Ja ne vjerujem...
Jeb*m ti Torresa.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanimljivo da sam danas i točno prije godinu dana 24.4. dobia žuti karton. Očekujem i dogodine 
Ja ne vjerujem...
Jeb*m ti Torresa.
Haha. Torres se napokon pokazao. Bit će nešto od njega.
Ja ne vjerujem...
Jeb*m ti Torresa.
Haha. Torres se napokon pokazao. Bit će nešto od njega.
Bok svim nehrkalicama, nisam nikad za barcu navijal pa nit za ove Londončane isto tak no čim messi fula penal znaš kaj sljedi.
Uglavnom barca se sama torpedirala, a onaj bezvezni crveni nema smisla nit komentirat dobro da mu sudac-mulac nije dal crni karton za taj prekršaj.

a onaj bezvezni crveni nema smisla nit komentirat dobro da mu sudac-mulac nije dal crni karton za taj prekršaj.

nemoj laprdat bezveze
a onaj bezvezni crveni nema smisla nit komentirat dobro da mu sudac-mulac nije dal crni karton za taj prekršaj.

nemoj laprdat bezveze

nemoj laprdat bezveze
To nije za direkt crveni nema šanse,
a sudac nije sveta krava kad se sjetim nekih prekršaja iz prošlosti koji su puno gori od ovog a ljudi su samo žuti dobili sve je jasno.

nemoj laprdat bezveze
Crveni čist ko suza, al Messi tragičar... :(

nemoj laprdat bezveze
a sudac nije sveta krava kad se sjetim nekih prekršaja iz prošlosti koji su puno gori od ovog a ljudi su samo žuti dobili sve je jasno.
Iz prošlosti?! Halo, pa napredovali smo!
Iz prošlosti?! Halo, pa napredovali smo!
Ta prošlost nije bila prije 10 godina,
fučkaj ga več prije par godina i zapravo smo nazadovali u nogometu opčenito gledano a ne napredovali danas no to je več malo šira priča. Znam ja da je navijačima teško i ja sam nekad bio, malo žešči navijač ali sam se ostavil tih strasti s dobrim razlogom kaj stariji to pametniji pa danas to gledam onak ko da gledam film.

Kako su me ljudi gledali u kafiću kada je torres zabio a ja od sreće skačem i urlam: Jebe mi se što bi prošli bez ovog gola i što nisi zabio zadnjih 50 utakmica, ali zbog ovoga si isplatio svih 50 milijuna koje si koštao.
Nenadjebiv osjećaj kada netko je na koljenima a ti mu još dublje zabiješ glavu u zemlju...
OPEN!
Večer :)
Open!
FAIL!
i.Kk (ili kako već)?
Bot zakazao?
Šta ste svi zamrli?
Ah, da.
tekma je
Šta ste svi zamrli?
Svako večer. Ma živi smo, ali se utakmica gleda.
Di ste svi, XXX, Nello, zohare?
Odoh ja, vidimk nema nikog
Laku noć :)
Evo mene.
Dobra večer nespavalice!
Zna li netko dali uz OVO dobim bracket za 3,5"?
Skupio ***
i sada se bahati.
4200 postova
Prije desetak dana bio 4k.
Dobar sam ^^
Jos malo pa 12K.
u bokte, dva mjeseca si kraće, a 3x više postova.
Srami se!
sada ja krećem u ofenzivu.
I ja se cudim kad me zovu spamerom.
Šećer u ruku i AJMOOOOOOOOOOOOOOO!
Zato si tako i pun zvjezdica *.*
i ja sada nemam TV!!!!!!!!!!!!
Ove penale moram negdje pogledati!