Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.789.132
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ko i onaj virus kaj su danas na dnevniku NoveTV objavili... kao opustošit će mreže i bla, bla, bla...Smijeh

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
16 godina
Za nespavalice

Jos ste tu, ajte ljudi spavat, zatrpat cete server glupostima Belji se

Ima li sta zanimljivo ili pilite po starome do 8000 postova?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

a kak bi drukčije postali "moljci"??

EDIT: ...evo i linka na onu vijest - http://dnevnik.hr/vijesti/znanost-it/video-novi-racunalni-virus-prijeti-1-travnja.html

AMD Athlon64 X2 Dual Core 3800+, ATI Radeon HD 2400S 512MB, 2GB RAM DDR2, 320HDD...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.4.2009 1:32 (TOMs).
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Ivan M. kaže...

Naravno da pilimoSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
16 godina
Paolo2612 kaže...
Ivan M. kaže...

Naravno da pilimoSmijeh
 He he... Ocemo doc do 1 000 000 u ovoj temi?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajde, ajde, ajdeeeeeeeeee....

16 godina
TOMs kaže...

ajde, ajde, ajdeeeeeeeeee....

Sta bi ti odmah bio buba na steroidima? Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

di ste "biiiiiiiiip", stigo zdravko čolić!!

Šta se radi ovako kasno??

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Paolo2612 kaže...
Ivan M. kaže...

Naravno da pilimoSmijeh
 He he... Ocemo doc do 1 000 000 u ovoj temi?
 Trebali bi ko na jednom forumu pokrenuti temu - brojimo do milijun. Pa onda svatko 1 post pa nek se nakupiSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ako se cesto bude spominjalo nabijanje postova i status mogla bi ova tema u lock!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Ako se cesto bude spominjalo nabijanje postova i status mogla bi ova tema u lock!

Onda ću ja otvoriti temu "Za spavalice" pa ćemo spamati cijeli danSmijeh
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vrlo vjerojatno...

Sad više po noći ni nema neke konkretne teme već se sve svodi na gubljenje vremena nabijajući postove i pisajući nebuloze..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Sad više po noći ni nema neke konkretne teme već se sve svodi na gubljenje vremena nabijajući postove i pisajući nebuloze..
Evo ja pomazem Snakeu da formatira stick.Ne gubim vrijemeCool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
coder_ kaže...

di ste "biiiiiiiiip", stigo zdravko čolić!!

Šta se radi ovako kasno??

Nije kasno. A sta bi se radilo, pregledavam Bug DVD.
Paolo2612 kaže...
Trebali bi ko na jednom forumu pokrenuti temu - brojimo do milijun. Pa onda svatko 1 post pa nek se nakupiSmijeh
Nas trenutno nema toliko, a i nasao bi se neko tko bi napisao vise od jednog posta.
F1-IVO kaže...

Ne brini, naci camo mi novi nacin za pilit. Cool Svaki dan mijenjaš desktop i objavljujes slike... Belji se
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
coder_ kaže...

Evo ja pomazem Snakeu da formatira stick.Ne gubim vrijemeCool
 De odmah napiši i manual pa da ljudi znaju za ubuduće.. heheheheheh Zajefrkavam se...

Ja lagano kontam ić spavat..
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Ja lagano kontam ić spavat..
I ja.Evo opet sugava kisa pocela a danas je bilo tako lijepo i suncano.Pravi proljetni danMršti se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja odoh pogledati film, možda dva, pa onda spavati!! pozz

16 godina
Za nespavalice

Svi odose. Iznenađen

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Svi odose. Iznenađen

Ne odosmoCool
17 godina
neaktivan
TOMs kaže...

ja odoh pogledati film, možda dva, pa onda spavati!! pozz

Dva filma??? Pa 2 sata je. Dakle dok pogledaš oba bit će negdje 5, pola 6... uuuu nikako.. ghehe
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Zelim vam ugodne i mokre snoveCool.

Laku noc svima.

16 godina
Paolo2612 kaže...
Ivan M. kaže...

Svi odose. Iznenađen

Ne odosmoCool
Ma i ti ces brzo, jedino ja negdje oko 7 - 8 h... Osmijeh
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Zelim vam ugodne i mokre snoveCool.

Laku noc svima.

Sad kad te netko sutra bude proganjao po forumu jer se probudio...hm...pomokren..hehehehe
17 godina
Za nespavalice

Vecina otisla na hrkanje koliko vidim i ja cu uskoro no jos se drzim nekak!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
rambox kaže...

Vecina otisla na hrkanje koliko vidim i ja cu uskoro no jos se drzim nekak!!!Cool

Manjina je otisla, samo veliki ostaju Belji se
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A sada odlazi i jedan od velikanaCool

Lakuc noć ljudi.

17 godina
Za nespavalice

Odoh i ja isto krevet urla na mene  pa mu moram udovoljit kaj mogu laku noc svima!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Odoh i ja isto krevet urla na mene  pa mu moram udovoljit kaj mogu laku noc svima!!!Cool

jel ovo natjecanje tko će zadnji u krevet? ma odo i ja onda... nego, sutra bi moglo bit zanimljivo, da vidimo kak se ponaša ticketpro u 6 ujutro...
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večeras svi spavaju ili?

hehe

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Večeras svi spavaju ili?

hehe

Aha moš mislit. Sad će tek se prikazat nespavalice!
Ja evo malo od dosade tučem HL preko nekog servera i naletim malo na forum da vidim što ima novog..
Što se kod vas radi?
Nijedno pravilo bez iznimke!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice