Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.156.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Mitsuoka kaže...

A eto nije da me briga, nek se prčkaju sa falšima ako hoće i ja sam prije. Sad imam falši Starter na laptopu koji glumi AP, ali na desktopu koji se koristim je original Pro, isto tako Pro i na drugome laptopu koji se koristi na dnevnoj bazi, a na trećem laptopu koji se koristi na dnevnoj bazi je OEM XP Pro.

Kod mene je posao Winsi (zbog AutoCAD-a, licencirana verzija) a doma Linux. Nema toga što želim raditi da ne mogu na Linux-u.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Stalno neki klinac ako tako nastavi Desanka do smrti.

ili će ga guza boljet do smrti {#}

mario.L_hr kaže...

Još trojica i možete skupiti ekipu za 1. HNL, čujem da su u problemima.

ja imam na 1 od 3 legalne...upadam u klub il ne?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...

ili će ga guza boljet do smrti {#}

ja imam na 1 od 3 legalne...upadam u klub il ne?

Neka koristi Karamazov.

Što se tiče kluba pitaj ove oriđiđi momke..

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Mitsuoka kaže...

A eto nije da me briga, nek se prčkaju sa falšima ako hoće i ja sam prije. Sad imam falši Starter na laptopu koji glumi AP, ali na desktopu koji se koristim je original Pro, isto tako Pro i na drugome laptopu koji se koristi na dnevnoj bazi, a na trećem laptopu koji se koristi na dnevnoj bazi je OEM XP Pro.

Kod mene je posao Winsi (zbog AutoCAD-a, licencirana verzija) a doma Linux. Nema toga što želim raditi da ne mogu na Linux-u.

Da, ovaj laptop OEM XP je AutoCAD, Dreamweaver, Photoshop, video nadzor (original sve jer je to profit), na desktopu je isto AutoCAD, ali 2012 (licenca) i igre, a laptop sa Win7 Pro je onako office i te sheme, mater se sluzi s njime više manje. Linux mi se uopće ne da stavljat, jer igram igre, a nisam proučavao kako AP napravit na njemu inače bi išao na onog AP starca (8 godina mu je a radi 24/7)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
Unix kaže...
mario.L_hr kaže...
Mitsuoka kaže...

Professional, original.

Koliko vas ima na forumu 5-6?

7 sa mnom :)

{#}

9 i 10

Da ja malo doprinesem{#} Obe prof verzija - laptop x64, desk x86

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2012 23:27 (Paolo2612).
15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Takoder i ja imam original xp za laptop

pitanja imam par :D

Di ima za nabaviti tekucinu za vodeno? Nabavio sam galaxy 3d II i sad njen radijator bi trebao biti vani a meni se to ne svidja bas...mogu uzeti neki drugi radijator kao npr ovo http://www.bug.hr/_cache/c59dc9305dc5e5aaf96082780fe1027e.jpg da se montira na gornji dio kucista...

I da li ima netko nekakvo kuciste da mogu to srediti da ima za prodati il mjenjati, po mogucnosti big tower :)

www.tv.ultimax.info ----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
17 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
I da li ima netko nekakvo kuciste da mogu to srediti da ima za prodati il mjenjati, po mogucnosti big tower :)

Imam ti staru Obodinku. Big tower, malo hrđava ali prostrana.

Ima naprijed otvor za vent 300mm.

V svima.

Vidim nitko nema piratluk...ccc...im so disappointed:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Vidim nitko nema piratluk...ccc...im so disappointed:(

ima, ima :)

win 7 pro + office 2010 + autocad 2012 + catia + hrpa programa koji nisu toliko skupi xD

dovoljno :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

Što je to orginal?

Inače kako smo?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ima, ima :)

Ja sam nezahtjevan korisnik. Free AV, MPC-HC, CCleaner, FF, OO, Skype i teraj Miško:)

BORG kaže...

Što je to orginal?

Inače kako smo?

Pa original, ma to je ono, ma znaš, u kutiji:)

Dobro smo. Hvala na pitanju. Ti?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Ja sam nezahtjevan korisnik. Free AV, MPC-HC, CCleaner, FF, OO, Skype i teraj Miško:)

ma ja volim skupljat softver :)

da se ima za dilat po kraju :D

samo za jedan program nikako da nađem jogurt :/

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ma ja volim skupljat softver :)

da se ima za dilat po kraju :D

Ja sam davno prije bio opsjednut da imam sve žive i nežive programe. Neznam šta me puklo pa sam se opoštenio i sad svima trpam freeware i još se nisu žalili.

17 godina

Fino i ovdje manje vise sve ok.

Imao sam prije orginal xp, ali sad naravno nemam vise :D

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Ja sam davno prije bio opsjednut da imam sve žive i nežive programe. Neznam šta me puklo pa sam se opoštenio i sad svima trpam freeware i još se nisu žalili.

i ja trpam freeware...

al npr win i autocad nemogu zamijenit freeware-om...

tj. mogu, al ko će štefa kaj dela v automehaničarski radioni i baricu kaj kuva v vrtiću naučit koristit linux? nema teorije...

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
i ja trpam freeware...

al npr win i autocad nemogu zamijenit freeware-om...

tj. mogu, al ko će štefa kaj dela v automehaničarski radioni i baricu kaj kuva v vrtiću naučit koristit linux? nema teorije...

A vjeruj mi da bi ja mnogima kojima radim računala komotno mogao neku distru Linuxa stavit.

Koriste Office, Skype, Firefox, nešto za prženje, gledanje i slušanje filmova. Sve to mogu recimo na Ubuntuu radit bez beda ali teško je stare rage nagovorit na to.

17 godina
16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

A vjeruj mi da bi ja mnogima kojima radim računala komotno mogao neku distru Linuxa stavit.

Koriste Office, Skype, Firefox, nešto za prženje, gledanje i slušanje filmova. Sve to mogu recimo na Ubuntuu radit bez beda ali teško je stare rage nagovorit na to.

ja sam davno odustao od nagovaranja...

vidim da nema smisla, jer starog konja nemožeš naučit da se jaše na njemu...

btw. za onaj program da ne pišem na mail...

budem ga kupio tako da nema veze :)

jer super mi je i zaslužuje tih par dolara :D

17 godina
neaktivan

Sad ću za vikend imat par pacijenata i imam neki predosjećaj da će mi krv popit.

Neznam kako uspiju toliko virusa pobrat! Posebno me nerviraju oni koji sve trpaju na C particiju i onda cvile kako im je hard pun a D zjapi prazna.

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Sad ću za vikend imat par pacijenata i imam neki predosjećaj da će mi krv popit.

Neznam kako uspiju toliko virusa pobrat! Posebno me nerviraju oni koji sve trpaju na C particiju i onda cvile kako im je hard pun a D zjapi prazna.

eto situacija od jučer...

dođem kod lika i gledam pa ne vjerujem...

disk 250gb, dvije particije:

C od 80gb i popunjeno 99%. D popunjeno 0,01%

17 godina
neaktivan

Pozz ekipica iz Rijeke. Sva sreća da je 5ak. {#}

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
eto situacija od jučer...

dođem kod lika i gledam pa ne vjerujem...

disk 250gb, dvije particije:

C od 80gb i popunjeno 99%. D popunjeno 0,01%

Tako meni svakodnevno dolaze.

Najveći je bio biser sa hardom od 500gb (C - 60gb 99% pun, D - ostalo 0%) i plače kako mu je hard pun. Dođe drugi dan kod mene i nosi u vrećici još jedan takav.

Biser kupio novi da nemora stari brisat!!!! Nisam mogao vjerovat da ima takvih.

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

Tako meni svakodnevno dolaze.

Najveći je bio biser sa hardom od 500gb (C - 60gb 99% pun, D - ostalo 0%) i plače kako mu je hard pun. Dođe drugi dan kod mene i nosi u vrećici još jedan takav.

Biser kupio novi da nemora stari brisat!!!! Nisam mogao vjerovat da ima takvih.

svijet je prepun budala, a ljudska glupost nema granica {#}

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
svijet je prepun budala, a ljudska glupost nema granica {#}

A da si mu vidio facu kad sam mu rekao da na D particiji ima preko 400gb free:)

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Pozz ekipica iz Rijeke. Sva sreća da je 5ak. {#}

Večer damo!

Izbacila guzu na gotovs i zbrišeš oflajn...ccc:)

16 godina
moderator
F1-IVO kaže...

A da si mu vidio facu kad sam mu rekao da na D particiji ima preko 400gb free:)

poznata mi je :)

a da ti tek vidiš moju win facu kad vidim takvu glupost :)

17 godina

Ja ću morati ove proste avatare cenzurirati ad blockom :)

17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
poznata mi je :)

a da ti tek vidiš moju win facu kad vidim takvu glupost :)

Ma ja se trudim da složim normalnu facu ali kad odu sjednem i uhvatim se za glavu i zapitam gdje takvi rastu.

Nebi bilo čudno da njemu i još njima stotinu barem nekoliko puta objasnio da sve trpaju na D particiju.

Ima pak bisera koji hoće za sve posebne particije: D za muziku, E za filmove, F za slike...itd.

17 godina

Noć.

16 godina
moderator

i to sam vidio....milion particija sa po par gb.... :/

17 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ja ću morati ove proste avatare cenzurirati ad blockom :)

Šatro smeta ti:)

XXX-Man kaže...

i to sam vidio....milion particija sa po par gb.... :/

Meni su dvije zakon. Na jednu OS i programi, na drugoj sve ostalo i bok.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice