Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.250.612
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Vegeta kaže...
XXX-Man kaže...

jedino ne kužim zašto oni skupljju zmajeva jaja, ni zašto zmaj ima 7 jaja....

7 jaja cini sedam zmajeva koji skupa cine jednog zmaja koji ispunjava zelje kad su kugle na okupu.NPR ozivi nekoga.

Onda si se trebao nazvati Krilin jer stalno on crkava pa ga oživljavaju uz Shenronovu pomoć.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 23:15 (Ikarus01).
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
XXX-Man kaže...

jedino ne kužim zašto oni skupljju zmajeva jaja, ni zašto zmaj ima 7 jaja....

7 jaja cini sedam zmajeva koji skupa cine jednog zmaja koji ispunjava zelje kad su kugle na okupu.NPR ozivi nekoga.

To me ne čudi {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
moderator
Vegeta kaže...

Svako jaje ima odredeni broj zvjezdica u sebi, taj broj se krece od 1-7.I svako jaje predstavlja jednoga zmaja, npr zmaja leda ili vatre.Oni svi skupa cine glavnoga zmaja koji se pojavi kada imas sve kugle, on ispunjava zelje i ima 7 jaja.{#}

jel to ko neki vlakić onda?

a i ja bi ispunjavao želje da imam 7 jaja xD

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
Za nespavalice (22h - 06h)

Krilin je piz*a.

clock2much
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Vegeta kaže...

Svako jaje ima odredeni broj zvjezdica u sebi, taj broj se krece od 1-7.I svako jaje predstavlja jednoga zmaja, npr zmaja leda ili vatre.Oni svi skupa cine glavnoga zmaja koji se pojavi kada imas sve kugle, on ispunjava zelje i ima 7 jaja.{#}

jel to ko neki vlakić onda?

a i ja bi ispunjavao želje da imam 7 jaja xD

Sex wishes.

clock2much
15 godina
Vegeta kaže...

Ima samo jaja ili još nešto?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina

Večer spameri.

BUG.HR company, spamajte više po BOL-u, nego FB-u {#} 

Samsung Galaxy SII FAQ :)
14 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Ima i ono sto ide uz jaja.

clock2much
15 godina
sudy_freak kaže...

Večer spameri.

Koji klinac je taj FB? Svi pričaju o njemu ko da je pašteta.

15 godina
Vegeta kaže...
mario.L_hr kaže...

Ima i ono sto ide uz jaja.

Onda pazi da ti se ta mrcina ne ugnijezdi, slutim da bi trajalo danima (zbog kapaciteta spremnika).

14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Krilin je piz*a.

A ne znam onako mali patuljak pa da se suprotstavi sayanu Friezi iako zna da umire.Moram imat respecta.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Onda pazi da ti se ta mrcina ne ugnijezdi, slutim da bi trajalo danima (zbog kapaciteta spremnika).

Tesko da ce se takvo sto dogoditi Super Saiyanu 4.

clock2much
15 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...
Vegeta kaže...

Krilin je piz*a.

A ne znam onako mali patuljak pa da se suprotstavi sayanu Friezi iako zna da umire.Moram imat respecta.

I usput je uspio napumpati Androidkinju.

~ I rap about life..scream about pain..and sing about depression ~ Secelas
15 godina

Laku noć ekipa....

16 godina
moderator

al ko bi normalan crtić nazvao Zmajeva muda?

i onda to još djeca gledaju...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran

Yebo covjeka koji je faca kad zna da su tu kuglice da ga spase.{#}

clock2much
14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
sudy_freak kaže...

Večer spameri.

Koji klinac je taj FB? Svi pričaju o njemu ko da je pašteta.

Pozdravili smo te xD

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Nemaju pojma djeca sto znaci balls, uostalom ti tu rijec prevodis kako ti odgovara :P

clock2much
18 godina

ljudi, nisam vičan web cirkus finesama, koliko god tu visio. Na poslu mi se nakeljio nekakav prozor sa
nekakvim pkr gambling sranjem. Nigdje nemogu naći da je to uobičajeno, niti mi malware izbacuje da sam hijackan. Ima li još tko takvih problema? Imam i adblock, no to izgleda tu napast ne ometa.
Tjah, i tako bi trebao šugavi komp reinstalirati, ali to mi je gore od selidbe:/

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Lol

16 godina
moderator
Vegeta kaže...

Nemaju pojma djeca sto znaci balls, uostalom ti tu rijec prevodis kako ti odgovara :P

nije balls nego ballZ...za to ima samo jedan prijevod, a to su jaja (ne ona iz kojih se izlegne nešto) :D

14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
XXX-Man kaže...

Dragon BallZ- Zmajeva muda

14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...
Vegeta kaže...

nije balls nego ballZ...za to ima samo jedan prijevod, a to su jaja (ne ona iz kojih se izlegne nešto) :D

Dragon Ball Z, tocno tako pise.Z je oznaka za sezonu.

clock2much
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

ljudi, nisam vičan web cirkus finesama, koliko god tu visio. Na poslu mi se nakeljio nekakav prozor sa
nekakvim pkr gambling sranjem. Nigdje nemogu naći da je to uobičajeno, niti mi malware izbacuje da sam hijackan. Ima li još tko takvih problema? Imam i adblock, no to izgleda tu napast ne ometa.
Tjah, i tako bi trebao šugavi komp reinstalirati, ali to mi je gore od selidbe:/

Jesi pobrisao u extension fileu.A ako ti se to s*anje pojavljuje na homepage onda desni klik na ikonu browsera,target i pobriši neki kod koji smatraš da tamo ne bi smio biti tako je i meni bilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 23:34 (Ikarus01).
16 godina
moderator

evo danas ujutro gledam tv i vidim piše ballZ u uvodnoj špici

14 godina
neaktivan
14 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

LINK.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
XXX-Man kaže...

LINK.

šta je taj GT?
DragonBall na steroidima? 

14 godina
protjeran

Moglo bi se reci, Z je najbolji.Zapravo nikad nije ni trebao biti Super Saiyan 4 ali je zbog preminuca glavnog pisca to nastavila pisati njegova kcer koja je ocito imala prebujnu mastu.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Moglo bi se reci, Z je najbolji.Zapravo nikad nije ni trebao biti Super Saiyan 4 ali je zbog preminuca glavnog pisca to nastavila pisati njegova kcer koja je ocito imala prebujnu mastu.

Ubila ga jaja {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice