Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.836.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
coder_ kaže...
F1-IVO kaže...
anshika05 kaže...

ok,počelo je...odo se ja grčit

Sta crvena armija napada?
 Vataj krv!!!! Da bude za svinjokolju!!! hahahaha

LOOL do poda...

A ovo sam već vidio, čak sam vidio i gore stvari sušene ili pečene od ovoga.

Naravno na slikama, ne uživo...
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 0:54 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Upravno sam osjetio neku nenadjebivu želju da nakucam parsto linija php koda... Odoh..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
coder_ kaže...

Upravno sam osjetio neku nenadjebivu želju da nakucam parsto linija php koda... Odoh..

lol...sretno
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kada ste svi otišli, odoh i ja u krpe. Laku noć

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mrtvo, haa??? Pih.... Svi crkavaju..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
16 godina
coder_ kaže...

Mrtvo, haa??? Pih.... Svi crkavaju..

Nije mrtvo nego ljudima se spava, odo i ja... btw dobro jutro narode. Cool
17 godina
neaktivan

nitko ne čeka da vidi hoće li radit ticketpro?  Namigiva

Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
protjeran
Za nespavalice

buuu, polako se raspada grupa...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro jutro nespavalice, vrijeme je da počnemo novi dan xD, i dođemo do 8k postova

16 godina
neaktivan
brezonja kaže...

dobro jutro nespavalice, vrijeme je da počnemo novi dan xD, i dođemo do 8k postova

Samo još 200, ništa strašno
Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Šta ima ljudi kod vas, ja sam se taman iživio i došao prije 30-tak minuta doma. Slavili okolo i ja popio 17 pivi, a još sam prije tukao žesticeCool

Nadam se da ste u boljem stanju od mene

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

najveca tema na ovom forum,261 stranaIznenađen

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Šta ima ljudi kod vas, ja sam se taman iživio i došao prije 30-tak minuta doma. Slavili okolo i ja popio 17 pivi, a još sam prije tukao žesticeCool

Dobro ti i tipkaš za 17 pivi i žešću..

Ja se evo hebem sa serverom.. Neće da me sluša!!
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

17 pivi i žestice prije 10. Sad bi trebao biti u stadiju pjevanja domoljubnih pjesama i grljenja svih koje poznaješ (a i onih koje ne poznaješ)...

EDIT: da ne zaboravim riganje u svaku posudu na koju naiđeš i čekanje u redu za WC...
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 22:28 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Paolo2612 kaže...

17 pivi i žestice prije 10. Sad bi trebao biti u stadiju pjevanja domoljubnih pjesama i grljenja svih koje poznaješ (a i onih koje ne poznaješ)...

EDIT: da ne zaboravim riganje u svaku posudu na koju naiđeš i čekanje u redu za WC...
 Moožžda čovjek sluša narodnjake?? hehehe
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer svima! Što radite?Namigiva

Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

uh, ja nisam smio, danas donirao krv prvi put u životu( lijepe sestre tamo rade xD) pa usput posjetio i smotru sveučilišta, ugl lijepo popunjen dan

16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Čitam kolumne...
16 godina
neaktivan
brezonja kaže...

uh, ja nisam smio, danas donirao krv prvi put u životu( lijepe sestre tamo rade xD) pa usput posjetio i smotru sveučilišta, ugl lijepo popunjen dan

Jesi dobio bon za pizzu ? Smijeh
16 godina
neaktivan
Red Devil kaže...
Bellatrix kaže...

Čitam kolumne...
 Kakve?Osmijeh
Nijedno pravilo bez iznimke!!
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Paolo2612 kaže...

Ma ne rigam, ali mi se jedna pjesma opako zavukla u glavu:

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 22:34 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ma bon za onu tamo kantinu, al bolje išta nego ništa, važnija mi je bila ispričnica xD

17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

ma bon za onu tamo kantinu, al bolje išta nego ništa, važnija mi je bila ispričnica xD

Tako je, da meni nešto nude na faksu i ja bi donirao. Samo je pitanje da li moja krv šta vrijediSmijeh
16 godina
protjeran
Za nespavalice

zivi bili ljudi,sta ima new?ja jjos maaaaalo i u krpe.....

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma ja kad sam vadio sam imao visak leukocita, al kazu zato sto sam dehidriro Smijeh

16 godina
protjeran

A evo da i ja budem u ovoj temi. Moram reci da bi ja ovdje bio do 6.00 da ne moram ic spavat u 11(u domu sam). Ajd drzite se

E samo da vas pitam, kako se ustajete sljedeci dan, sta ne radite.

Pozz

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zijev... Što je bolje? Godfather ili Mafia... planiram downloadati?

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ustanemo nekako pa spavamo popodne :D

16 godina
neaktivan
Red Devil kaže...

Zijev... Što je bolje? Godfather ili Mafia... planiram downloadati?

mislis kupiti Belji se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer spam squadCool!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice