Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.786.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

je je imaš pravo Pako

Poruka je uređivana zadnji put 01.01.2020. u 00:00 (HCSC).
17 godina
RE: Za nespavalice
Paolo2612 kaže...
HCSC kaže...

vidiš te neznam znam onog tipa s početka rada foruma koji je pušio samo tako, a ni imena mu se ne sječam

Pako?
 Ma kakav pako on je preglup da bi napisao ovakvu recenicu bez ijedne gramaticke greske... Mozda je Vane ne bi bio prvi put da se oslovljava kao netko drgi a Igor Krezic (tako se lik nazvao) je pisac... sunjam da bi on bio divljak na ovom forumu i pokupio karton od Luxx-a i bio ovako frustriran! :D
17 godina
Za nespavalice

ma nisam misli da je to Pako napiso nego sam ga samo spomenuo u kontekstu, ovo sa Vane što je cura bila par dana i poprala ban. Nešto kao što je Pako dobivao "svakodnevno" na početku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 0:28 (HCSC).
16 godina
Za nespavalice

kakva tišina, a sad sam malo na mangi, pa malo anime i serije tako to

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Makić kaže...

Koju gledaš? ja sam pogledao tek prvu epizodu FMA, a u pripremi su Bleach, Evangelion, berserk (to su mi barem preporučili)
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

U kolko ko ovde ide leć - ja oko pola 2

Vi?

http://www.njuskalo.hr/oglas380962
17 godina
Za nespavalice

a ja moram ići, ostao i duže od predviđenog, sutra su radne obveze.

pozz...

16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Vi?

nema spavanja ovdje su svi uvijek online
JAGSHEMASH !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 0:36 (Bagi).
17 godina
neaktivan
Bagi kaže...
Zippo kaže...

Vi?

nema spavanja ovdje su svi uvijek online
 Strava.
Ma sutra je škola pa idem leć
16 godina
Paolo2612 kaže...
Makić kaže...

Koju gledaš? ja sam pogledao tek prvu epizodu FMA, a u pripremi su Bleach, Evangelion, berserk (to su mi barem preporučili)
 Darker than black ima samo 25 epizoda al je pre dobar, belach je isto dobar sad se opet oko 200 epizode stvarno ludilo,
vampire knight ima samo dvi sezone, odlična, onda d gray man je dobar mis da bi sad tribali nastavit ima 100 epizoda, pogleda sam i hunter x hunter nije
loš
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Vi?

ovisi....obićno između 2-6h....mada sam u sub.zaspo u pol 10
Tempora mutantur nos et mutamur in illis
17 godina
Za nespavalice

ubiti idem još malo prvo Mrežu pročitati....

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Kolko vidim ovd me svakatema proć,a i ima dost aktivnoh pa da pitam:

Kupio sam novi bicikl sa RST gila vilicom 100mm hod - ljudi kažu da ta vilica ne valaj - koliko je istine u tome(kažu da se "smrzne" pa neradi)

17 godina
neaktivan
Zippo kaže...

Vi?

Kada mi se počne spavati - bilo to u 8 ujutro ili navečer. Nemam fiksno vrijeme
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice
Pozdrav svima.Evo da se i ja prikljucim Vama nespavalicama:)
AMD Athlon 64bit 3200+ | Gigabyte K8NXP-SLI | Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman, 512MB | HDD Maxtor 320 GB | Samsung Sync Master 957 MB | 3GB Kingmax 400 Mhz | Razer Lycosa | Logitech G9 | Sennheiser HD595 | Razer eXactMat | Logitech X 230 |
16 godina
Zippo kaže...

Kolko vidim ovd me svakatema proć,a i ima dost aktivnoh pa da pitam:

Kupio sam novi bicikl sa RST gila vilicom 100mm hod - ljudi kažu da ta vilica ne valaj - koliko je istine u tome(kažu da se "smrzne" pa neradi)

jgb sad si napravia overkill, pa ne znam, podmaži ih kad počmi zapinjat i škripat pa će valjda radit
16 godina
Za nespavalice

šta umrlo sve, sad da zaključam temu u 1:22, sramota

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

jbga kad se nema  o čemu pričat

16 godina
Za nespavalice

a ništa onda idem i ja leć.

ekipa laku noć vidimo se sutra ipak se moram dignit u 6.00

zaključam ako se dignem ranije

17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

A šta ćeš, vane nas bacio u depru. Nemamo više sisatu seks-bombu kao muzuMršti se
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...

A šta ćeš, vane nas bacio u depru. Nemamo više sisatu seks-bombu kao muzuMršti se
 pokrenimo akciju "dajte na sisa"Smijeh
16 godina
Za nespavalice

kupit ću ja sutra u menzi sisa, pa ću bacit malo na forum

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da se razveselite...

Klik

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
16 godina
Za nespavalice

ah navuka sam trenutno smješak na lice

16 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

coderu trebo si dogovorit sastanak s vane da utvrdiš dali je to ona....pošto se obadvoje iz os
tko zna,možda ti se posreći
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

coderu trebo si dogovorit sastanak s vane da utvrdiš dali je to ona....pošto se obadvoje iz os
 Već smo mu mi to predložili preko msn-a, i nije baš bio oduševljen tom idejomSmijeh
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

Samo da kažem da ovo nije ona.. Da nebi netko pomislio... hahahaha

Ma daj, šta ti je. Ne radim ti ja te akcije. Šta bi mi se posrećilo kad sam znao da je fake cijelo vrijeme.
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! Are you a web developer? Are you, punk??
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Već smo mu mi to predložili preko msn-a, i nije baš bio oduševljen tom idejomSmijeh
 Ajd reci kakva je bila reakcija..
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

hahahahahahahahaha ;)))
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...
coder_ kaže...

Evo da se razveselite...

Klik

haha,vjerovatno se boji da nebi on dobio s leđa,nekakvo iznenađenje Smijeh
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice