Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.248.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...
rooswelt1991 kaže...

Što kažete na ovo {#}

Slika ili tekst? Kao i obično, nigdje stabla, žestice ili oposuma. HR novinarstvo.....

Jedna riječ: Index.

World Championships: 7, GP started: 292, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
15 godina
F1-IVO kaže...

Živa istina!

Smartphonei koji će još malo čitat i misli a baterija u najboljem slučaju 2 dana. Upališ wifi i krepa za manje od dana.

Kad traje dva dana to je fešta. Najbolji su mi savjeti tipa isključi 3G, wifi, GPS, pa će baterija trajati dulje. Najbolje isključiti mobitel pa će trajati jakooo dugo. Koji klinac su trpali sve te sitnice unutra ako ih baterija ne može izdržati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Pa tekst i slika uglavnom nemaju poveznica kod nas {#}

Ali bitan je tekst {#}

Uz ovakve slike nemam volje čitati tekst.

18 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...
Bok svim nehrkalicama, a to su neke sitne dražbe fučkaj ga eto danas neki mulac platil 120 milijuna dolara za jednu sliku fučkaj ga.{#}{#}

Sigurno je digao kredit za sliku.

Meni ti likovi nisu jasni. Vidio sam par tih umjetničkih slika koje meni osobno izgledaju kao da se pijanac ispovračao na platno a koštaju da se usereš.

Ja bi te pare radije dao djeci bez roditelja da imaju čime započeti život. Nabijem ti sliku koju će jednom u mjesec dana pogledat na zidu. Preseravanje na³.

To je čista perverzija do daske, ljudi po Africi umiru od žeđi a na drugoj strani ovakvi bedaki daju milijune dolara za nekakve mazarije. Mogel si je kupit neku jeftiniju sliku za samo 50 milijuna dolara, a onaj ostatak potrošit na nekoliko arteških bunara za vodu po Africi i postao bi legenda na kubik za sva vremena.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Slika ili tekst? Kao i obično, nigdje stabla, žestice ili oposuma. HR novinarstvo.....

Ne ,tipično Index™ novinarstvo. Ovdje možda čak i ima istine ,za promjenu ....

rooswelt1991 kaže...

Pa tekst i slika uglavnom nemaju poveznica kod nas {#}

Ali bitan je tekst {#}

A dobro ,nekad se nekima i zalomi da spoje jedno i drugo.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

OPEN!

RIP Drug Tito!

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
odjavljen
Stvarno je kriza, nitko ne zove za PS3! =-O
Prodajem PS3, 320 GB, garancija, nov, 2 đojstika, GT5 igrica, 2 stalka za đojstike. 1999 kn
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina

Večer!

Zašto kad se sjetim jednom u nikad izać van padne pljusčina i otkaže se cijeli event? {#}

Wanna?
16 godina
moderator
Ukulele kaže...

Večer!

Zašto kad se sjetim jednom u nikad izać van padne pljusčina i otkaže se cijeli event? {#}

zbog sira :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
odjavljen
Dobro da ju nisi pitao jel event u kuhinji! :-)
Prodajem PS3, 320 GB, garancija, nov, 2 đojstika, GT5 igrica, 2 stalka za đojstike. 1999 kn
16 godina
moderator
Diplomat kaže...

pa slobodno izađe jednom godišnje :)

14 godina
Diplomat kaže...

Da i mene je to iznenadilo {#}

X kaj se dešava?

Wanna?
14 godina
neaktivan

Vecer.

16 godina
moderator
Ukulele kaže...

X kaj se dešava?

kiša pada :)

14 godina
XXX-Man kaže...

kiša pada :)

I to ti je razlog zbog kojeg smijem iz kuhinje? pfff

Wanna?
16 godina
moderator
Ukulele kaže...

I to ti je razlog zbog kojeg smijem iz kuhinje? pfff

ne, to je razlog da mi doneseš sendvič :)

14 godina
XXX-Man kaže...

Hahahaha n'da evo trčim već. Oš šta i popit?

Wanna?
16 godina
moderator
Ukulele kaže...

žuju :)

18 godina
Ukulele kaže...
XXX-Man kaže...

Bok svim nehrkalicama, kad več nosiš meni donesi jednu pirošku sa pekmezom ako ima i jednu limunadu fučkaj ga.{#}{#}

14 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, kad več nosiš meni donesi jednu pirošku sa pekmezom ako ima i jednu limunadu fučkaj ga.{#}{#}

Piroška može, al ne nosim nealkoholno sorkač ram {#}

Wanna?
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
rambox kaže...

Tko me zove?

HINT --- pogledajte mi ime{#}

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 23:54 (cuspajz).
18 godina
Ukulele kaže...
rambox kaže...

Ja se držim zdravlja a manje alkohola, nije to ko nekad nisam više u osamdesetim godinama kad se radilo kaj se radilo sad fino strusim limunadu i miran sam pa nema frke.{#}{#}

14 godina
rambox kaže...

Ja se držim zdravlja a manje alkohola, nije to ko nekad nisam više u osamdesetim godinama kad se radilo kaj se radilo sad fino strusim limunadu i miran sam pa nema frke.{#}{#}

Hej, pa kaj se ne kaže čašica rakijice svako jutro za zdravlje ili sam ja nekaj pobrkala? {#}

Wanna?
14 godina
neaktivan

ljudi, moze preporuka nekog dobrog torrent programa? imao sam dosad utorrent, ali me u zadnje vrijeme toliko gnjavi sa ovom sugavom plus verzijom da sam poludio.

15 godina
Medikus kaže...

ljudi, moze preporuka nekog dobrog torrent programa? imao sam dosad utorrent, ali me u zadnje vrijeme toliko gnjavi sa ovom sugavom plus verzijom da sam poludio.

Ktorent. {#}

Dobra večer svima...

18 godina
neaktivan
Medikus kaže...

Skineš stariju verziju utorrenta koja nema tog smeća.

ja sam na 2.2 a da me ne zajebava 1.8 na nekim trackerima još uvijek bi bio na njemu

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 0:25 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan

OPEN!

Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan

Dobro veče svima!!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
Bot je proradio :)

Vecer svima.
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice