- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Fora je opet izvlacit najbolje iz dummy mobitela. :)
Fora je opet izvlacit najbolje iz dummy mobitela. :)
Šta si mu uradio nesretniče jedan?
radim na usb host mode kabelu pa da mogu koristit usb uredaje na nj.
Meni idu na živce ovi Mentalist avatari, ne zato šta ga mrzim, nego zato šta ne čitam nickove nego po avatarima pamtim ljude.
Tako mi se dogodilo, iako sam svjestan da je Mentalist protjeran, u Galaxy S2 temi da sam mislio da je Mentalist tamo počeo postati. I kad je video vodio na Mitsuokin mobilers kanal i dalje nisam bio svjestan da je to bio Mitsuoka nego sam u pretplatnicima išao tražit potencijalnog Mentalista jer se pričalo o njegovom YT kanalu u Bircu.
Teška su ovo vremena na forumu za mene.
Meni idu na živce ovi Mentalist avatari, ne zato šta ga mrzim, nego zato šta ne čitam nickove nego po avatarima pamtim ljude.
Tako mi se dogodilo, iako sam svjestan da je Mentalist protjeran, u Galaxy S2 temi da sam mislio da je Mentalist tamo
Također.
Ako sam 3 avatara promijenio u 4 godine - ovaj sigurno nisam zadnje dvije
A neki mijenjaju kao čarape
Ja ovog koristim na bilo kojem portalu, gravataru, google+u, twitteru, tako da me svi praktički znaju po njemu.
Puno prijatelja sa STEAMa, a koji su na BUG forumu govori, nisam ni pogledao nick, odmah sam pretpostavio da si to ti.
Stvorio sam neki online identitet ovim avatarom, a rijetko ga gdje viđam(u vidu da ga netko drugi ima)
MEni je ovo tek drugi avatar, i također pamtim ljude uglavnom po avatarima...
Kad sam stavio mentalistov avatar, čak je i meni počelo iči na živce, iako sam ja to predložio...
OPEN!
Dobra večer!
večer :)
OPEN!
Dobra večer!
Svako večer.
Večer. Oće večeras biti mnogo smapa ili neće? Glasajte uz anketu (Topshop glas: OFF)
| 0 | Hoće |
|---|---|
| 9 | Neće |
Večer. Oće večeras biti mnogo smapa ili neće? Glasajte uz anketu (Topshop glas: OFF)
Smapa neće. Gleda se utakmica.
To je bio zatipak...
To je bio zatipak...
A ovo je bio gol.
HTPC - seminarski za curu radim, može pomoč
Ide na učiteljski faks, i sada nemam pojma što bih napisao, xD.
Dobro večer nehrkalice.
Večer nespavalice (ako vas ima trenutno)
Večer mafijaši.
HTPC - seminarski za curu radim, može pomoč
Ide na učiteljski faks, i sada nemam pojma što bih napisao, xD.
Dobro večer nehrkalice.
Bok svim nehrkalicama, evo samo napiši u taj seminarski ovo je HTPC i gotovo pa okači link ispod i rješeno.

OPEN!
Dobra večer!
Večer svima ^^
Jel se mozete ulogirat na freemail?
Jel se mozete ulogirat na freemail?
Ne.
Večer ljudi
Večer svima ^^
Svako večer.