Dobro večer ekipa.. Šta se radi?
Jeste uspjeli razriješit problem "maskiranog osvetnika"?? hehehe
O, i LUXX je tu.. Pa poštovanje LUXX. Nisi dugo bio na forumu.. Malo su se ljudi opustili otkad te nema..
Dobro večer ekipa.. Šta se radi?
Jeste uspjeli razriješit problem "maskiranog osvetnika"?? hehehe
O, i LUXX je tu.. Pa poštovanje LUXX. Nisi dugo bio na forumu.. Malo su se ljudi opustili otkad te nema..
Vecer kompjuterasi.Sta ima veceras?
Luxx nesto sam primjetio u vezi te Vane.Jel smijem postat dvije slike (nisu nikakve zene vec nesto u svezi dokumenata)?Zaintrigiralo me ono sto je onaj Insomniac napisao.
Dobra večer.. ima li kiše kod vas ljudi?
Uglavnom necu ulazit u njegovo moderiranje u forumu.
To je njegova stvar mada je po meni preblag.
Ode ja sad na spavanac. Budan sam od 4 ujutro i mrtav od umora.
Laku noc nespavalice ode ja spat

Luxx nesto sam primjetio u vezi te Vane.Jel smijem postat dvije slike (nisu nikakve zene vec nesto u svezi dokumenata)?Zaintrigiralo me ono sto je onaj Insomniac napisao.

And the "Vane" story goes on... What will happen next??? Stay tuned....
Pozdrav svima!
.dobro večer. evo i mene
sad sam poludio. dobio karton bezveze. ma taj mod me ubija u pojam. koji lik. stvarno 

.Vecer kompjuterasi.Sta ima veceras?

.Šta su ljudi smiju na putovnicama??
O LUXX ja dođem a ti već otišao. pozdrav
Inače što se tiče putovnice i domovnice. Ja sam još uvijek skeptičan i sumljičav, ali to je moje mišljenje i imam pravo na njega. Ako sam ja u krivu morat ću se dosta ispričavat
Sta su pocele sapunice, Pablo je otkrio da ga zena vara..............postaje zanimljivo. 
O LUXX ja dođem a ti već otišao. pozdrav
Inače što se tiče putovnice i domovnice. Ja sam još uvijek skeptičan i sumljičav, ali to je moje mišljenje i imam pravo na njega. Ako sam ja u krivu morat ću se dosta ispričavat
Jeste znali da je Schumy grk?Schumyx Grkis
Sta su pocele sapunice, Pablo je otkrio da ga zena vara..............postaje zanimljivo. 

e kada smo kod putovnica i slično. Ko je još dobio sliku putovnice i domovnice na PP osim mene i LUXX-a? čisto me zanima...
Prijavljem sam nadleznom organu pa sam morao malo editirat post.Jbg.Ako me nebude znaci da sam pocrvenio ili pak preplanuo.