Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.463
|
čitano: 2.199.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma bjez, prevelik mu je zalogaj Youtube video 360P/Skype i BOL.Ludim pomaloooooo.

clock2much
16 godina
odjavljen

Ja sam bio najsretnija osoba kad sam se riješio celerona 1.8, ne znam tko bi u ovo doba uopće pomislio na to govno. {#}

Svi smo mi Mentalist.
14 godina
neaktivan

Vidim jedan par kako radi hopa cupa u autu {#}

Nema veze sto ih svi vide.

Moram nabavit mreznu karticu i onda se bacam na klokanje :)

Verum est, summus hominorum.
16 godina
odjavljen

*ebeš klokanje, odi gledati onaj par.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
neaktivan

Pa šta bi ih bilo briga, takve se stvari pamte kojih tjedan dana, a lica se ni ne zapamte. A i sigurno je zanimljivije od clockanja. {#}

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
thuglife kaže...

Pa šta bi ih bilo briga, takve se stvari pamte kojih tjedan dana, a lica se ni ne zapamte. A i sigurno je zanimljivije od clockanja. {#}

Susjeda mi je, di cu je moc pogledat u oci nakon ovog{#}

Verum est, summus hominorum.
16 godina
moderator
Unix kaže...

gledaj ju u sise, ko normalni ljudi :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
thuglife kaže...

Poslije čega, ako je u vezi ili u braku jasno je da se seksa, sad jel to public ili u kući je druga stvar. Kako staru i staroga možeš pogledati u oči? :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
Unix kaže...
thuglife kaže...

Jel mlađa?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
XXX-Man kaže...

večer :)

Bok svim nehrkalicama, odma ide prijava zbog nelagalnog i nepočudnog reklamiranja Neste itd.{#}

mario.L_hr kaže...
XXX-Man kaže...

jbt još se od petka nisam oporavio xD

najjači party ikad :D

Ja se spremam na party isprobavanja windows 8 (teška srca ali moram jer krajem godine mjenjamo računala). da vidim što je to mali mekani napravio.

Ma Windows 8 ti je obična Tabletarska spačka, fino vi natovarite na kompove Windows 7 i vozi miško šta ti fali ništa a usput uštediš dost živaca.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
rambox kaže...

Ja se spremam na party isprobavanja windows 8 (teška srca ali moram jer krajem godine mjenjamo računala). da vidim što je to mali mekani napravio.

Ma Windows 8 ti je obična Tabletarska spačka, fino vi natovarite na kompove Windows 7 i vozi miško šta ti fali ništa a usput uštediš dost živaca.{#}{#}

Tako mi se i čini, evo već 15 minuta stoji na instalaciji od 20%. Neću se zahebati kod nabavke OS mora biti predinstaliran, ovo mi je samo provjera da vidim kud neprijatelj ide (slušam kako ljudi obasipaju drvlje i kamenje na 8-cu pa da se i ja pridružim).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator

KHMlinuxKHM {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

KHMlinuxKHM {#}

Bi ja rado ali treba ostale nagovoriti. Plus toga ne radi mi AutoCAD na linux-u (barem ne onaj za kojega imamo licencu). A ti si jedan mučki provokator, udaraš ispod pojasa i još se smiješ.

Inače doma,MS nema ni najmanje šanse.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Bi ja rado ali treba ostale nagovoriti. Plus toga ne radi mi AutoCAD na linux-u (barem ne onaj za kojega imamo licencu). A ti si jedan mučki provokator, udaraš ispod pojasa i još se smiješ.

Inače doma,MS nema ni najmanje šanse.

kod mene samo puppy :) slacko 5.3.3

win je kao dual, al samo za testiranje

15 godina
XXX-Man kaže...

kod mene samo puppy :) slacko 5.3.3

win je kao dual, al samo za testiranje

I ja moram ovo istestirati, na vrijeme, da nebi bilo poslije strke.

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
 Tako mi se i čini, evo već 15 minuta stoji na instalaciji od 20%. Neću se zahebati kod nabavke OS mora biti predinstaliran, ovo mi je samo provjera da vidim kud neprijatelj ide (slušam kako ljudi obasipaju drvlje i kamenje na 8-cu pa da se i ja pridružim).

Ma nemoj ,ti bi na Windows? Bit će propast svijeta!! {#}

Inače ,jel to radiš na virtualku? Jel ,preksinoć sam prvo probal na vm ,instalacija je trajala 1 sat ,popiydil sam!!

Ali ,na pravu mašinu je išlo brzo ,20 minuta uvrh glave!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 1:03 (kizo2703).
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

I ja moram ovo istestirati, na vrijeme, da nebi bilo poslije strke.

ma nemoj te pederske testirat xD

neka ti to Ivo odradi :D

15 godina
kizo2703 kaže...

Inače ,jel to radiš na virtualku? Jel ,preksinoć sam prvo probal na vm ,instalacija je trajala 1 sat popiydil sam!!

Pa ja ti veći dio vremena radim na Windowsima (ako se dobro sjećam još od 3.11), po doma ti baš i ne mirišem MS iz jednostavnog razloga da volim imati legalan softver na računalu.

Kako je ovaj moj stroj poprilično star nema smisla voziti virtualku (jednostavno izdahne) pa gainstaliram na testni disk u računalu. Mislim da će sada biti jedno nasilno gašenje.

15 godina
XXX-Man kaže...

Bojim se da mu srce ne zakaže (od uzbuđenja).{#}

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Bojim se da mu srce ne zakaže (od uzbuđenja).{#}

ma naviknut je on na to već :)

16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Pa ja ti veći dio vremena radim na Windowsima (ako se dobro sjećam još od 3.11), po doma ti baš i ne mirišem MS iz jednostavnog razloga da volim imati legalan softver na računalu.

Kako je ovaj moj stroj poprilično star nema smisla voziti virtualku (jednostavno izdahne) pa gainstaliram na testni disk u računalu. Mislim da će sada biti jedno nasilno gašenje.

MA znam ,moram te malo ...

Ako ti procesor na tom PC-u ne pdržava PAE ,NX i (barem) SSE2 ,nemoj se ni trudit!!

Ja sam danas probal stavit na Dell Optiplex GX260 ,na kojem su sve verzije radile dosad ,ali ova neće!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 1:17 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Gade:)

Balkanci moji našao sam mob koji ću uzet! Nikakvi tač skrinovi i slični bakrači....Nokia dual simmmmmmmmmmmmm{#}

http://www.mstore.hr/MobilePhoneDetails/20360/lang/HR/Nokia-X2-02--tamno-siva.wshtml

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
17 godina
kizo2703 kaže...
mario.L_hr kaže...

Inače ,jel to radiš na virtualku? Jel ,preksinoć sam prvo probal na vm ,instalacija je trajala 1 sat ,popiydil sam!!

U koju si to virtualku pokušal, ugurat Windows 8 u Vmware ili VirtualBox ja sam u ovaj zadnji i trajalo je točno 25minuta.{#}{#}

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Balkanci moji našao sam mob koji ću uzet! Nikakvi tač skrinovi i slični bakrači....Nokia dual simmmmmmmmmmmmm{#}

http://www.mstore.hr/MobilePhoneDetails/20360/lang/HR/Nokia-X2-02--tamno-siva.wshtml

Ja ovo imam već godinu dana ,a iako ima i touch ,uopće zaboravljam na to!!

17 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Ja ovo imam već godinu dana ,a iako ima i touch ,uopće zaboravljam na to!!

Ja imam Samsung C5212 dual-sim i Samsung Galaxy 3 pa ću to najvjerojatnije lifrat i uzet tu X2-02.

Danas mi je za dual-sim Samsunga stigao od Telaca2 kod za unlock prvog slota (drugi je tvornički otključan).

Kako tvoja Nokia stoji sa trajanjem baterije?

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Kako tvoja Nokia stoji sa trajanjem baterije?

Još uvijek na 3 dana ,uz ''žestoku'' upotrebu - po 2 sata telefoniranja i još toliko internetskog prometa (najviše skype) dnevno + još upotreba media playera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 1:33 (kizo2703).
17 godina
F1-IVO kaže...
XXX-Man kaže...

Gade:)

Hm kak ružne ikone glavnog izbornika bože sačuvaj,{#} i to 2012 godine fučkaj ga pa moj prastari SE T630 koji još koristim ko drugi telefonček ima neusporedivo ljepše ikone e moja Nokia.{#}{#}

http://media.gdgt.com/img/product/7/5x7/t630-247q-640.jpg

17 godina

Danas sam brdo kosil i vinograd, uh bole križa:)
IDem si malo mrtvih dizanja da presječem, pa spavanac.
treba sutra ranije na posel, vele da se opet popodne sprema

grmljavinsko nevrijeme.

17 godina
overhaul kaže...

IDem si malo mrtvih dizanja da presječem, pa spavanac.
treba sutra ranije na posel, vele da se opet popodne sprema

grmljavinsko nevrijeme.

S čim si kosil brdo i vinograd,{#} s običnom kosom na ručno mahanje ko pravi težak ili ove zujalice na gorivo ili možda struju ili bateriju jel.{#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Hm kak ružne ikone glavnog izbornika bože sačuvaj,{#} i to 2012 godine fučkaj ga pa moj prastari SE T630 koji još koristim ko drugi telefonček ima neusporedivo ljepše ikone e moja Nokia.{#}{#}

Ma zaboli me za ikone. Bitno mi je da je dual-sim:)

overhaul kaže...

Al neće bolit kad budeš cuclal vinčeka a?:)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice