I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
izbrisao sam sa yourunistallerom nepotrebne fajlove na C i nista...
jednostavno sam izbrisao otpakirano na G-u i op, evo mene opet na pocetku, sa skoro 4GB slobodnog prostora...
WTF?
kakve veze ima G sa C?
dobra vecer ljudi...
dogodilo mi se nesto na kompu
dakle skinuo sam test drive novi i u raru je, usao, kliknuo na game launcher u raru, dakle da se otpakira i krene sam...medutim odjednom dok se otpakiravalo, dosla poruka da nemam mjesta na C, a to sam otpakiravao sa G diska...nije mi jasno kako dode u C, i ok prekinuo sam to...i onda C nikako da se vrati na prvobitno stanje od 4GB slobodnog diska, vec imam 200-300mb slobodnog...
sta sam ucinio to? nije mi jasno kako se C napunio...jel ima veze onaj folder temp? jer tamo nema nicega...
Sve što ti se otpakirava (a ne namjestiš ručno putanju) tj. opciju extract to ... ti se otpakirava prvo u temporary folder.
Uđi u rar file, odaberi neku datoteku i ubaci njeno ime u search koji imaš/koristiš na PC-u. Ako imaš sreće ta se extractala u neki temp folder i sada znaš gdje je taj temp folder

da al u temp nije bilo nista...
nakon toga sam isao bas pravo extractati na G i sve ok...
cim sam to sad izbrisao, odjednom se pojavilo na C to sta je falilo...
mislio sam da se temp prazni automatski kad prestane se koristiti taj rar...
Cekam prijatelja da zavrsi igrati League of Legends, a to ce bit za 20 minuta 
Za 20 minuta se mogu dignut najmanje 6 lvl-a, dok on tamo ljencari u LoL-u.
Čim mi je istekao Tele2 ugovor(12. mj) prebacio sam broj na bonove i uzeo bonbon karticu. Nisam ni znao da je ostalo neplaćenih dugova. Valjda je u međuvremenu došla opomena koju je mater bacila jer sam rekao da nemam više veze sa Tele2 i da je sve plaćeno. Tad mi se bilo priko ku*ca dignit sa kauča i vidit šta piše u opomeni. Danas mi je došla ovrha od odvjetnika. 478kn(troškovi ovrhe) + 77kn(dug prema Tele2).
Imam pravo na prigovor u roku od 8 dana. Vaš prijedlog, platiti ili poslat prigovor? Ako pošaljem prigovor bojim se još sudskih troškova, a neznam što bih mogao navesti sebi u prilog.
Savjeti?
Pročitao sam malo po forum.hr i zaključio sam da si mogu samo naštetit odgađanjem i prigovorima. Sam sam kriv što nisam platio mizernih 70kn i sad mi se obilo u glavu.
Zaključio sam po jednom primjeru:
Potpisan trajni nalog sa Vipom 2 godine. Pretplata raskinuta, nikakva obavještenja o dugu osim nakon raskidanja ugovora na broj mobitela(koji se nije koristio nakon raskida).
Ovrha došla 2,3 godine nakon duga. Dakle ovršilo je čovjeka jer mu Vip nije skinuo novce sa kartice(a trebao je) i nikakva pismena opomena nije upućena osim te na mobitel(sami u Vipu potvrdili).
Tebi je bar lako, vidi moj problem 
Osim kada tu automatiku ti ne zaustaviš prekidom raspakiravanja ili hdd nedovoljnim prostorom na hdd-u
Ja i frend smo trebali igrati Diablo nakon što on završi sa League of Legends.
SS skype razgovora:
Ja: si svršio sa LoL?
On: ne, al vjerojatno i necu
Ja: ?
On: Igrat cu cijelu noc :]
Ja: *ebi se.
On: :-*
večer :)
Hm sva u bijelom zanimljivo kaj ne.

večer :)
Izgleda vrlo inteligentno.
Dovedi je amo na forum.
Baš mi je trebala neka osoba da porazgovaram o crnim rupama i Keplerovim zakonima.
Vecer! od kad nisam bio ovdje :):) ima nekaj novo? Vidim xxx stvlja slike nekog cvjetuljka 
Hm sva u bijelom zanimljivo kaj ne.

nije baš sva, al nesmijem sve otkrit :P
Dovedi je amo na forum.
Baš mi je trebala neka osoba da porazgovaram o crnim rupama i Keplerovim zakonima.
vidim sakrazam u ovoj izjavi
ali iznenadio bi se kolega :)
i tebi sinko
Dovedi je amo na forum.
vidim sakrazam u ovoj izjavi
ali iznenadio bi se kolega :)
Šta veliš, zna i Bernoullijevu jednadžbu? 

Dovoljno da zna kuhati i da zna di joj je mjesto.
Šalim se naravno, mora također biti dobra u krevetu.
Koja je fora? Fakeagent? Casting?
hint: Barney Stinson
ke????
ide na PMF, valjda zna :D
ke????
ZG ili ST?
Sretan novi dan!
zg
ke????
Uspričavam se kolegici 
zg
Steta.
zg
Steta.
A jel vidim da si imal ozbiljnu namjeru omastit brkove ili nekaj drugo fučkaj ga sad.