jel to ona stoji na stolu ili nesto? 
kleči...
idi po naočale xD
Prava visina.
jel to ona stoji na stolu ili nesto? 
kleči...
idi po naočale xD
Prava visina.
Ej Nello nisam ti ono još poslao. Pošaljem ti čim dođem kući. Nemoj zamjerit na kašnjenju.
Jes li već slistio onu TD temu, nešto je ne vidim u aktivnima.
Ej Nello nisam ti ono još poslao. Pošaljem ti čim dođem kući. Nemoj zamjerit na kašnjenju.
Ma nema beda... Sve Oke
Jes li već slistio onu TD temu, nešto je ne vidim u aktivnima.
Čak nam ni kartone nije podjelio 
Dali se pacovi i misovi mogu razmnozavat medjusobno?
Čak nam ni kartone nije podjelio 
Možda bude koji rafal iz zasjede. No tko to zna...
Dali se pacovi i misovi mogu razmnozavat medjusobno?
Pa probaj 
tak je! :)
Ajde dobro, barem mali neće morati ići u vrtić.
slabo sam tu u zadnje vrijeme pa da nadoknadim :)
Što nisi od onih silnih LED-ica, koje si cijelu zimu lemio, složio neku prenosnu lampu da osvjetljenje bude odgovarajuće, ovako pogubih oči.
večer :)
Bok svim nehrkalicama,koja je situacija bila na ovoj fotki da nije pozvonio na vrata raznosač pica jel.

Bok svim nehrkalicama,koja je situacija bila na ovoj fotki da nije pozvonio na vrata raznosač pica jel.

Krivo, raznosač pica je već u sobi...
Što nisi od onih silnih LED-ica, koje si cijelu zimu lemio, složio neku prenosnu lampu da osvjetljenje bude odgovarajuće, ovako pogubih oči.
ma zaboravio uključit xD

ˇˇ
Krivo, raznosač pica je već u sobi...

Ma sjela mi ko budali šamar:)
Budem ti poslao još nešto usput.
Koji je to monitor?

E pa ne mogu stalno bit peder.
Ma čekam kad se nakupe na hrpu pa ih lakše streljam:)
Nego jel zna netko najjednostavniji video editor? Trebalo bi mi za recimo izrezivanje mp4 fajlova (720p), ubacivanja teksta u video i montiranje pozadinske muzike.
Ma sjela mi ko budali šamar:)
Budem ti poslao još nešto usput.
Koji je to monitor?

E pa ne mogu stalno bit peder.
Ma čekam kad se nakupe na hrpu pa ih lakše streljam:)
Nego jel zna netko najjednostavniji video editor? Trebalo bi mi za recimo izrezivanje mp4 fajlova (720p), ubacivanja teksta u video i montiranje pozadinske muzike.
E vidiš da si lijepo pisao višestruko citiranje. Sve 5!
Zar ču dobit neko iznenađenja? Super, nemoj sad reć (da ne pokvari iznenađenja) ja ću vidjet kad stigne er volim otvorit da vidi kakve iznenađenja sam dobia.
Narode, idem ja spavat, aj čitamo se i laka vam noć! @F1-IVO puno te pozdravljam!
@xxxman ajd okini koji put sliku stopala za mene 
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Zašto si tak skroman jel, može ona usput obuč i neke štrample pa nabacit i lisice pa tek onda on okine sliku.

Zašto si tak skroman jel, može ona usput obuč i neke štrample pa nabacit i lisice pa tek onda on okine sliku.

Jos bolje 
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
slabo sam tu u zadnje vrijeme pa da nadoknadim :)
Eno regala ko u mene 
Večer perverznjaci.
Bože, ponekad se pitam jesam li na IT forumu pored ovakvih perverta 
Dobra večer i laku noć..
Večer perverznjaci.
Ak ne povučeš tu besčutnu uvredu, sutra ranom zorom stižu ti batinaši u posjetu prijavu si več zaradil a sad če uskoro i žutanjak.

OPEN!
Večer.
Uh kud ja provalim u bircu a nisam ni vidio da minut zaključan. Sorry. Večer svima
Sad stvarno moram ić, laka vam noć