ok,počelo je...odo se ja grčit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravno sam osjetio neku nenadjebivu želju da nakucam parsto linija php koda... Odoh..
Upravno sam osjetio neku nenadjebivu želju da nakucam parsto linija php koda... Odoh..
Kada ste svi otišli, odoh i ja u krpe. Laku noć
Mrtvo, haa??? Pih.... Svi crkavaju..
Mrtvo, haa??? Pih.... Svi crkavaju..

nitko ne čeka da vidi hoće li radit ticketpro?
buuu, polako se raspada grupa...
dobro jutro nespavalice, vrijeme je da počnemo novi dan xD, i dođemo do 8k postova
dobro jutro nespavalice, vrijeme je da počnemo novi dan xD, i dođemo do 8k postova
Šta ima ljudi kod vas, ja sam se taman iživio i došao prije 30-tak minuta doma. Slavili okolo i ja popio 17 pivi, a još sam prije tukao žestice
Nadam se da ste u boljem stanju od mene
najveca tema na ovom forum,261 strana
Šta ima ljudi kod vas, ja sam se taman iživio i došao prije 30-tak minuta doma. Slavili okolo i ja popio 17 pivi, a još sam prije tukao žestice
Dobra večer svima! Što radite?
uh, ja nisam smio, danas donirao krv prvi put u životu( lijepe sestre tamo rade xD) pa usput posjetio i smotru sveučilišta, ugl lijepo popunjen dan
uh, ja nisam smio, danas donirao krv prvi put u životu( lijepe sestre tamo rade xD) pa usput posjetio i smotru sveučilišta, ugl lijepo popunjen dan

ma bon za onu tamo kantinu, al bolje išta nego ništa, važnija mi je bila ispričnica xD
ma bon za onu tamo kantinu, al bolje išta nego ništa, važnija mi je bila ispričnica xD

zivi bili ljudi,sta ima new?ja jjos maaaaalo i u krpe.....
Ma ja kad sam vadio sam imao visak leukocita, al kazu zato sto sam dehidriro
A evo da i ja budem u ovoj temi. Moram reci da bi ja ovdje bio do 6.00 da ne moram ic spavat u 11(u domu sam). Ajd drzite se
E samo da vas pitam, kako se ustajete sljedeci dan, sta ne radite.
Pozz
Zijev... Što je bolje? Godfather ili Mafia... planiram downloadati?
Ustanemo nekako pa spavamo popodne :D
Zijev... Što je bolje? Godfather ili Mafia... planiram downloadati?

Vecer spam squad!