Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.804
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Tiby kaže...

Otvoreno {#}

Ti hočeš da te ikk tuži za duševne boli {#} {#}

Nego ljudi, večer {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Unix kaže...

@mario.l_hr

Koja je najmanja linux distribucija sa GUI?

Dakle nešto usabilno, a što manje :)

O čemu se radi?

Vaš dragi lzgr se sjetio da bi mogao pokrenuti neku distribuciju linuxa pomoću emulatora na Androidu {#}

Yeah, I don't have a life..

Win98 mi je bacio BSOD, nemam više što s njim pričat {#}

BTW mogao bih naći curu...

Nikad nisam istraživao ali mislim da je Psić jedna od manjih distribucija (ako me pamćenje dobro služi 128 MB). Inače jako brza distribucija mislim da radi na svemu što možeš uštekati u struju.

Šta ćeš sa Desnkom i mlaćenjem majmuna?

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
odjavljen
Za nespavalice (22h - 06h)

Ko apple... thehehe

Dobra večer ljudi, kajkavci, zagorci, dalmatinci i svi ostali.... Tip instalirava win98 na mobitel i onda veli da bi si MOGEL naći curu. Stari moj, keep on the good spirit.

Ma znate kaj...3.14.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 22:17 (bobica257).
13 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Unix kaže...

@mario.l_hr

Koja je najmanja linux distribucija sa GUI?

Dakle nešto usabilno, a što manje :)

O čemu se radi?

Vaš dragi Unix se sjetio da bi mogao pokrenuti neku distribuciju linuxa pomoću emulatora na Androidu {#}

Yeah, I don't have a life..

Win98 mi je bacio BSOD, nemam više što s njim pričat {#}

BTW mogao bih naći curu...

Nikad nisam istraživao ali mislim da je Psić jedna od manjih distribucija (ako me pamćenje dobro služi 128 MB). Inače jako brza distribucija mislim da radi na svemu što možeš uštekati u struju.

Šta ćeš sa Desnkom i mlaćenjem majmuna?

Skidam Damn small linux {#}

Ima 49MB :)

Dao joj nogu, sad sam sa Ljevankov :D

EDIT: {#} {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 22:17 (Unix).
15 godina
bobica257 kaže...

Ko apple... thehehe

Dobra večer ljudi, kajkavci, zagorci, dalmatinci i svi ostali....

A ovog bosanca, iznad mene, si zaboravio spomenuti. bolje ti je da editiraš post ili slijedi odmazda T-Com-ove kolektivne svijesti.

17 godina
šta se radi, ja upravo pokušavam portat Backtrack 5 na svoj defy...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
šta se radi, ja upravo pokušavam portat Backtrack 5 na svoj defy...

Skini http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?63990-QEMU-for-Android-Runs-Any-OS

:)

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
15 godina
odjavljen

T-com? Ja sam si tak dobra s t-com da ima 1.6k kuna na računu a ni 20% si ni ja nisam stavio... ;) nedem recept.

Ma znate kaj...3.14.
13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

T-com? Ja sam si tak dobra s t-com da ima 1.6k kuna na računu a ni 20% si ni ja nisam stavio... ;) nedem recept.

Ja sam s T-Comom tako da želim doć s bombom u T-Com svaki put kad vidim račun ili UL speed. {#}

15 godina
Unix kaže...

Skidam Damn small linux {#}

Ima 49MB :)

Dao joj nogu, sad sam sa Ljevankov :D

EDIT: {#} {#}

Nisam ga koristio do sada. Puppy jesam i mislim da je vraški dobar.

17 godina
neaktivan

večer

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
odjavljen
Unix kaže...
bobica257 kaže...

Ja sam s T-Comom tako da želim doć s bombom u T-Com svaki put kad vidim račun ili UL speed. {#}

Nemoj se s tim zezati, U čakovcu u t-com prije par god je neki ludi došel s pravom bombom, specijalci su ga van otpeleli...

Ma znate kaj...3.14.
13 godina
neaktivan
bobica257 kaže...
Unix kaže...
bobica257 kaže...

Nemoj se s tim zezati, U čakovcu u t-com prije par god je neki ludi došel s pravom bombom, specijalci su ga van otpeleli...

hahahaha {#}

Očajan čovjek :D

15 godina
odjavljen

Ne očajan nego lud, prije par mjeseci je došel i skinul se gol da mu pogledaju ako si je u guzicu narival penkalu. Jer je kao nestala sa stola.

Ma znate kaj...3.14.
15 godina
odjavljen

Ajmo ljudi. Piće je na mene. Poslužite se

Problem? Problem?
Ma znate kaj...3.14.
13 godina
neaktivan

Evo došao sam do bootanja DSL-a i onda black screen...

Dobio sam pingvina, to je dobro....

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 22:48 (Unix).
16 godina
Unix kaže...

Probaj rađe puppya, nije puno veći, a brže radi.

Imam par starih komponenti od kojih sam pokušao napraviti neki torrent server i DSL se vuče na tome kao krepana mačka, a puppy radi podnošljivo(isto je spor, ali što se više može očekivati od Athlona 1800+ i 256MB DDR RAMa)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...

Imam par starih komponenti od kojih sam pokušao napraviti neki torrent server i DSL se vuče na tome kao krepana mačka, a puppy radi podnošljivo(isto je spor, ali što se više može očekivati od Athlona 1800+ i 256MB DDR RAMa)

Kad neće slušati. Lijepo sam mu rekao ali on tjera po svome.

13 godina
neaktivan
power_user kaže...
Unix kaže...

Oću, nikako da se boota...

heh kod mene je

CPU: Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHz (OC na 1.1) Single Core

RAM: 512MB

GPU: Adreno 200

16 godina
Unix kaže...
power_user kaže...
Unix kaže...

Oću, nikako da se boota...

heh kod mene je

CPU: Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1GHz (OC na 1.1) Single Core

RAM: 512MB

GPU: Adreno 200

Bar imaš više RAMa, kod mene je CPU sasvim OK za čak i "teže" distroe, ali se većina neće ni bootati na 256MB RAMa. Samo koliko zazuzima Android, koliko emulator? Čisto sumnjam da ćeš uspjeti nešto izvesti, možda bez GUIa, HW je preslab za takve vratolomije.

Je to SGS ili Desire?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 23:06 (power_user).
15 godina
odjavljen

Ma hoće se bootati sigurno, samo kod DSL-a ima poseban način instala... ili nečeg nekaj treba  ma ni sam više neznam. Ali probaj u low graphics modu ga bootati.

Ma znate kaj...3.14.
13 godina
neaktivan

Moram vas podsjetiti da je na ovom mobu pokrenut Windows XP SP2 sa pristojnim performansama za ovaj hardver.

Bobica jesi se docepao Raspberry Pia? I ja cu jedan uzet kad krene mass production :)

16 godina
neaktivan

Kako ću joj reć da varin???

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
cuspajz kaže...

Kako ću joj reć da varin???

Pusti plin.{#}

15 godina
odjavljen

a u fušu i tokarin....

Ma znate kaj...3.14.
13 godina
neaktivan

Osim sto ima 80MB vise, uopce se ne boota :D

Pricam o puppyu.

17 godina
neaktivan

jeste gledali doktora Steelhammera?

14 godina
FlyBoy kaže...

jeste gledali doktora Steelhammera?

Razočaranje.

Jesu oni s druge planete ili su ovi toliko slabi?
Ili je njihov utjecaj toliko jak da si namještaju protivnike?

50. KO za Vladimira. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 1:00 (sudy_freak).
17 godina
neaktivan

Žali bože vremena i truda uloženog na organizaciju svega večeras.

Ja iskreno mislim da im nitko ništa ne može. Da može, došao bi taj već i pokazao svoje.

14 godina
FlyBoy kaže...

Žali bože vremena i truda uloženog na organizaciju svega večeras.

Ja iskreno mislim da im nitko ništa ne može. Da može, došao bi taj već i pokazao svoje.

Ako ništa, bila je dobra borba onaj crnac u lakoj-teškoj kategoriji, malo vidio isječak.
Lik je nalemao doslovno nekog bijelca.

A meč večeri - kao što rekoh, razočaranje.
Chisora je priredio veći spektakl.

Iako, Vladimir je sada u najboljoj formi, ali i to je sve samo lova i show.

Ako je istina da si sami biraju protivnika - nemamo što pričati. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice