Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.157.630
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
cuspajz kaže...

Ima netko od vas iskustva sa absintom?

U kojem smislu?

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
cuspajz kaže...

Evo procitaj ovdje, slicna djelovanja...

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
cuspajz kaže...

U kojem smislu?

U smislu da si ga pio

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Paolo2612 kaže...
cuspajz kaže...

U kojem smislu?

U smislu da si ga pio

U tom da

U smislu da od njegai imao halucinacije i ostale pojave ne

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
13 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

ko god kaze da je imo halucinacije od njega nije istina,ili je imo a da se toliko napio da je na kraju zavrsio na ispupavanju... :D jbg napijes se jegera pa vidis duplo (i to je vrsta halucinacije)...

17 godina
neaktivan

Pali grlo, ubija bakterije i viruse samo tako :)

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan

OPEN!
Dobra večer!

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan

Večer.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
neaktivan

Sluzbeni otvarac is BACK!

Vecer svima.

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
16 godina
neaktivan

Ljudi jedno pitanje, malo prije su nas vani zaustavili krimovci. I rekli dečki pokažite osobne i pregledali nas. Da sam ja rekao da ne dopuštam da me pregledaju koja bi bila procedura?

16 godina
neaktivan

AHOJ nespavalice!! kako ste mi!? kako stanje?

vidim imate neke recepte za paljenje automobila, bolje da to ne isprobavate, možete se posut benzinom po ruci pa i vas zahvati :D

Ja se "palim" bambusom dok ne pođem na spavanje.

13 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

vidim imate neke recepte za paljenje automobila, bolje da to ne isprobavate, možete se posut benzinom po ruci pa i vas zahvati :D

Benzin brzo isparava pa je opasno uopće zapaliti šibicu blizu jer se prvo zapale pare pa tek onda sama tekućina. Ugl. spržili biste si facu {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
16 godina
neaktivan
Unix kaže...
Bellatrix kaže...

Benzin brzo isparava pa je opasno uopće zapaliti šibicu blizu jer se prvo zapale pare pa tek onda sama tekućina. Ugl. spržili biste si facu {#}

pa ja poznajem čovjeka koji može benzinom ugasiti vatru! Dakle znam da su pare te koje izazivaju toliku zapaljivost.

EdiT: odnosno može šibicu ugasiti u benzinu, nisam se baš ispravno izrazio:))

Nego na autu mi "meka" kočnica, imam osjećaj da negdje gubi na crijevu, ali opet nije tako meka. Neznam što bi moglo biti, mjenjao diskove i disk ploče prije nekoliko tjedana. Ima li ko iskustva s autima?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 23:01 (Bellatrix).
16 godina
moderator
Bellatrix kaže...

Nego na autu mi "meka" kočnica, imam osjećaj da negdje gubi na crijevu, ali opet nije tako meka. Neznam što bi moglo biti, mjenjao diskove i disk ploče prije nekoliko tjedana. Ima li ko iskustva s autima?

dal fali ulja?

jesi skidao crijeva kad si mjenjao?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Bellatrix kaže...

dal fali ulja?

jesi skidao crijeva kad si mjenjao?

Ne fali ulja, nije dolazilo do minimale a nadolivao sam!

Nisam skidao ni crijeva, samo sam skinuo ona klješta i razmaknuo ih polugicom prilikom mjenjanja disk pločica... jedno vrijeme nakon toga bila je oke! Ali evo večeras kad sam trebao naglo kočiti jednostavno nisam mogao. Kočnica je otišla do dna dole... Umalo sam imao udes.. :P

16 godina
moderator
Bellatrix kaže...

Nisam skidao ni crijeva, samo sam skinuo ona klješta i razmaknuo ih polugicom prilikom mjenjanja disk pločica... jedno vrijeme nakon toga bila je oke! Ali evo večeras kad sam trebao naglo kočiti jednostavno nisam mogao. Kočnica je otišla do dna dole... Umalo sam imao udes.. :P

probaj ti ipak odzračit za svaki slučaj...

a i dobro pregledaj dal si sve dobro stavio...

dakle ili ima zraka, ili si krivo montirao

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Bellatrix kaže...

probaj ti ipak odzračit za svaki slučaj...

a i dobro pregledaj dal si sve dobro stavio...

dakle ili ima zraka, ili si krivo montirao

hmm, mogu ja to uraditi... sutra ću ako bude lijepo vrijeme... ne mislim da sam krivo montirao, prije da je nekuda ušao zdrak, ali kako!?

Inače radi se o mercedesu. jedamputa ga nisam mogao ugasiti jer mi je bio otišao vakum. Zamisli izvadiš ključ iz brave i zaključaš auto a on i dalje radi.. :D

17 godina
neaktivan

Molim ne hranit 11-ogodišnje trolove:)

V svima!

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ljudi jedno pitanje, malo prije su nas vani zaustavili krimovci. I rekli dečki pokažite osobne i pregledali nas. Da sam ja rekao da ne dopuštam da me pregledaju koja bi bila procedura?

Ne zna niko?

16 godina
moderator
Bellatrix kaže...

hmm, mogu ja to uraditi... sutra ću ako bude lijepo vrijeme... ne mislim da sam krivo montirao, prije da je nekuda ušao zdrak, ali kako!?

Inače radi se o mercedesu. jedamputa ga nisam mogao ugasiti jer mi je bio otišao vakum. Zamisli izvadiš ključ iz brave i zaključaš auto a on i dalje radi.. :D

samo ti to riješi prije nego sjedneš za volan...

smeće kažeš? :D

14 godina
cuspajz kaže...
cuspajz kaže...

Ne zna niko?

Procedura zvana pendrek.

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Bellatrix kaže...

samo ti to riješi prije nego sjedneš za volan...

smeće kažeš? :D

Ma nemam ja loše mišljenje o tom autu, samo eto. Inače ima odličan motor i ovjes. Ja sam zadovoljan, jer nisam nikad imao nekakvih većih problema s njim. Nikad me nije ostavio na cesti! :))

15 godina
odjavljen

Šta ima novog tu? Vidim kočnice krepavaju? Ima još čega?

Ma znate kaj...3.14.
16 godina
moderator
Bellatrix kaže...

Ma nemam ja loše mišljenje o tom autu, samo eto. Inače ima odličan motor i ovjes. Ja sam zadovoljan, jer nisam nikad imao nekakvih većih problema s njim. Nikad me nije ostavio na cesti! :))

ja imam o mercedesu...

kumu se na novom E320 nakon 25tkm raspala getriba...apsurd za tu klasu auta....

bobica257 kaže...

Šta ima novog tu? Vidim kočnice krepavaju? Ima još čega?

ugrađuju se novi zvučnici :)

13 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Molim ne hranit 11-ogodišnje trolove:)

V svima!

{#}

Usput, u zadnje vrijeme često vidim ove grafite po gradu. {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
protjeran
Dobra večer!
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Bellatrix kaže...

ja imam o mercedesu...

kumu se na novom E320 nakon 25tkm raspala getriba...apsurd za tu klasu auta....

Kod mene je E220

Prešao oko 340tis km i nije imao neku veću havariju. Sve neke sitnice (grijači, crijeva, osigurači, kočnice, filteri...) dakle samo potrošni materijal. Mjenjač je oke, nisam imao problema, ali to sve ovisi kako je vožen i ko ga je vozio!

16 godina
moderator
Bellatrix kaže...

Kod mene je E220

Prešao oko 340tis km i nije imao neku veću havariju. Sve neke sitnice (grijači, crijeva, osigurači, kočnice, filteri...) dakle samo potrošni materijal. Mjenjač je oke, nisam imao problema, ali to sve ovisi kako je vožen i ko ga je vozio!

stari su bili kvalitetniji, definitivno...

kako god ga vozio mora izdržat 25 tisuća...pa nije od sira...

s tim da je prije imao isto E220 i oko 500tkm s njim bez ikakvih problema...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Bellatrix kaže...

Kod mene je E220

stari su bili kvalitetniji, definitivno...

kako god ga vozio mora izdržat 25 tisuća...pa nije od sira...

s tim da je prije imao isto E220 i oko 500tkm s njim bez ikakvih problema...

Pa to si u pravu. Ako nije mogao izdržati 25tis onda je stvarno :PP

Ma svaki od njih ima neke svoje mane! Možda je kod te serije to mjenjač. Kod e220 luft u volanu... kad sam ga kupovao na to sam pazio najviše, jer znam da im je to mana. (Kod mog nema lufta)

Da mi je onaj jedan W123 240D iz 84' ali da nije vožen, da je konzerviran i čuvan ja bih bio sretan. Kakva elektronika i čuda, ja ne patim za tim.. takođe još bih volio jednog mustanga V8 iz 76' prije nego nekog novog bmw-a ili amg-a

16 godina
moderator

mustang nije nešto...

hrpa snage i nikakva upravljivost...

ima boljih auta :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice