Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.463
|
čitano: 2.198.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Vegeta kaže...

Prodao sam PC ali nisam jos sve novce dobio, pa nemogu ni sklopiti sve.BTW ide Celeron na 3,24GHZ hahaha :D Inace, sto ima?

Joj meni je muka kad otvorim doc fajl sa popisom dužnika. Stvarno ispadam socijalna ustanova.

Ma nema ništa pametnog. God mene u životu samo gluposti i sranja ali ja kažem da je to uobičajno za mene:)

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
17 godina
F1-IVO kaže...

Dambek system pack.{#}

Večer ljudovi.

Tak je da se razme kaj drugo, usput nadam se da neče bit piratskih verzija jel.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
13 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma ne govori mi nista, ludim vec radi toga jer sam obecao kolegi i rezervirao i sada me to koci u PM.Kakvo je vrime kod vas, kod nas hebena kisa pocela. -.-

clock2much
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Tak je da se razme kaj drugo, usput nadam se da neče bit piratskih verzija jel.{#}{#}

Ma jok. Mi forumaši da imamo i dilamo piratluk? Mi smo oličenje poštenja:)

Vegeta kaže...

Ma ne govori mi nista, ludim vec radi toga jer sam obecao kolegi i rezervirao i sada me to koci u PM.Kakvo je vrime kod vas, kod nas hebena kisa pocela. -.-

Jutros sparno za poludit, popodne kiša a sad oblačno i fino ugodno vani.

Ma mene onaj za onu konfu prca u ovo malo mozga. Svi bi se je da im ne uđe. Najgore je što ja zavlačim treću stranu pa ja ispadam govno jer hoću pomoći.

Nađem kupce i onda mu cifra ne odgovara. Postat ću govno i sve rasprodat za sitniš i sebi uzet lovu a on nek pjeva borbene.

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
http://modelling-tutorials.blogspot.com/
13 godina
protjeran

Kad ti posaljem MBO prodaj i briga te, hebes te cigane.

clock2much
17 godina
F1-IVO kaže...
Vegeta kaže...

Prodao sam PC ali nisam jos sve novce dobio, pa nemogu ni sklopiti sve.BTW ide Celeron na 3,24GHZ hahaha :D Inace, sto ima?

Joj meni je muka kad otvorim doc fajl sa popisom dužnika. Stvarno ispadam socijalna ustanova.

Ma nema ništa pametnog. God mene u životu samo gluposti i sranja ali ja kažem da je to uobičajno za mene:)

Ja sam tako jedan komp i jedan skener jednostavno poklonio
(nemoram spominjati da nikad nisam imao jeftine komponente),
na obećanje ludom radovanje.
Da sam barem znao, poklonio bih ga nekome tko ga je zaslužio.

Odonda više ne prodajem poznanicima ni njihovim prijateljima.

13 godina
protjeran

Iskreno, ta ti je pametna.Tko ce koga nego svoj svoga, zato vise nikad ni ja necu.

clock2much
17 godina
neaktivan

Dobro jutro budnima, vidim da nas nema puno na forumu.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina

XXX-Man

Stabilnost je odlična, dosad mislim da mi je samo jednom pukla veza a da je bia kvar do Optime. Što se tiče brzine interneta, ne razumin se baš ali plaćam 4 mbps, a dobivam oko 2.7, barem tako speedtest kaže. Upload naravno loš, oko 0.3.

Tako da, u globalu sam zadovoljan, za telefon ti mogu reć da mi je češće nedostupan (kvar i sl.) nego internet.

17 godina
neaktivan

Meni veza puca redovito, prosječno par puta dnevno, jedan od razloga zbog kojih ih napuštam ( a ima ih još, samo m ise neda nabrajati ), uglavnom, iz osobnog ih iskustva nebi preporučia.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
moderator

e jbg sad...

sad neznam što uzet....

od izbora su mi t-com, iskon i optima

optima je najjeftinija

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
thuglife kaže...

Meni veza puca redovito, prosječno par puta dnevno, jedan od razloga zbog kojih ih napuštam ( a ima ih još, samo m ise neda nabrajati ), uglavnom, iz osobnog ih iskustva nebi preporučia.

Vidiš tako mi je i prijatelju, udaljenost smo cca 3-4km, njemu veza konstantno puca, uvik neki problem, dok je kod mene sve ok.

Zagrepčani što vi kažete?

16 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 11:04 (alexspalato).
16 godina
sirka666 kaže...

XXX-Man

Stabilnost je odlična, dosad mislim da mi je samo jednom pukla veza a da je bia kvar do Optime. Što se tiče brzine interneta, ne razumin se baš ali plaćam 4 mbps, a dobivam oko 2.7, barem tako speedtest kaže. Upload naravno loš, oko 0.3.

Tako da, u globalu sam zadovoljan, za telefon ti mogu reć da mi je češće nedostupan (kvar i sl.) nego internet.

Pa to baš i nije nešto, ja na T-Comu plaćam 4 pa dobivam bliže 5 nego 4, a sve je super stabilno(često imam problema, ali to je do mog routera i wifi adaptera)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 22:14 (power_user).
15 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

e jbg sad...

sad neznam što uzet....

optima je najjeftinija

Iskreno Optimu preporučam. Ja imam Carnet sa 3MB/s. Nije mi nijednom dosada vez pukla, brzina je solidna i kvarova nemam. Inače sam prešao sa T-Coma i prezadovoljan sam. 

16 godina
moderator

a onda optima

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
XXX-Man kaže...

a onda optima

Telefon će ti bit nedostupan baš onaj trenutak kada budeš mora nazvat da potvrdiš rezervaciju na 3000 kuna skupu kartu za New York preko Londona.

Uvik se u tim trenutcima dogodi.

16 godina

Tko pogodi kolko ove cure imaju godina ima cugu od mene {#}

? ?
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
moderator

telefon ni ne koristim uopće pa mi je nebitno...

17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Koga briga za godine dok imaju sise.

Večer svima!

16 godina
F1-IVO kaže...
cuspajz kaže...

Koga briga za godine dok imaju sise.

Večer svima!

Ajde reci šta misliš kolko godina imaju

17 godina
XXX-Man kaže...

e jbg sad...

sad neznam što uzet....

optima je najjeftinija

Bok svim nehrkalicama, ovisi kaj očeš no Iskon ti je najeftiniji ak te zanima samo Flat internet i telefon ili Iskon Duo 5/512 za 150kn mjesečno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
cuspajz kaže...

Skupa imaju više od 18, znači dovoljno.

16 godina
odjavljen

Lijeva oko 25, desna oko 29.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
Jakovp kaže...

Lijeva oko 25, desna oko 29.

ni blizu...

16 godina

Vidim da ste neiskusni pa cu vam recu. Cure su 8. razred (15-16god). Lega mi je sa sestrom od ove desne, kad je vidio ovu sliku pitao se zašto je gubio vrijeme sa sestrom {#}

16 godina
moderator
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, ovisi kaj očeš no Iskon ti je najeftiniji ak te zanima samo Flat internet i telefon ili Iskon Duo 5/512 za 150kn mjesečno.{#}

pa nije mi najjeftiniji kad mogu samo preko t-com parice...

dakle 160kn+60kn t-comu

16 godina
odjavljen
cuspajz kaže...

Vidim da ste neiskusni pa cu vam recu. Cure su 8. razred (15-16god). Lega mi je sa sestrom od ove desne, kad je vidio ovu sliku pitao se zašto je gubio vrijeme sa sestrom {#}

Koliko razreda su pale, jer u 8 razred inače idu 14godišnjaci :)

Svi smo mi Mentalist.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice