Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.236.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Unix kaže...
cuspajz kaže...
Johnny4286 kaže...

hahah naucio sam cuzpajza lijepom ponasanju i odma je zasutio {#}

malo je pozurio on :)

Ma ne znaš kolko sam puta pregirzo jezik i uvijek se pravim fin jel je tolko dobra... znam ja da nemam baš neke šanse s njom, al nada postoji {#}

Koji ćeš k bit sa curom koja je ku*va?

a cuj tko zna kakav je cuzpajz švaler {#}

btw objavih post tocno u ponoc, a nisam ciljao {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 0:01 (Johnny4286).
14 godina
neaktivan

Ma znam, ali to je potpuno beskorisno, džabe mi cura koja se okolo prodaje.

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
14 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ma znam, ali to je potpuno beskorisno, džabe mi cura koja se okolo prodaje.

ma to on igra igru kao da je ona kriva jer ju je on napucao {#}

16 godina
neaktivan
Unix kaže...

Ne mislim ja bit snjom. Mislio sam ono na maturalcu će bit pijana sigurno pa iskoristit priliku... to je cura za jednu noć :)

Da je vidite svi bi me razumjeli {#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Unix kaže...

Ne mislim ja bit snjom. Mislio sam ono na maturalcu će bit pijana sigurno pa iskoristit priliku... to je cura za jednu noć :)

Da je vidite svi bi me razumjeli {#}

da zaboravih reci uz priglup ja sam ti i malo corav i slabo shvacam neke stvari pa valjda nebi razumio {#}

14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Johnny4286 kaže...

da zaboravih reci uz priglup ja sam ti i malo corav i slabo shvacam neke stvari pa valjda nebi razumio {#}

Šta oćeš da ti kažem? Cura je tolko dobra da mi je podero ko budala 100 eura, izhebo ko HDZ hrvatsku, pokido ko Josipović katekizam...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Johnny4286 kaže...

Šta oćeš da ti kažem? Cura je tolko dobra da mi je podero ko budala 100 eura, izhebo ko HDZ hrvatsku, pokido ko Josipović katekizam...

Vrt trokuta, najsjevernije drvo, 5 stopala južno.
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Johnny4286 kaže...

jos neki primjer {#} ?

13 godina
protjeran

Yebo majku, ovaj Skyrim je najbolja igra koju sam igrao.Presao ju i sada opet igram, divota na maximum settsima.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Yebo majku, ovaj Skyrim je najbolja igra koju sam igrao.Presao ju i sada opet igram, divota na maximum settsima.

hahah onda odi i igraj :)))))

14 godina
neaktivan

nista ljudovi odoh malo gledat telku ubio me danasnji dan {#}

ajde laku noc svima ako scorim {#}

(da ne kazete da sam nepristojan {#})

16 godina
odjavljen

potrošio ko seljak poticaje...

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
odjavljen

Evo ljudi zadnji je dan školske godine, i već problemi. Prvo bio na matematici, nisam imao pojma i bacio me. Dođem odgovarati geografiju-prođem.

Kada na hrvatskom sjedim na klupi i dođe jedan drugaš (godinu dana stariji od mene) i baci me sa stolice, dok sam se ljuljao. Nemam pojma zašto me bacio.

Ustao sam se i zviznuo ga nogom u glavu i par puta šakom, a na kraju ga digao sebi na leđa i bacio na klupu. Po*izdio sam. Rastavili su nas. Srećom profesorica nije još došla u učionicu pa 

smo se dogovorili da ništa ne kažemo, iako ovaj mamut ima šljivu ispod oka. Kasije mi se ispričao, a ja ga nisam obadivao 2%. Srećom kasije sa razredom išao na kupanje sa razredom i smirio se.

Dobio na kladionici 70KN. To me malo diglo.

Ej beba, Johnny Bravo ''in da house'' :D
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Hahaha, zanimljivo.

Ja sam kao što i reče sinoć, danas odgovarao za prolaz matematiku, na kraju sam prošao. I na iznenađenje svih načisto sam prošao, bez padanja.

I da, večer svima :)

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
17 godina
neaktivan

LP.

Tko je na Optimi?

The only thing I put before me is do re.
17 godina
neaktivan

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

ima koga?

15 godina

Dobra večer svima....

Krešo91 kaže...

Lijepi pozdrav dragi narode.

Krepo mi zadnji HDD {#}

Došo sam utažit tugu i usput pitat jeli zna netko jeli se može teamspeak 3 instalirat na linux live distri barem na USB flash memoriju ako je moguće.

Inače šta ima kod vas? Vidim da tripl iks-men još uvijek dila slike malo/punoljetnica i naravno trolova je krcato kao i uvijek (hint: tema Novi CPU {#}) i kao i uvijek vruće je u ovo doba .

Izgleda da ti je i sat riknuo. Što se tiče teamspeaka nisam isprobao ali probaj Linux instalirati na USB u persistentnom modu (pamti postavke i promjene koje napraviš na sustavu), meni za to služi 8GB model.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Dobra večer svima....

Krešo91 kaže...

Lijepi pozdrav dragi narode.

Krepo mi zadnji HDD {#}

Došo sam utažit tugu i usput pitat jeli zna netko jeli se može teamspeak 3 instalirat na linux live distri barem na USB flash memoriju ako je moguće.

Inače šta ima kod vas? Vidim da tripl iks-men još uvijek dila slike malo/punoljetnica i naravno trolova je krcato kao i uvijek (hint: tema Novi CPU {#}) i kao i uvijek vruće je u ovo doba .

Izgleda da ti je i sat riknuo. Što se tiče teamspeaka nisam isprobao ali probaj Linux instalirati na USB u persistentnom modu (pamti postavke i promjene koje napraviš na sustavu), meni za to služi 8GB model.

Da valjda je sistem clock bio resetiran, dobro što gledam na mobitelu vrijeme xD

Baš tražim kako intalirat na USB, dosta ljudi kaže da faila ali uspijevaju debian bez problema instalirat. tražim neki potpuni vodič za intalirat a da je siguran da će radit. Barem da se mogu javit nekima na skype i teamspeak i ja sam miran dok ne kupim novi disk za par dana.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
14 godina
protjeran

What's goin' on, folks?

14 godina
neaktivan

Večer svima.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
15 godina
Krešo91 kaže...

Da valjda je sistem clock bio resetiran, dobro što gledam na mobitelu vrijeme xD

Baš tražim kako intalirat na USB, dosta ljudi kaže da faila ali uspijevaju debian bez problema instalirat. tražim neki potpuni vodič za intalirat a da je siguran da će radit. Barem da se mogu javit nekima na skype i teamspeak i ja sam miran dok ne kupim novi disk za par dana.

Ja ti koristim Linux Live USB Creator, kod njega se može za podržane distribucije napraviti da su u persistentnom modu:

Persistence
Having a Live USB key is better than just using a Live CD because you can even save your data and install software. This feature is called persistence (available only on selected Linux).
Read the FAQ for more information.
Probaj i ti.
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Krešo91 kaže...

Ja ti koristim Linux Live USB Creator, kod njega se može za podržane distribucije napraviti da su u persistentnom modu:

Persistence
Having a Live USB key is better than just using a Live CD because you can even save your data and install software. This feature is called persistence (available only on selected Linux).
Read the FAQ for more information.
Probaj i ti.

Da, taman sam našao neki post na linux forumu za to, ali čudno mi je što nemogu aći za linux installer

Ili sam glup ili slijep -.-

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
moderator

večer :)

jel me netko tražio?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
neaktivan

jutro ljudi {#}

15 godina
Krešo91 kaže...

Da, taman sam našao neki post na linux forumu za to, ali čudno mi je što nemogu aći za linux installer

Ili sam glup ili slijep -.-

Ili probaj putem Winea ili isprobaj Unetbootin.

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

jel me netko tražio?

Da ja :P

Pomagaj, krepo mi disk i pokušavam Linux Mint 10 instalirat na USB u persistant mode. Tražim Linux verziju "LiLi" da mogu instalirat preko linux live distre (koja mi sada radi) program za instalaciju linuxa na USB memoriju.

Complicated, isn't it? {#}

14 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
XXX-Man kaže...

jel me netko tražio?

Pomagaj, krepo mi disk i pokušavam Linux Mint 10 instalirat na USB u persistant mode. Tražim Linux verziju "LiLi" da mogu instalirat preko linux live distre (koja mi sada radi) program za instalaciju linuxa na USB memoriju.

hehe polako XXX-man je trazena osoba {#}

16 godina
moderator
Krešo91 kaže...

a puppy?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice