Pozdrav Bugovci.
Koji si sad ti? 
Zoharbizo možda
Pozdrav Bugovci.
Koji si sad ti? 
Zoharbizo možda
Oce ko kupiti kamion Vegete, cisto da ima za peku sad kad lito dode?
Nije Zoharbizo, baš sam sad s njim na skajp priča, ne planira se on vraćati neko vrime ...
Šteta, nemam se s kim svađat.
Dobia sam iglu za gramofon, u 5 dana je dosla iz Minnesote 
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
koji će ti kur*c igla za gramofon?
Ima Zoharbizov potpis i nick mu je Vegeta (Jedan od likova iz Dragon Balla, zoharbizovog najdrazeg animea)
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Da ju stavim na gramofon i slusam?
Jesi ti kad uopce vidija gramofon kako radi i plocu?
Da ju stavim na gramofon i slusam?
Jesi ti kad uopce vidija gramofon kako radi i plocu?
Zovu te iz muzeja da im vratiš gramofon...
Zamrli ste skroz.
9600GT 
ja imam, treba ti?
Zamrli ste skroz.
Odgovori na fb-u :)
Dodaj me pa cu ti odgovoriti :)
Bok svim nehrkalicama, vidim ja da si ti nekaj u bedu jel uglavnom kaj god da te muči drugima je puno gore sigurno.Zamisli da si reci o bez ruke ili noge ko neki drugi ljudi, ili slijep i onda vidiš kolki je tvoj problem u usporedbi s njihovima uglavnom nije lako dole kod vas u Slavoniji to sigurno treba se nadat boljem pa kaj bude bit če.

Večer ekipa.
Pratim vas iz dana u dan, samo da znate, ali sam malo prelijen za napisat išta... :)
Večer ekipa.
Pratim vas iz dana u dan, samo da znate, ali sam malo prelijen za napisat išta... :)
Same story!
Evo da vas samo pozdravim nespavalice! Gura se lagano, datumi se kontaju i tako to! 
OPEN!
Dobra večer!
Večer.
Večer ekipa, što je reć' da ste doma petkom navečer?
OPEN!
Dobra večer!
Vrit. Zakasnio sam.
OPEN!
Dobra večer!
Vrit. Zakasnio sam.
Inače aliser, ikk je naš službeni izbacivač iz birca i ubacivač u nespavalice 
Veče ljudi, nego batista kakav si JOB dobio?
Mrtav umoran, nema šanse da igdje idem
Bf3 nick:makako2
Učim diferencijalne jednadžbe za kolokvij.
Bf3 nick:makako2
Vidim sex je u điru pa nema nikog. Izgleda da ja jedini neću umočit večeras.
V evribadi.
pozz svima:) Ivek,ne brini...ni ja neću XD
BTW,ajd pogledaj kad uhvatiš vremena ovu temu pa javi ako bude štogod za zamjenu:
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-cpu-x3-ddr2--tv-karticu/145692.aspx
BTW,ajd pogledaj kad uhvatiš vremena ovu temu pa javi ako bude štogod za zamjenu:
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-cpu-x3-ddr2--tv-karticu/145692.aspx
Vidio sam:)
Nažalost kratak sam sa hardverom. Ovih dana ću rješit neku prastaru socket 478 sa nekim P4 1,8 procesorom za sitne pare jednom čovjeku.
Nije loša ova TV kartica. Podržava DVB-T?
Vidim sex je u điru pa nema nikog. Izgleda da ja jedini neću umočit večeras.
V evribadi.
Bok svim nehrkalicama, ništ strašno kaj sad ima i gorih stvari ili situacija od toga fučkaj ga sad.

Ti si se bacil u rasprodaju, ili trampu na veliko ne bi se čudio da naletim na neke tačke stare hrđave u tim oglasima.