Meni je jučer prekinuo tijekom streamanja testiranja i nikako dobiti opet video
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ništa, idem i ja u krpe... pozz, laku noć
a ništa, idem i ja u krpe... pozz, laku noć
d,vecer,evo ga 22h,gdi ste,kaj radite,vidim sinoc vam burno bilo..
Večer, vidim da si uvjek prvi!?!
hai hai
Vecer ljudi.
Djeco, crtic vam je do ponoc, a onda mocinje 18+ zona 
Aloo ljudi sta ima??
kaj vane vam je jucer slike slala? danas isel pogledati ali je linkove editala vec :P
Vecer ljudi.
Djeco, crtic vam je do ponoc, a onda mocinje 18+ zona 

kaj vane vam je jucer slike slala? danas isel pogledati ali je linkove editala vec :P
Dobro večer...
Došlo je vrijeme za spamanje i pričanje gluposti.. Valjda će bit zanimljivo kao sinoć.. :))
Joj kako sam si sad skratio život za par godina. ufff...
dobar dan
hahaha Ma ne znaš ti ništa... TO je ništa što se pisalo ovdje.. hehe
pozz ekipa...
hahaha Ma ne znaš ti ništa... TO je ništa što se pisalo ovdje.. hehe
Evo da vas samo pozdravim tu.,..! Neću dugo biti...
Pozdrav! Neću biti ovdje dugo, ali me zanima dal ide tko sutra u Pulu na državno iz matematike da upoznam forumaše :D
Jučer sam vidio slike jedne osobe na ovom forumu koja vas vuče za nos.Spremio sam sliku i eto vam je u prilogu a isto tako stavit ću još jednu pa neka vam ta osoba objasni odakle ta slika meni.Sve u svemu ta osoba je muško i vuče vas za nos.
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/cedevita-problem-hitna-pomoc/20864.aspx
gledajte ove likove........ plače mi se
Vecer svima.Ma ne brini.Prijavio sam to.
Ma netreba im dat gusta i postat u toj temi ali sad ce netko napisat OMG,WTF,PMS,SMS...
http://www.bug.hr/forum/topic/razni-hardverski-problemi/cedevita-problem-hitna-pomoc/20864.aspx
gledajte ove likove........ plače mi se