I večeras ste slabi.
gleda se Megan xD
I večeras ste slabi.
gleda se Megan xD
I večeras ste slabi.
gleda se Megan xD
Ma samo ti gledaj :P
Ma samo ti gledaj :P
ova moja je večeras nadrapala....
Večer
hehehehehe
Vecer svima kako ste sta se radi? osim sto se gledala Megan i Filipovic..
Večer svima....
Napokon sam zamijenio tipkovnicu, kupio sam u Konzumu Trust MaxTrack Wireless Desktop za 200 kn i uopće nije loša kombinacija.
Večer svima....
Napokon sam zamijenio tipkovnicu, kupio sam u Konzumu Trust MaxTrack Wireless Desktop za 200 kn i uopće nije loša kombinacija.
i???
daj detalje :)
i kakav je to miš, optički ili laserski?
Vjerojatno atomski:)
V
Vjerojatno atomski:)
V
ke????
Večer svima....
Samo ti puni džep Todoriću.
Večer...
Pitam jučer ženu na kiosku dal ko kupuje kartice od Todorićeve mreže a ova kaže da nije niti jednu prodala i da se nada da ni neće:)
i ti to radiš stalno, zašto nebi on?
Večer ekipa... Muči me iPad, ali ne dam se!
i???
daj detalje :)
i kakav je to miš, optički ili laserski?
Miš je optički (mada nigdje to ne piše) i slabiji je dio paketa, mada je meni i više nego ok. Velikih je dimenzija pa oni s malom rukom neće biti zadovoljni, namjenjen je za dešnjaka. Ima dodatne dvije tipke za palac (standardno naprijed i natrag) ima i preklopku za razlučivost miša (dvije razlučivosti 500 i 1000 DPI). Tipkovnica mi je super (nakon raštimane stare pravo osvježenje), ima multimedijalne tipke i 6 pomoćnih tipki. Receiver je onaj mali nevidljivi. U paketu dođu i baterije.
To bi bilo to.
Miš je optički (mada nigdje to ne piše) i slabiji je dio paketa, mada je meni i više nego ok. Velikih je dimenzija pa oni s malom rukom neće biti zadovoljni, namjenjen je za dešnjaka. Ima dodatne dvije tipke za palac (standardno naprijed i natrag) ima i preklopku za razlučivost miša (dvije razlučivosti 500 i 1000 DPI). Tipkovnica mi je super (nakon raštimane stare pravo osvježenje), ima multimedijalne tipke i 6 pomoćnih tipki. Receiver je onaj mali nevidljivi. U paketu dođu i baterije.
To bi bilo to.
dakle čeka me kupovina zasebno miša i tipkovnice...
nakon ovog sad neću prelazit na lošijeg...
Večer...
Kompenziram.
NEka čovjek zarađuje, ima veliku kuću treba to održavati.
i ti to radiš stalno, zašto nebi on?
Mi nemamo Konzum.
Mi nemamo Konzum.
Zato i ideš kod Keruma.
Ivane,nekako sporo odgovaraš
Zato i ideš kod Keruma.
U Istri nema Kerumovih tgovina.
U mad?
@Aliser: Pomalo, ima vremena.
Nemojte djeco kupovat iPad, posidit će te od muke... :D
Ivane, imat ću možda neki PS zadatak za tebe... samo da se pripremiš i očistiš alate... :)
Ne bacamo mi novce na takve gluposti.
Mi nemamo Konzum.
i misliš da zato ne daješ pare Todoriću?
ahhh...budeš i ti jednom odrastao i shvatio gdje živiš...
Ivane, imat ću možda neki PS zadatak za tebe... samo da se pripremiš i očistiš alate... :)
U mojim mislima,ovo zvuci tako pogresno :D
Jednom u godinu dana dođem na forum i odmah neki zadatak.
Što ti treba?
Nisam mogao a da ovo ne primjetim :D
svi žele mene da testiram nove tehnologije :D