- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aj pokazi mi pravu glazbu :D
Samo nemoj one sa fejsa bogati :D
Azra frende, Azra...
Šta je ovo? Samo nas trojica ostali? Opa...

Moj si idol sad :D
- Kad Miki kaže da se boji.
- Tajna su vrata podzemnih voda
- Još uvijek sanjam tople usne žene
- Reket Roll Iz Ume Striborove
- Gracija
Ne zaboravite ih... Samo, to su s kasete pa ne znam prave nazive.
Aj da se i ja malo javim u ove nove nespavalice, možda sam lud ali upravo se spremam na gledanje tekme Heat i Pacersi
Aj da se i ja malo javim u ove nove nespavalice, možda sam lud ali upravo se spremam na gledanje tekme Heat i Pacersi
Jao da je i meni to sad gledati :(
@Paolo2612: Bwahahahhahahah xD
Bok svim nehrkalicama, ma jok kaj bi bil lud sve štima samo sam načul onak sastrane da prelaziš na AMD pa jel to moguče.
Upali stream i gledaj :D
@rambox -ak izbace nekaj pošteno prelazim ja al ovak dok intel ima monopol, ništa :D
ako još jenom vidim voltažu bit će mrtvih...
mrtvih kažem vam!
XXX da te pitam, Kupil sam 50 12cd Bijelih ledica. Na kojoj VOLTAŽI one rade? I ako bi slago sve ledice skupa kolka bi trebala biti VOLTAŽA adaptera?
Dobro da nisi mod...
Close enough?
to je oznaka upozorenja na opasnost od visokog napona...
ako još jenom vidim voltažu bit će mrtvih...
mrtvih kažem vam!
Dabogda ti cura sutra došla u posjetu, sa povečanom voltažom pa onda si nastrugal bit če ogrebotina od noktiju eto sad je tek ok jel.
XXX da te pitam, Kupil sam 50 12cd Bijelih ledica. Na kojoj VOLTAŽI one rade? I ako bi slago sve ledice skupa kolka bi trebala biti VOLTAŽA adaptera?
Dobro da nisi mod...
pa spoji ti njih samo u seriju i na 220V
svjetlit će ko nikad :)
ajmo neka preporuka za film...komedija triler dobar molim lijepo
Dabogda ti cura sutra došla u posjetu, sa povečanom voltažom pa onda si nastrugal bit če ogrebotina od noktiju eto sad je tek ok jel.
ah ne spominji...
ionako me stalno grebe...više ni ne obraćam pažnju xD
Zato sam i napisao "close enough?"
No,uglavnom :D
vidiš, ovo je već bliže voltaži :)
Upali stream i gledaj :D
@rambox -ak izbace nekaj pošteno prelazim ja al ovak dok intel ima monopol, ništa :D
Da tak je Intel na vrhu ima najače procesore, a s druge strane se sramote sa Atom procovima koji u 2012 godini imaju samo dx9 drivera za svoju dx10 grafu.Kak to objasnit uopče nikom nije jasno, zanemarivanje ili glupost pa love imaju nek plate da im sklepaju drivere uglavnom Atom Zona Sumraka jel.
Nemam pojma zasto, ali tvoj post čitam velikom brzinom. Sam od sebe.
Da li ti inače pričaš brzo?