlovca i žuje za 2 koplja

Nemoj me krivo shvatiti nisam probao Praško Staro pramen ali koliko čujem od svojih dečki to je samo obično pivo nije ništa plemenito,priznajem to me malo odbija budući da je praško.Uostalom trenutno sanjam o ovom http://www.ratebeer.com/beer/westvleteren-12/4934/ gusta pjena kakvu i pivo treba imati,karamela,smeđi šećer,prženi šećer,tamno voće,šljive,trešnje,orašćići s malo čokolade mmm ovo pivo je muška ekstaza.{#}.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 2:48 (Ikarus01).
17 godina
Ikarus01 kaže...
bradonja_85 kaže...

Nemoj me krivo shvatiti nisam probao Praško Staro pramen ali koliko čujem od svojih dečki to je samo obično pivo nije ništa plemenito,priznajem to me malo odbija budući da je praško.Uostalom trenutno sanjam o ovom http://www.ratebeer.com/beer/westvleteren-12/4934/ gusta pjena kakvu i pivo treba imati,karamela,smeđi šećer,prženi šećer,tamno voće,šljive,trešnje,orašćići s malo čokolade mmm ovo pivo je muška ekstaza.{#}.

A pa dobro jutro naravno da nije niti jedno od tih industrijskih dućanskih pića za par kuna boca nikakva uber kvaliteta...

valja samo eksperimentima utvrditi od kojeg kemija izaziva najmanje glavobolje slijedeći dan:) Dakle jel voda barem malo

kvalitetnija, barem mrvicu više slada u sirovini a manje ekstrakta i konzervansa...

17 godina

malo drugačija tema: fora stranica koda čitam SF romane, ali slika na stranici mi definitivno nije nešto. Sigurno ne nešto što vrijedi kao most preko Pelješca :/
http://www.bornrich.com/mark-rothkos-orange-red-yellow-expensive-contemporary-art-87-million.html

15 godina
neaktivan

Open!

Večer.

14 godina
neaktivan
Bome si dobrih dvi minute uranio :P

Bacam se na uređivanje deska, ima do sutra da blista :)

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
Aliser kaže...

Open!

Večer.

Zaista moraš malo podesiti vuru osim toga netko treba i pospremiti nered u bircu i pobacati pijance van.

Večer...

15 godina
neaktivan

Sat kod mene izgleda da ne valja q.q

14 godina
Aliser kaže...

Sat kod mene izgleda da ne valja q.q

Kad ovo gazda vidi...{#}{#}

15 godina
neaktivan

Znate,čitajući ovako po facebook-u shvatio sam da mi sve više i više ove cure u današnje vrijeme idu na živce,pogotovo sa besmislenim postovima.

Kao što je: "Promijenila sam se? Ne vi ste me promijenili". To je toliko retardirano da nisu ni svjesni svojih izjava, kao da uopšte ne koriste svoj mozak.

I još jedno

Više vam ništa ne govorim?
-Previše puta ste me izdali. (:

Dušo,sama si kriva za to,ako svima pričaš sve i svašta ako ne znaš ko je pravi prijatelj i ko će te podržat i ko te neće izdati. Ne mora sada biti kuja (kao što inače i budu) prema svima.

Ne znam ni zašto ovo sad uopšte i pišem ovdje -.-

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.6.2012 22:18 (Aliser).
16 godina
neaktivan

DA ljudi moji pala je ispit unatoč tome da je napisala 10 fejsbuk statusa da uči...

Sve mi dobro ide kazem hvala Bogu, oni sto me mrze nista mi ne mogu
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice