Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.254.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...

To ti je onako na granici, vjerojatno je održivo i kompatibilno s privrednom situacijom. Koliko ih uopće upiše strojarstvo?

80-90 prosječno svake godine, ali dosta ih razvuče. Onih koji završe u roku je svega 4-5, obično dosta ljudi zapne kada treba upisati diplomski (jer je naravno uvijet - Imati sve položeno od prije u preddiplomskom). Onda se obnavlja godina... I onda se tako studirane razvuče 6-7 godina sveukupno.

Dosta ljudi izgubi živce pa odustane, između ostaloga to se i događa najviše na PE smjeru (da izgube živce i prebace se na drugi smjer). Šteta, ali tako je. Nije za svakoga definitivno.

Who fucking cares
15 godina
Ranko Kukumar kaže...

80-90 prosječno svake godine, ali dosta ih razvuče. Onih koji završe u roku je svega 4-5, obično dosta ljudi zapne kada treba upisati diplomski (jer je naravno uvijet - Imati sve položeno od prije u preddiplomskom). Onda se obnavlja godina... I onda se tako studirane razvuče 6-7 godina sveukupno.

Dosta ljudi izgubi živce pa odustane, između ostaloga to se i događa najviše na PE smjeru (da izgube živce i prebace se na drugi smjer). Šteta, ali tako je. Nije za svakoga definitivno.

Bolonja ili stari sustav? Čini mi se poprilično mala prolaznost.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina

Bolonja, 6. godina provedbe.

Who fucking cares
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer narode.
I laku noć odmah. 

Samsung Galaxy SII FAQ :)
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Tko, di i kada? Unix možda ili lzgr?{#}

oba :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
neaktivan
Večer ljudi, nisam sto godina bio ovdje. Šta ima?
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
15 godina
XXX-Man kaže...
mario.L_hr kaže...

Tko, di i kada? Unix možda ili lzgr?{#}

oba :D

Hoćeš reći da furaju?? Jadna Desanka i ona se namjeri na svakakvu bdaletinu?{#}

14 godina
neaktivan
Tko to moja... imena doziiva :D

BTW u subotu mi dolazi "prijateljica" iz splita :P
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
Unix kaže...

Primjeni znanja postavljanja procesora u socket ili grafičke i RAMa u slot.

twitter@antejuki || Youtube/vaporCRO || Steam: vaporCRO
14 godina
neaktivan

Dobro veče, svako veče.

The world is your playground.
16 godina
moderator
Unix kaže...

đubre, mučko đubre, lažeš ovaj napačeni narod...sram te može biti...

{#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
Unix kaže...

Naručio si plastičnu lutku? Šta to mogu maloljetnici?{#}

14 godina
neaktivan

Uskoro cu dobit novu email adresu.

lzgr@informaticar.eu

To ce mi biti za kontakte sa pravim ljudima, za registraciju na neke nevazne portale cu i dalje koristitit stari lzgr.me@gmail.com.

Eto, cisto ako me netko bude trebao mimo foruma :)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
Unix kaže...

Uskoro cu dobit novu email adresu.

lzgr@informaticar.eu

To ce mi biti za kontakte sa pravim ljudima, za registraciju na neke nevazne portale cu i dalje koristitit stari lzgr.me@gmail.com.

Eto, cisto ako me netko bude trebao mimo foruma :)

Čekaj malo, daj se ti izjasni konačno jesi li onaj ili ovaj, kao što je rekao jedan "političar":

18 godina
Tomislav95 kaže...
Večer ljudi, nisam sto godina bio ovdje. Šta ima?

Bok svim nehrkalicama, zabušavaš da pa te dugo nema no sad si zaradil prijavu a pobral si i žutanjak usput zbog zabušavanja.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
14 godina
neaktivan

Vecer svima.Ja malo previse popio pa kad legnem se soba vrti oko mene tako da nista od spavanja.Udem u cod 4 refleksi ko da sam jucer umro,rokaju me ko mladog majmuna pa dosao ovdje malo ubit vrijeme

Nad nama nebo Hrvatsko, pod nama zemlja Slavonska, između živi Kohorta,Šokačka neuništiva!!!
17 godina
neaktivan
Marty McFly kaže...

Vecer svima.Ja malo previse popio pa kad legnem se soba vrti oko mene tako da nista od spavanja.Udem u cod 4 refleksi ko da sam jucer umro,rokaju me ko mladog majmuna pa dosao ovdje malo ubit vrijeme

Igrat COD 4 s ekipom pijan ( da vas je barem 4-5, da su svi pijani, i da je nekakav team speak uključen ) je zakon. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan

Malo sam obnovio avatar :)

18 godina
Marty McFly kaže...

Baš si pravi pijani igrač COD-a nema kaj fučkaj ga sad.{#}

14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Marty McFly kaže...

Igrat COD 4 s ekipom pijan ( da vas je barem 4-5, da su svi pijani, i da je nekakav team speak uključen ) je zakon. :D

Ma znali smo pijani nosit kompove i pravit lan i osjecaj je nenadhebiv,al nije fora bit jedini zuja na serveru

Nad nama nebo Hrvatsko, pod nama zemlja Slavonska, između živi Kohorta,Šokačka neuništiva!!!
17 godina
neaktivan

Večer!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Večer!

Preko dana te nema, sta je to? :D

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Marty McFly kaže...

Baš si pravi pijani igrač COD-a nema kaj fučkaj ga sad.{#}

Nikad nisi pijan igrao s ekipom?

Marty McFly kaže...
thuglife kaže...
Marty McFly kaže...

Ma znali smo pijani nosit kompove i pravit lan i osjecaj je nenadhebiv,al nije fora bit jedini zuja na serveru

Kad si već solo onda igraj nešto SPa, barem se ne sramotiš javno, ili jednostavno leć.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.5.2012 1:34 (thuglife).
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
Šef kaže...

Večer!

Preko dana te nema, sta je to? :D

Preko dana samo vrebam

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina

Otvoreno!

Dobra večer dragi gosti {#}

15 godina
neaktivan

A DE

Opet sam zakasnio u otvaranju D<

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

A DE

Opet sam zakasnio u otvaranju D<

Hahahaha a nema veze budeš sutra ti otvaro... Večer svima...

16 godina
moderator

večer :)

15 godina
neaktivan
Pazi, Mario je živ.

Večer :D
~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
18 godina
XXX-Man kaže...

večer :)

Bok svim nehrkalicama, kak se ono kaže istovaril si kamion prčoguza fučkaj ga sad.{#}{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice