sad gledam temu na bugu "justin biber je zakon" i mislim da netko trolla -.-"
sad gledam temu na bugu "justin biber je zakon" i mislim da netko trolla -.-"
Znam da ne pripada pitanje ovamo al dobicu najbrze odg ovde .. sta mislite kolika je max normalna temp za 1090T pod preopterecenjem.
Znam da ne pripada pitanje ovamo al dobicu najbrze odg ovde .. sta mislite kolika je max normalna temp za 1090T pod preopterecenjem.
62 stupnja je max temp ako se ne varam a za normalnu radnu nemam pojma. Što niže to bolje zar ne:)
62 stupnja je max temp ako se ne varam a za normalnu radnu nemam pojma. Što niže to bolje zar ne:)
I ja msm da je tako negdje,ali recimo do 65C da bi bilo ok .. posto sad testiram opterecenje na stocku max temp mi je 47C i gledam koliko bi ga otprilike kloknuo.
Pa to je odlično ako je stock cooler u pitanju.
Ja sam imao starog Athlonax 2 i taj ni se nakon 10 sekundi Primea zagrijao na 75 pa sam odmah prekidao s radom.
Kad sam mu stavio katanu jedav je do 50 dolazio. A možda je bio koma primjerak. Prošao je kroz ruke mnogih koji su ga maltretirali:)
Pa to je odlično ako je stock cooler u pitanju.
Ja sam imao starog Athlonax 2 i taj ni se nakon 10 sekundi Primea zagrijao na 75 pa sam odmah prekidao s radom.
Kad sam mu stavio katanu jedav je do 50 dolazio. A možda je bio koma primjerak. Prošao je kroz ruke mnogih koji su ga maltretirali:)
Hm nije na stock cooleru na ovom je cooleru sto je u opisu,ali ohladi ga dosta dobro sad mi je temp u idlleu oko 25-30C a bila je oko 40C sad nezz koliko je tacan ovaj HWmonitor. Mislim da bi ga bilo ok klokat do negdje 3.7-3.8 sa stock naponom.
Pozz ekipica iz Rijeke. Sva sreća da je 5ak.
Večer damo!
Izbacila guzu na gotovs i zbrišeš oflajn...ccc:)
ne, nego ste boooring.
Vecer drustvo, nikako da se naviknem na ovu novu temu vampira
Evo me tusim se u cokoladi, dobio Lindt
odo ja ajati...pozz
Kaj ovdje nije off-topic? I btw, što je Justin biber? Papar babe Juste (neka spešl vrsta papra ilitiga bibera)?
Otvoreno...
Večer svima..
@rambox znam znam šalica
A gdje je x3? Je preživio jučer susrete 4 vrste
Otvoreno...
Večer svima..
veče
Jedina kriza koja je sigurna je ona srednjih godina. Sve ostale su nesigurne i neprovjerene.
Otvoreno...
Večer svima..
veče
Pa vas T-Comovaca ima na lopatanje, kud se god okreneš barem jedan.
Imam do sutra još jedan IPT invite(mjenjaju invite sistem, bit će puno teže upasti), ako netko hoće ima desetak minuta fore da mi pošalje mail na PP
Gotovo
Jedina kriza koja je sigurna je ona srednjih godina. Sve ostale su nesigurne i neprovjerene.
Haha imaš pravo samo ona je stvarna druge su prolazne
Haha imaš pravo samo ona je stvarna druge su prolazne
I neizbježna...
Otvoreno...
Večer svima..
veče
Pa vas T-Comovaca ima na lopatanje, kud se god okreneš barem jedan.
Virus neki nas zahvatio, postali smo zombiji
Bježi, nije ti sigurno, možda ćeš več sutra i ti biti ponosni t-com-ovac
Nema šanse.
Ja sam dezerter.
Nema šanse.
Ja sam dezerter.
To svi kažu i onda ih $ privuku
Pa zar i ti sine Brute???
Jesam vam pomogao financiski neki dan u jeb. t-centru oderali mi kožu za futrolu za mob i neku foliju, ko bebač zvečku
Danas kada sam malo surfao skužio sam koliko sam to preplatio a što ćeš kad nisam pazio
and the strike continues.
sutra je 20. jutro :P
sugavi trening u 7:10
1090t se gasi na 95°C tako da je <60°C poželjno :D
Nikad više T-Com, odnos uloženog i dobivenog je izuzetno nepovoljan u odnosu na konkurenciju (Iskon, B.Net, Amis, Metronet,...). Pišem samo za one koje sam isprobao.
Pa zar i ti sine Brute???
Jesam vam pomogao financiski neki dan u jeb. t-centru oderali mi kožu za futrolu za mob i neku foliju, ko bebač zvečku
Danas kada sam malo surfao skužio sam koliko sam to preplatio a što ćeš kad nisam pazio
Nema kajanja poslije......
Nikad više T-Com, odnos uloženog i dobivenog je izuzetno nepovoljan u odnosu na konkurenciju (Iskon, B.Net, Amis, Metronet,...). Pišem samo za one koje sam isprobao.
Istina, ali podrška i sama kvaliteta usluge je nemjeriva.
tcom nikad ne ide da bude najpovoljni, več da bude najkvalitetniji
Dečki ljep pozdrav primam neke čudne poruke iz šlafencimera i idem glumiti egzorcistu
Bok daj covjekolika stvorenja. :)