Ja sam završia u potpunosti sa učenjem engleskoga, ko zna koja diploma, zadnja šta se može u nas dobit.
BTW I i ja i ti smo točni
sad pogleda u riječnik, izgovor je i jedan i drugi.
Uuu da vidis u mene diploma, ima ih.
Ja sam završia u potpunosti sa učenjem engleskoga, ko zna koja diploma, zadnja šta se može u nas dobit.
Nažalost, prvi semestar Lelas, a sad he-he bračanin
Meni je sad Lelas... al je bia težak na kolokvijima?
Jel tebe ispitiva Hugh Lauriev brat?
BTW doslovno je zadnja šta se može dobit. U RH bi to bilo kao doktorat iz engleskoga kako su govorili. Od 4. godine san ga ucia.
Meni je sad Lelas... al je bia težak na kolokvijima?
Ma ne, Lelas je kralj, uči po onim pitanjima, imaš na fesb.tk svu teoriju, mislin i zadatke.
Nakon svih rokova zva je ljude na konzultacije i ispitiva ih i pušta. Jako je malo ljudi palo fiz1.
U utorak fizika :/
Godinović?
He-he
Ma zakon je on ;)
Večer.
Koji se to od vas usudio lupati TD botini?
Tu je bio pocetak, dosao i odmah na 5 stupanj stavljen nakon inicijalnog testa.
Ja san u papagalla bia, prije 3 godine je na završni ispit doša ispitivat Hugh Lauriev brat. Zavrsia san tecajeve u nekom drugom centru, neman pojma kako se zove, al dolazili su mi u Solin, a kako san tamo zivia, bilo mi je zgodnije.
Pametno ti je to, sada ga ne ucim uopce, vjerojatno ni ti ne trebas.Znanje je tu, nekad malo citanja i nece nestati.
Pametno ti je to, sada ga ne ucim uopce, vjerojatno ni ti ne trebas.Znanje je tu, nekad malo citanja i nece nestati.
Ma prestao sam prije 2 godine...
Bia san 6. na državnoj maturi iz engl, ocigledno je vridilo. Iako se ni ne gleda za FESB, a i ludilo mi je jer ne moran znat teoriju iz engleskog na faksu, sve izvucen na gramatiku. I još 4 dobijen, šta je ludilo s time da nisan ni jednom bia.
Lako ti je tako kad ti ona plavusa drzi engleski na FSB-u.
Lako ti je tako kad ti ona plavusa drzi engleski na FSB-u.
ma kraljica je ona.
večer :)
Ma ne, Lelas je kralj, uči po onim pitanjima, imaš na fesb.tk svu teoriju, mislin i zadatke.
Nakon svih rokova zva je ljude na konzultacije i ispitiva ih i pušta. Jako je malo ljudi palo fiz1.
A ko van je iz vjezbi bia?
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!
kako znas da je 1400?
Večer svima.
Ja se bližim četrtištićom postu 
Večer svima.
Ja se bližim četrtištićom postu 
ja 10000
a dobro, koliko si duže od mene 
Ma na ljeto ću imati 5+ zvjezdurina
Puno hvala ti treba.
Hvala je bitan, TU i TD ne vride, oni su samo izraz slaganja/neslaganja (radi toga nema Hvala u ostalim temama, kako ne bi one utjecale na zvjezdice), pa i broj postova ima neku ulogu... ima neka formula, samo se ne mogu sitit di je tocno.
A ko van je iz vjezbi bia?
Pleština. On i lelas su mi zasad najbolji profesori na fesbu.
Mislin da je čak jedan profesor sa fesba registriran na forumu, u nekoj temi se javija, ali ne mogu nać sada:/
Hvala je bitan, TU i TD ne vride, oni su samo izraz slaganja/neslaganja (radi toga nema Hvala u ostalim temama, kako ne bi one utjecale na zvjezdice), pa i broj postova ima neku ulogu... ima neka formula, samo se ne mogu sitit di je tocno.
I kartoni igraju ulogu. Pogotovo crveni (:
Ja mislin da ipak veću ulogu imaju crni 
Koliko san dosad ima kartona mozes vidit? 2 crvena mislin i preko 20 zutih bice 
Ja mislin da ipak veću ulogu imaju crni 
Koliko san dosad ima kartona mozes vidit? 2 crvena mislin i preko 20 zutih bice 
Hoho, delikventu! :D
Ugledaj se na mene :)
Koliko si ih ti ima?
Ja se malo volin svađat i zatrollat pinku
Koliko si ih ti ima?
Ja se malo volin svađat i zatrollat pinku 
Ne znam točno, nek Lazo kaže ako mu se da... :)
3-4 žuta mislim