Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.462
|
čitano: 2.255.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Quilombo23 kaže...

Pozdrav{#}

{#}

Mal sam cugno pa sam raspolozen pravo{#}

Imal strucnjaka za HDD i PC da pripitam ovde i dobjem brz i kvalitetan odgovor?

Mislim da ima, pa stavi pitanje i ako imaš problem u vezi sa PC-a pa si lijepo zapiši pa će netko i odgovoriti.

Sam svoj majstor. :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer ekipa!

Brkovi - Kurvo prokleta

Novi singl, brzo stiže i novi album :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan

Trebam drugi HDD prikopcat (trebam li u BIOSu stavljat master-slave ili samo prikopcat),druga stvar trebam taj disk formatirat,odnosno totalno ga obrisat da se nemogu podatci vratit nikako (you know what I mean),trece ali ne i manje vazno : Odlucio sam prodat PC iz potpisa,vec neko vrijeme pa sam nekaj usporio s tim i veceras pukne neka prica i oce frend kupit od mene. Kolika je realna cijena, pa da mogu frendu malo spustit?

Na HRT2 fenomenalna serija Sherlock{#}

16 godina
odjavljen
Quilombo23 kaže...

Trebam drugi HDD prikopcat (trebam li u BIOSu stavljat master-slave ili samo prikopcat),druga stvar trebam taj disk formatirat,odnosno totalno ga obrisat da se nemogu podatci vratit nikako (you know what I mean),trece ali ne i manje vazno : Odlucio sam prodat PC iz potpisa,vec neko vrijeme pa sam nekaj usporio s tim i veceras pukne neka prica i oce frend kupit od mene. Kolika je realna cijena, pa da mogu frendu malo spustit?

Složi master ili slave na disku pomoću jumpera, za bold DBAN, neznam...

3.141592653589793238462648327950288419716939937510582097494459230781640628620899
16 godina
moderator
Quilombo23 kaže...

Trebam drugi HDD prikopcat (trebam li u BIOSu stavljat master-slave ili samo prikopcat)

samo ubaci i to je to

za ostalo neznam baš...

potraži neki disk wipe program...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Quilombo23 kaže...

Složi master ili slave na disku pomoću jumpera, za bold DBAN, neznam...

XXX-Man kaže...
Quilombo23 kaže...

Trebam drugi HDD prikopcat (trebam li u BIOSu stavljat master-slave ili samo prikopcat)

samo ubaci i to je to

za ostalo neznam baš...

potraži neki disk wipe program...

Pa kaj sad da radim? Ako cu ovo prvo,kako cu? ovo drugo znam{#}

16 godina
moderator
Quilombo23 kaže...

Pa kaj sad da radim? Ako cu ovo prvo,kako cu? ovo drugo znam{#}

sata ili ide disk?

ako je sata samo ubaci

ako je ide onda ima jumpere na sebi...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan

SATA je {#}

Gledao sam ovaj Eraser , bojim se da ne s*ebem nekaj i ode mi sve s ovog diska, baksuz sam{#} Ovo procjena PCja?

14 godina
neaktivan
happy birth :)
dodoR2
16 godina
moderator
Quilombo23 kaže...

SATA je {#}

Gledao sam ovaj Eraser , bojim se da ne s*ebem nekaj i ode mi sve s ovog diska, baksuz sam{#} Ovo procjena PCja?

onda nemaš problema...samo ubaci

ja bi radije izvadio disk koji je bitan i spojio samo ovog kojeg želiš obrisat i onda to odradio s nekim live cd-om...

možda Hirens ima neki alat? daj pogledaj...najsigurnija opcija...uglavnom potraži nešto što se može pokrenut kao live s cd-a ili usb-a

za procjenu neznam...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Quilombo23 kaže...

SATA je {#}

onda nemaš problema...samo ubaci

ja bi radije izvadio disk koji je bitan i spojio samo ovog kojeg želiš obrisat i onda to odradio s nekim live cd-om...

možda Hirens ima neki alat? daj pogledaj...najsigurnija opcija...uglavnom potraži nešto što se može pokrenut kao live s cd-a ili usb-a

za procjenu neznam...

Pametno zboris!! Odo malo pogledat te Live alate. Ako slucajno naletis na neki javi{#}

15 godina
Večer ekipa.
Kako smo večeras?

:)
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
18 godina
Quilombo23 kaže...

SATA je {#}

Ne treba ti uopče Eraser, pa CCleaner ima sigurno brisanje samo podesi ovako kak vidiš na fotki da pobriše u tri prolaza  pa izaberi disk pažljivo i udri.Nakon toga nit jedan program, za povrat podataka neče nač ništa sigurno bez brige pa nema frke.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina
neaktivan

Vidi stvarno. Znam da sam to negdje vidio,smetnuo sam CCleaner s uma. Super znaci to je rjeseno.

Mozel kakva odokativna procjena PCja?

17 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

OPEN!
Dobra večer!

Tehnika zakazala? 22:01.
Dobra večer! 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina

Hej treba znat zapet za LCD {#}

Wanna?
15 godina

@rambox danas ni tv nije kao nekada prije u doba sony trinitrona možeš imati 150kg i veeliku trbušinu i nisi ga mogao prehititi a danas moraš prozor zatvarati ako malo jače puše vani  {#}

15 godina

Večer svima....

Vidim da se raspravlja o pokretnoj imovini.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator

večer :)

instaliravam windows na nekom compaq govnu...

gamad nije mogla ni cd s driverima ubacit u kutiju {#}

15 godina
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Vidim da se raspravlja o pokretnoj imovini.

Nego kaj ne veli se badava. vse su to mji zubi nakosali  {#}

14 godina
neaktivan

Večer :)

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
15 godina
XXX-Man kaže...

večer :)

gamad nije mogla ni cd s driverima ubacit u kutiju {#}

Večer i tebi sinko.

Ajde lijepo priznaj da si tek sada došao iz shopping centra. Svi to znamo samo ti trebaš sebi priznati.

Tiby kaže...

Nego kaj ne veli se badava. vse su to mji zubi nakosali {#}

Znaš što treba raditi s imovinom, pokušati ju uvećati.

15 godina
XXX-Man kaže...

Nije vrag da si to danas upiknuo ili fušaš?  {#}

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Večer i tebi sinko.

Ajde lijepo priznaj da si tek sada došao iz shopping centra. Svi to znamo samo ti trebaš sebi priznati.

nisam bio :)

15 godina
XXX-Man kaže...

nisam bio :)

16 godina
moderator
Tiby kaže...

Nije vrag da si to danas upiknuo ili fušaš? {#}

ma nebi ga uzeo nikad, fušam :D

mario.L_hr kaže...

{#}

15 godina
XXX-Man kaže...

{#}

15 godina

Puce i dečki LN netko treba sutra i raditi  {#}

16 godina
moderator

eh da nisam zaposlen instalacijom windowsa na nekoliko laptopa...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice