I modovi citaju ovu temu....
A bas su covekoliki, tu su ..........svuda oko vas...pritajili se i vrebaju 
Pogledajte spot Ezoterija od Hladnog Piva, bit ce iPhone sa prikazanim appom po imenu iSpovijed (ikona appa je isus na krizu) xD
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Pa Lazo koliko to zvjezdica imaš. Ili je žena bila u pravu kad je rekla da ne pretjerujem s pivom.
BTW:
što si stisnuo karton na onakav post.
O dobra vecer dragi gospodine Lazarus, ocete li sto popiti, na racun kuce ide jasno, imam ovaj sampanjac iz Champagnea, 2001 godina, odlicna berba, a imamo i Sivi Pinot, 2005 godina, barikiran u hrastovoj bacvi.
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
O dobra vecer dragi gospodine Lazarus, ocete li sto popiti, na racun kuce ide jasno, imam ovaj sampanjac iz Champagnea, 2001 godina, odlicna berba, a imamo i Sivi Pinot, 2005 godina, barikiran u hrastovoj bacvi.
Sumnjivo je samo što oba idu na istu pipu. ja bih prije rekao da se radi o delancu vulgaris iz 2013.
A u butelji se materijaliziraju iz ničega?
A u butelji se materijaliziraju iz ničega?
Ne, natocomo ih kroz pipu spojenu na bacvu.
Prema tome Delanec.
Prema tome Delanec.
Ma jok, to mi kod babe punimo pa dovezemo kamijonom.
Kvasina???
Kvasina???
Jok, Slavica.
Jok, Slavica.
Bolje i to nego da se zove Wildfire.
Uz to ide i ekran od min 10"
Uz to ide i ekran od min 10"
Koronika-certified touch screen interface for wine bottles.
YUGO - you go but the car doesn't
Ja gledam Celtics vs Heat odlicna utakmica
Ima koga? Ili sam ja „Last man standing?“
Open!
Večer narode
Večer, znači to je to od Mentalista. 
Večer!
Što ima novog ljudovi? 
večer :)
Večer svima.
DAJTE DOSTA VIŠE!!! Ovak mi je mentalni išel na živce(nisam jedini), sad ga konačno nema i sad svi tuguju za njim... Cijelo vrijeme dobija suspenzije, žutih je valjda imal više nego matinih acc-ova, ali bitno da je on duša ovog foruma... C'MON!
Don't be so mean 
neznam ako netko ima od vas koju informaciju moze li pomoci u ovoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/offshore-company-salary-list/141729.aspx
zahvaljujem :)
Miro se bahati.
Udri TD na veselje.
Šala.
No, ta sekcija oglasa je dosta dobro išla.
Baš sam u kupovini COD 4 CD-keya, kada utekli svi
Dobra večer!
Opaki tjedan je pri kraju 
Budite slobodni i zaljepite koji komentar.
LINK
Nije da se hvalim, ali ispravio sam njem na 5 i kem dobio 5
, zato sam usrao hj i geo(kolac), no sutra ću valjda hj sredit
, zato vas moram napustit brzo