Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.255.349
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ma nes prckam po mailu :)

clock2much
14 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
zoharbizo kaže...

Ma nes prckam po mailu :)

Da, da po mailu...

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan

Whats up drkadzije{#}

17 godina
neaktivan

Zanimljiva stvar kod mene... Jedno 40-ak tabova otvoreno, sve s Marvel i DC Comics herojima. Prešao Batman: Arkham City pa me uhvatila manija i sad čitam sve na Wikipediji o svima... Već 3 dana izgubio na to :D

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
15 godina
Unix kaže...

Da, da po mailu...

Hhah svasta ti pada na pamet.

Quilombo23 kaže...

Whats up drkadzije{#}

Cekamo nekoga da odradi podebljano a ti taman doso :P

clock2much
15 godina
Šef kaže...

Zanimljiva stvar kod mene... Jedno 40-ak tabova otvoreno, sve s Marvel i DC Comics herojima. Prešao Batman: Arkham City pa me uhvatila manija i sad čitam sve na Wikipediji o svima... Već 3 dana izgubio na to :D

zaspamao mi twitter {#}

bolje uči dite {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
Da, omiljena muska aktivnost :D
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
18 godina
Bug je popustljiv... ak si oko iskopas. Nije me bilo par mjeseci, otvorim neku temu da vidim kaj se melje i na jednoj stranici 6 protjeranih. Pitam kaj je bilo? Dobim odg. da se o tome ne prica. S Koreja ftw?
Cure su lude kad se zaljubljuju u naš muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Šef kaže...

zaspamao mi twitter  {#}

bolje uči dite  {#}

A kao nije ti se svidjela Zatanna?  {#}

http://www.flickr.com/photos/themsmars/410187215/

http://www.flickr.com/photos/26071005@N00/4377355404/

To mi je postala najseksi superherojka {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Šef kaže...

Ak te zanima imaš od Stan Lee/Jack Kirby digitalne stripove za nać, googlaj naći ćeš odmah, Thor, X-Men, Captain America, Sliver Surfer

Let them taste the triple guns... Aye, Captain
14 godina
odjavljen
Šef kaže...

A kao nije ti se svidjela Zatanna? {#}

http://www.flickr.com/photos/themsmars/410187215/

http://www.flickr.com/photos/26071005@N00/4377355404/

To mi je postala najseksi superherojka {#}

http://marvel.com/digital_comics/list?isFree=1

https://read.dccomics.com/comixology/#/free_comics

tu imas besplatna digitalna izdanja stripova

16 godina
neaktivan

Jel netko gleda od vas Stan Lee´s superhuman na Discovery-ju? Ja sam davno prije citao superhero stripove i gledao crtace sad se samo furam na filmove a procitam ono kaj mi dodje samo po ruku. Na vikedici imam hrpu stripova (od superheroja do alan forda,zagora,Blek stijene) i romana (sjecal se netko Ninja romana, oni plavi{#} tabasco pit,sumiko i lesley aldrige)

14 godina
odjavljen
Quilombo23 kaže...

Jel netko gleda od vas Stan Lee´s superhuman na Discovery-ju? Ja sam davno prije citao superhero stripove i gledao crtace sad se samo furam na filmove a procitam ono kaj mi dodje samo po ruku. Na vikedici imam hrpu stripova (od superheroja do alan forda,zagora,Blek stijene) i romana (sjecal se netko Ninja romana, oni plavi{#} tabasco pit,sumiko i lesley aldrige)

od stripova imam Marvel X-men i Spiderman od 2002 godine pa nadalje,sve stripove sta su napravljeni po Marvelovim filmovima,Zagor,MisterNO,Alan Ford,(kad sam bio manji do 3 razreda osnovne sam kupovao Disneyeve jer bi dolaze uvijek neke igracke uz njih :P)zatim jos od prijatelja sam razmijenio i procitao Martin Mystere,Nathan Never,Tex te iz knjiznice sam procitao dosta indy stripova i Usagi Yojimbo, Asterix&Obelix...Nisam citao Lazarus Leda i Diabolik pa mi je uvijek toga zao.

Najvise mi je se dopao MisterNO te Nathan Never dok mi Zagor nije bas nesto sjeo...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 0:48 (Nitro233).
14 godina
odjavljen

na youtubu ima serija kako crtati stripove in a Marvel way koju objasnjava sami Stan Lee ,ima nekih 9-10 videa

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 0:54 (Nitro233).
16 godina
neaktivan

Tex Willera je citao stari kao i Vajat Erpa, zaboravio si Dylan Doga{#}  Zagor aka Duh sa sjekirom i Ciko su bili tandem, a Blek stjene protiv crvenu mundira.....

Imam/imao sam (ne znam vise ni sam): Komadant Mark,Mister No, Martin Mistere, Dylan Dog, Nathan Never, Lazarus Led i Alan Ford koji je ono Hard core!!!!!

Ja nisam kupio stripa dugo dugo-godinama a nekad prije sam visio na trafikama

17 godina
neaktivan

A baš bi htio vidjeti tu temu još jednom, nisam stigao sve pročitati. Google nešto zna, ali ne previše. Ipak, dovoljno da se vidi razlog protjerivanja Mentalista.

www.bug.hr/forum/suspended/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 1:18 (Random.).
14 godina
odjavljen
Quilombo23 kaže...

Tex Willera je citao stari kao i Vajat Erpa, zaboravio si Dylan Doga{#}  Zagor aka Duh sa sjekirom i Ciko su bili tandem, a Blek stjene protiv crvenu mundira.....

Imam/imao sam (ne znam vise ni sam): Komadant Mark,Mister No, Martin Mistere, Dylan Dog, Nathan Never, Lazarus Led i Alan Ford koji je ono Hard core!!!!!

Ja nisam kupio stripa dugo dugo-godinama a nekad prije sam visio na trafikama

zadnji put kad sam kupio strip bila je 2004,a sad mi pomalo fali to razdoblje...Udara me nostalgija

17 godina
neaktivan
Random. kaže...

A baš bi htio vidjeti tu temu još jednom, nisam stigao sve pročitati. Google nešto zna, ali ne previše. Ipak, dovoljno da se vidi razlog protjerivanja Mentalista. 

Njegov sarkazam ga je koštao!!

Pozz narode, spavate li? :)

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
15 godina

Dobra noć, rekoh.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina

Dobra večer svima...

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina

Inače, jel zima?
Jel nastradalo voće od mrazova? 

16 godina

hahaaha dugo je trajala ova 4uckerova tema i ja sam mentalist :D

u roku pola minute izbrisana

http://www.bug.hr/forum/user/4ucker/11180.aspx

lol

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:06 (The Unforgiven).
17 godina

Kako će nas brzo pobiti s ovim temama o mentalistu, budem i ja skoro jednu otvorio, kad mi kolokvij bude blizu da se malo odmorim od foruma {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

večer :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
The Unforgiven kaže...

lol

"Promijeni naslov teme u "I ja sam protjeran!""

Hahah, kralju! 

18 godina

Bas malo gledam ovu grupicu na fejsu, BUG.HR Company...

I ovaj malac 4ucker, smkrljavo i neodgojeno deriste.

Sramota da ne moze biti veca.

Ajde pokazi truncicu djecje covjecnosti pa napravi ss i prikazi svima kakva sranja o moderatoru pises... O covjeku koji je u prvom redu COVJEK.

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan

Admini su nešto brzi kod brisanja postova :)
Pogledajte smiješne slike ;) 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
17 godina
neaktivan
Batista kaže...

Bas malo gledam ovu grupicu na fejsu, BUG.HR Company...

I ovaj malac 4ucker, smkrljavo i neodgojeno deriste.

Sramota da ne moze biti veca.

Ajde pokazi truncicu djecje covjecnosti pa napravi ss i prikazi svima kakva sranja o moderatoru pises... O covjeku koji je u prvom redu COVJEK.

Još fali domba i njegova mamica da mi prijete.{#}

World Championships: 7, GP started: 290, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,518
16 godina
sudy_freak kaže...
The Unforgiven kaže...

lol

"Promijeni naslov teme u "I ja sam protjeran!""

Hahah, kralju! 

A znao sam kako će završiti odmah

Pričam i serem bezveze
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice