Da li neko od vas ima problema sa hotmailom? O.o
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze li mi tko pomoc ?
Trebam ime webshopa od trgovine koja prodaje opremu za treniranje, znaci svakojake sprave i spravice, odjecu...
Imao sam je jednom u bookmarksima i ak se dobro sjecam, template stranice je bio zuto-crne boje...
Pucajte kaj god vam padne na pamet vezano uz to pa mozda netko pogodi.
dobra vecer
uff, posvađao se sa adminom na MC serveru, on nije poštivao svoja pravila i branio se izgovorom "Ja sam admin, mogu što hoću."
Dobar jutar svima.
Kako promjena jednog jedinog sata djeluje na Unixa 
Obratite pažnju na Dobar ju...
Hmm sada je 22:35
Bdw helou nespavalice :)
Večer.
Znači plan je ovakav. Idemo na Državno (opet :P) i sad tamo nema interneta. Ja na svojem laptopu imam pristup s Mobilnim internetom. Sa sobom nosim i Wlan router(tek tolko da možemo igrati CoD 1 bez da razvlačiimo kablove kroz pol hotela.) I sad Kak "Zasherati" konekciju na laptopu da se svi koji su na router spojeni mogu na net? Ali to nije sve, ovaj problem malo začinjujem s tim da se na laptopu vrti Ubuntu.
OPEN!
Dobra večer!
večer :)
večer
šta se radi?
ja cekam da pocne heat vs pacers 
večer
šta se radi?
Bok svim nehrkalicama opet se čeka košarica jel,
usput hm s obzirom da imaš jedan AMD i jedan Intel komp i AMD/Ati grafe tvoj nik nije potpun tj očerupan je trebo bi izgledat ovak AMD/Intel&/AMD/Ati.

večer
šta se radi?
Bok svim nehrkalicama opet se čeka košarica jel,
usput hm s obzirom da imaš jedan AMD i jedan Intel komp i AMD/Ati grafe tvoj nik nije potpun tj očerupan je trebo bi izgledat ovak AMD/Intel&/AMD/Ati.

pozdrav, je vidiš za ovaj pc2 opce nisam mislio prilikom registracije, kakav propust 

Večer svima....
i tebi sinko...
i tebi sinko...
Ajde da i meni to netko kaže.....
Ajde da i meni to netko kaže.....
pa još si mlad :)
Neki bi rekli u ocvalom cvijetu mladosti.
neki bi svašta rekli :)
otkad i prešao u jabučare nema te na forumu...
Neki bi rekli u ocvalom cvijetu mladosti.
Još malo pa ti penzija kuca na vrata jel.
neki bi svašta rekli :)
otkad i prešao u jabučare nema te na forumu...
U pravu si manje me ima, stisli me rokovi a u zadnje vrijeme i bolest (opet godine). Što se tiče iPhone-a, dobar mobitel ali sam malo razčaran ponekim stvarima.. Pa nema ni hebeni FM radio?!?
Još malo pa ti penzija kuca na vrata jel.
Meni su na općini rekli da neću moći ići u penziju već pravac na groblje, shebana generacija.
U pravu si manje me ima, stisli me rokovi a u zadnje vrijeme i bolest (opet godine). Što se tiče iPhone-a, dobar mobitel ali sam malo razčaran ponekim stvarima.. Pa nema ni hebeni FM radio?!?
odnda ti želim da se što prije riješiš svega navedenog :D
Nego, jel smijem ja tu malo zicat facebook likeove da si poboljsam odredjeni aspekt veze?
smiješ se naguzit da te okinem nogom u dupe :D
Nego, jel smijem ja tu malo zicat facebook likeove da si poboljsam odredjeni aspekt veze?
smiješ se naguzit da te okinem nogom u dupe :D
A cuj, i nogom u dupe je korak naprijed :P
odnda ti želim da se što prije riješiš svega navedenog :D
Teško ovaj će izgurati barem dvije godine, ne tražim puno od mobitela ali me iznenadi takav propust.
Inače iPhone smo kupili jer su bili najpovoljniji od smartphone uređaja ,za naš paket (cca 500 kn manje nego SGSII).
A cuj, i nogom u dupe znači (uzrokuje) korak naprijed :P
Krivo citiraš.
ja mob bez radija nebi nikad imao...to je "must have"
ja mob bez radija nebi nikad imao...to je "must have"
A valjda je koštao 50 centi više u nabavi pa je netko odlučio da ne treba.
A valjda je koštao 50 centi više u nabavi pa je netko odlučio da ne treba.
inako nebi radio i da su stavili jer nebi stavili antenu 
inako nebi radio i da su stavili jer nebi stavili antenu 
Ali zato imam sniježno bijele slušalice, nakon dva bureka više i nisu tako bijele.