žene...što ih više gaziš, to su bolje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zg
Steta.
Ajde, ima dosta boljih amo. Čak i na FESBu za ne virovat. Iako sam bacio oko na jednu ekonomisticu u sveucilisnoj knjiznici. U tijelu ka i moja cura, al još ima plave oči. UFFFF.. 
ekipa, budite pozdravljeni.
Ajde, ima dosta boljih amo. Čak i na FESBu za ne virovat. Iako sam bacio oko na jednu ekonomisticu u sveucilisnoj knjiznici. U tijelu ka i moja cura, al još ima plave oči. UFFFF.. 
Znači ti isto k'o i ja, do NSB-a, kao ide se "učit" 
Znači ti isto k'o i ja, do NSB-a, kao ide se "učit" 
Dobro, meni je knjiznica 2 metra od FESB-a doslovno, pa onda ludilo 
ja sam stalno na faksu, iako sam davno završio sa svime što ima veze sa obrazovanjem :D
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Laku noć.
Ja sam spavao do pola 12, tako da nema šanse da ubrzo odem spavat. Mislim da ću se na filmove bacit
Večer ekipica!
Evo pročitah jedan tekstić i zabrinuh se za budućnost gaminga...
http://www.cracked.com/blog/5-reasons-diablo-iii-represents-gamings-annoying-future/
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
Tugo velika si, otvaram nespavalice u 22:27 
Vecer svima.Kako me zivcira ovaj Chelsea provuku se protiv Napolija i Barcelone,sad izvuku produzetke i jos Cech skine penal.Nadam se da ce im Olic zabit
Dobra večer svima....
Svi su izgleda u prometu večeras.
Mene najvjerovatnije neće biti neko vrijeme na forumu.
Večer uostalom.
Mene najvjerovatnije neće biti neko vrijeme na forumu.
Večer uostalom.
Zbog zadnjeg mjeseca škole ili nečeg drugog?
*ebeš socijalni život, školu i slično. Idem u ponedjeljak po Diablo 3 
Vecer svima.Kako me zivcira ovaj Chelsea provuku se protiv Napolija i Barcelone,sad izvuku produzetke i jos Cech skine penal.Nadam se da ce im Olic zabit
Bok svim nehrkalicama, a čuj kad Roben ne zna zabit penal kak treba nek ide na poduku kod Prosinečkog jel.
Tupac Amaru Shakur Rest in Peace
20 KORNERA OMG
Jel ima budnih?
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
Battlefield 3: AMDGamer_CRO
jbte sta su neki amerikanci bahati pitam za jednu informaciju,ona odgovara zasto mislis da mi to znamo,ja kazem mislio sam da ste bolje informirani a ona mi spusti "as compared to the third world countries?",tlak mi se diga al sam se ipak suzdrža i reka "your mother is a third world country and she is big as russia."
pff
jbte sta su neki amerikanci bahati pitam za jednu informaciju,ona odgovara zasto mislis da mi to znamo,ja kazem mislio sam da ste bolje informirani a ona mi spusti "as compared to the third world countries?",tak mi se diga al sam se ipak suzdrža i reka "your mother is a third world country and she is big as russia."
pff
Tako sam ja prvi put pročita :D
Večer svima.... Navalite, na što god hoćete.
khm...
Ti si, kako se ono kaže, podupirući član.
večer :)
Fale mi tlocrt i bokocrt. Imaš li nešto od toga?
večer :)

Gdje je pak ta zagorila?