USB Debugging ukljucen?
Hebeni HTC Sync je žilava mrcina, ostao zakvačen. Sad je sve prošlo ali dobijem poruku: failed to get root. is your firmware to new?
USB Debugging ukljucen?
Hebeni HTC Sync je žilava mrcina, ostao zakvačen. Sad je sve prošlo ali dobijem poruku: failed to get root. is your firmware to new?
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Evo ti sve što piše:
HBOOT - 1.01.0001
MICROP-0622
TOUCH PANEL-ATMELC03_16ac
RADIO-3.35.20.10
Nov 17 2010, 12:08:53
Zeznio sam stvar toliko jako da slušam cajke >.<
Ni NBA mi se ne gleda.
HEY WHAT'S YOUR NAME?? MY NAME IS TOOOOOOOOOOOOOOM BENNEEGEHGHHGHGHGHGHGHGHGHGH
OPEN!
Dobra večer!
@mario
Si radio po onom tutorialu što sam ti poslao?
OPEN!
Dobra večer!
Svako večer.
Večer.
večer :)
OPEN!
Dobra večer!
Svako večer.
Uvjek.
Dobro jutro narode ;)
@mario
Jesam i sve prođe glatko ali nakon reboota nikako da mi prijavi vezu zmeđu mobitela i računala i unrEVOke čeka li ga čeka (do besvijesti). Neznam koji je klinac vjerojatno sam upiknuo komad koji je sheban u mozak (tj ROM).
Dobra večer svima...
Večer.
Jel zna netko kakva je situacija u HR sa tečajevima za photoshom i illustrator?
@mario
Jesam i sve prođe glatko ali nakon reboota nikako da mi prijavi vezu zmeđu mobitela i računala i unrEVOke čeka li ga čeka (do besvijesti). Neznam koji je klinac vjerojatno sam upiknuo komad koji je sheban u mozak (tj ROM).
Dobra večer svima...
Dakle cak ni po ovom novom sto sam c/p sa xda jutros?
Cudno...
Ja se sad bavim ROM developmentom, BugDroid pre-alpha je na mobu i upravo pisem s njega :)
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Dakle cak ni po ovom novom sto sam c/p sa xda jutros?
Cudno...
Ja se sad bavim ROM developmentom, BugDroid pre-alpha je na mobu i upravo pisem s njega :)
Onaj stari unrEVOke mi izbaci poruku da imam neki novi firmware. PO mobitelu nisam ništa petljao od kupnje (prije cca 1 godina i 4 mjeseca). Oaj drugi ima problem sa povezivanjem nakon reboota, čeka da se mobitel prijavi kao da čeka Godota. Sam mobitel se uspori do bola boota se jedno 10 puta sporije a u device manageru nema Androde device-a.
Lagano mi se čini da ću odustati od igranja s ROM-ima.
OPEN!
Dobra večer!
Večer narode. Možemo li nastaviti s akcijom ovdje?

OPEN!
Dobra večer!
ajmo ikk i od tebe se očekuje mentalni avatar 
Moguce je, placa se 20€ za registraciju prvi put.
Dajte neko link na sliku one pite, vec sam je negdje vidio.
Odavno ne bijah u nespavalicama, vjerojatno zato jer uvik uspijem zaspat 
Inače slažem se sa mariom, ovo zadnje što je napisao o pedofiliji i povratku.
Večer svima....
Bem ti prekide kod pisanja posta, povalih u birtiji...
Ccccc u tim godinama, zločko jedan 
Bem ti prekide kod pisanja posta, provalih u birtiju...
događa se i najboljima