Admini su nešto brzi kod brisanja postova :)
Pogledajte smiješne slike ;)
nisam te ja prijavio, ali, imaju pravo, možemo si otvoriti komotno novu temu HoS-a u Smiješnim, što nije cilj
Admini su nešto brzi kod brisanja postova :)
Pogledajte smiješne slike ;)
nisam te ja prijavio, ali, imaju pravo, možemo si otvoriti komotno novu temu HoS-a u Smiješnim, što nije cilj
Kako bi ga socno napljuskal, onako po staro-skolski, ne natuc, nego napljuskat ko malu curicu.
Sramota da smrdi i boli.
Ak netko ne zna za granice, to ne znaci da ne postoje.
Kaj je previse, previse je.
Koliko fanova imam zahebat ću i naše selebritije:)
Koliko fanova imam zahebat ću i naše selebritije:)
ne radi se o tebi (imaš sreće)
Večer raja.
you don't say
Znači.
Još jednom li pročitam post vezano za Mentalista,nema me na forumu do nedjelje.
Samo nek luduje.....
Mentalist se kaci sa pogresnim covjekom :)
Sto bi samo rekao da zna da ja znam njegov tacan identitet (ukljucujuci i njegov FB profil), ulica, grad, broj telefona i naravno njegov youtube kanal :))
Meni nije jasno da vas drži još Mentalist. Ko da je Che Guevara ili J.B. Tito. Lik je imao toliko situacija u kojima je trebao popiti ban pa mu je oprošteno, zbog toga se umislio i ego mu je narastao, mislio je da može sve i da će proći samo s crvenim. Malo se prevario.
Vecer ljudi, sto ima?Osim vjecnog spominjanja naseg pubertetlije i podhebanta koji mi nije zanimljiv.
Znači,vidimo se u nedjelju :D
Samo nek luduje.....
Mentalist se kaci sa pogresnim covjekom :)
Sto bi samo rekao da zna da ja znam njegov tacan identitet (ukljucujuci i njegov FB profil), ulica, grad, broj telefona i naravno njegov youtube kanal :))
KGB? CIA? MOSSAD? OZNA?
Znači,vidimo se u nedjelju :D
Di ćeš, sad će Ivan utrčat da povede vlakić.
Meni nije jasno da vas drži još Mentalist.
Na samim pocecima Mentalni mi je bio, ajmo reci, simpatican ali sada nakon nekoliko mjeseci moderatorskog staza vidim da je on bolestan i izopacen lik kojemu se treba oduzeti pravo na internet i burek 
P.S
Dok kod svih ostalih korisnika moderator moze preljeteti pogledom i izbrojiti koliko ima kartona to kod Mentalista nije bio slucaj. Tamo se treba skrolati....prilicno. Ozbiljno!
Degen je bio previse toleriran
Ima tko preporuku nekog dobrog filma da me prikuje za lezaljku?
E bas to.
KGB? CIA? MOSSAD? OZNA?
Jok
Nije bio pazlijiv pa sam pohvatao tko je i sto je Mentalni. Nek bude to slatko iznenadenje za njega ........
nazalost nece biti i za njegove roditelje
ne, ne oblaci se u zenjski donji ves
Ima tko preporuku nekog dobrog filma da me prikuje za lezaljku?
Baš sam skinuo Fargo (1996) da opet pogledam. Ne znam jesi li gledao?
KGB? CIA? MOSSAD? OZNA?
Jok
Nije bio pazlijiv pa sam pohvatao tko je i sto je Mentalni. Nek bude to slatko iznenadenje za njega ........
nije valjda da uopće ne oblači donji veš?
Baš sam skinuo Fargo (1996) da opet pogledam. Ne znam jesi li gledao?
Nisam, ali hocu.Zahvaljujem 
EDIT: Ima li tko rjesenje za problem namjestanja phase clocka na starijem LCD-u, spojio sam ga preko VGA na integrusu, preko DVI je slika odlicna ali maticna nema DVI utor.
Jok
Zezam se.
Ljudi često puta misle kako su zaštićeni na netu kad se ne prijavljuju pod pravim imenom. Nije tako, nema sigurne zaštite, osim nekorištenja. Kad tad izlaneš pokoju stvarčicu koje je jednostavno složiti kao puzzle.
Jok
Zezam se.
Ljudi često puta misle kako su zaštićeni na netu kad se ne prijavljuju pod pravim imenom. Nije tako, nema sigurne zaštite, osim nekorištenja. Kad tad izlaneš pokoju stvarčicu koje je jednostavno složiti kao puzzle.
Istina, za 2 min sam naso covijeka koji je izuzetno pazio da ne oda nista o sebi, cak ni grad
Bas tako. Pre jedno 1-2 mjeseca bas sam pregledavao Mentalistove kartone i poruke zbog kojih je bio prijavljivan i kao sto kazes, poslagao sam mozaik, malo google pa (zamislite) Bing i hopp eto ga Mentalni glavom i bradom :)
Istina, za 2 min sam naso covijeka koji je izuzetno pazio da ne oda nista o sebi, cak ni grad
Koda je to bitno, hebe mi se tko će saznati što o meni, dok me ne dira.
kolko vidim najvise njegovog avatara imaju djeca i oni koji su tu par mjeseci...
EDIT: Ima li tko rjesenje za problem namjestanja phase clocka na starijem LCD-u, spojio sam ga preko VGA na integrusu, preko DVI je slika odlicna ali maticna nema DVI utor.

Ja sam našao njegov youtube kanal doslovno iz prve.

HDMI?