Kako da ne vozim ja krntiju već nešto bijesno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi nesto bijesno?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Kupi nesto bijesno?
Banka neće kredit dati, pustit će me da se patim...
Kupi nesto bijesno?
Ukradi
Kupi nesto bijesno?
Skupi jare i plati :)
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Moj trbuh je upravo napravio zvuk koji se u skypeu koristi za oznacavanje nove poruke u chatu.
červe
flasham mob :)
Vrime je za spavanje, laku noc Lazo i ekipa ako koga jos ima tu.
Ima mene, uspjesno sam sletio u FS 2002 pod jakim vjertom :)
Večer i laku noč.
Kolokvij iz Programiranja II pri ETFOS-u
Vidio sam i prije.
Večer i laku noč.
Kolokvij iz Programiranja II pri ETFOS-u
Pisdarija, šta radite sad?
Laku noć ekipa, još sam rekonvalescent...
OPEN!
Dobra večer!
OPEN!
Dobra večer!
Svako.
Poštenski si ga odtčepio.
Večer svima....
Večer svima....
Večer i tebi
Večer i tebi
Ja sam izmislio novi sport Shootanje ROM-a (umjesto rootanje).
Večer i tebi
Ja sam izmislio novi sport Shootanje ROM-a (umjesto rootanje).
Iz čega ih ispaljuješ?
Idem sutra u rijeku do petka.. Pa me zanima za t mobitel internet za mobitel koliko mi je MB dosta uzet. Postoji internet dan - flat internet za 10kn dnevno, a u rijeci cu povremeno citat mail prosurfat portalima, ništa dugo..
Iz čega ih ispaljuješ?
Obični vanjski felš ili špicom.
Iz čega ih ispaljuješ?
Obični vanjski felš ili špicom.
Imaš neku posebnu obuću za to?
Imaš neku posebnu obuću za to?
HTZ cipele s čeličnom kapom.
Dobro veče rečem ja... 
Idem sutra u rijeku do petka.. Pa me zanima za t mobitel internet za mobitel koliko mi je MB dosta uzet. Postoji internet dan - flat internet za 10kn dnevno, a u rijeci cu povremeno citat mail prosurfat portalima, ništa dugo..
200-300MB ti je skroz OK. Ja na mobu surfam bez da pazim na potrošnju, jedino ne gledam YT(samo povremeno) i trošim oko 700-900MB mjesečno.

.