Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.453
|
čitano: 2.156.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
13 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
mario.L_hr kaže...
F1-IVO kaže......

Led ili Hindenburg:)

V svima!

S Led Zeppelinima sam svirao tako da znam sve o njima.{#}

Gledam Hindenburg.

To sam ja gledao u 2. OS :D

Vecer svima, imam neke vrlo dobre slike od danas... For my eyes only.

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
15 godina
Unix kaže...

To sam ja gledao u 2. OS :D

Znači prošle godine.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...
Unix kaže...

To sam ću ja gledati u 2. OS :D

Znači za 2 godine.{#}

fixed :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
Večer!
14 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Vecer svima.

14 godina
odjavljen

jel netko zna jel stabilan debian,na ovom ćufavom ubuntu mi se ruši unity sučelje svako malo i kad mi je duže komp upaljen po 10-12 sati javljaju se artefakti po sučelju pa moram resetirat komp

15 godina
Nitro233 kaže...

jel netko zna jel stabilan debian,na ovom ćufavom ubuntu mi se ruši unity sučelje svako malo i kad mi je duže komp upaljen po 10-12 sati javljaju se artefakti po sučelju pa moram resetirat komp

Debian je drugo ime za stabilnost, konzervativna distribucija ali izuzetno stabilna.

Što se tiče Ubuntua ti očito imaš problem s driverima za grafičku karticu. Progooglaj malo Ubuntu+tvoj model grafičke kartice, sigurno ćeš naći rješenje.

14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Nitro233 kaže...

Debian je drugo ime za stabilnost, konzervativna distribucija ali izuzetno stabilna.

Što se tiče Ubuntua ti očito imaš problem s driverima za grafičku karticu. Progooglaj malo Ubuntu+tvoj model grafičke kartice, sigurno ćeš naći rješenje.

ah sa ati karticama i ubuntom nikad na zelenu granu jos od verzije karmic koale kad nisu ni postojali driveri sta rade,sa ekipom s linux.hr kanala namjesta drivere na koali 6 sati i nista nije pomoglo,hm rjesio sam problem tako da sam isčupa ovu atijevu i turnio staru nvidiju 7600 s kojom je sve radilo savrseno...Tako da nemam vise zivaca petljati se oko drivera

15 godina
Nitro233 kaže...

ah sa ati karticama i ubuntom nikad na zelenu granu jos od verzije karmic koale kad nisu ni postojali driveri sta rade,sa ekipom s linux.hr kanala namjesta drivere na koali 6 sati i nista nije pomoglo,hm rjesio sam problem tako da sam isčupa ovu atijevu i turnio staru nvidiju 7600 s kojom je sve radilo savrseno...Tako da nemam vise zivaca petljati se oko drivera

Probaj skinuti ove, dosta ekipe koja je imala problem kažu da su dobri.

17 godina
mario.L_hr kaže...
F1-IVO kaže......

Led ili Hindenburg:)

V svima!

S Led Zeppelinima sam svirao tako da znam sve o njima.{#}

Gledam Hindenburg.

Bok svim nehrkalicama, kaže se Cepelini jel fučkaj ga sad a jesi možda sviral i s ovima ispod proizvođačima buke.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
15 godina
rambox kaže...

Bok svim nehrkalicama, kaže se Cepelini jel fučkaj ga sad a jesi možda sviral i s ovima ispod proizvođačima buke.{#}{#}

Patim od povremenih rupa u sjećanju, godine i neregularni život su krivi za to.

14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Nitro233 kaže...

Probaj skinuti ove, dosta ekipe koja je imala problem kažu da su dobri.

ne hvala opeka sam se sa tim,jos  na 10.04 LTS verziji,ja pajdo stavio to compiz pobudaleka,srusio mi se gnome 2,nisam mogao pozvat terminal I jedva se spasio pozivajuci ctrl+alt+f1 i kemijajuci nesto ondje

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Patim od povremenih rupa u sjećanju, godine i neregularni život su krivi za to.

Ja patim od rupe u glavi.{#}

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
14 godina

Usrani Facebook deaktiviran konacno.Ivo javi mi sutra jeli stiglo na mail.

15 godina
Nitro233 kaže...

ne hvala opeka sam se sa tim,jos  na 10.04 LTS verziji,ja pajdo stavio to compiz pobudaleka,srusio mi se gnome 2,nisam mogao pozvat terminal I jedva se spasio pozivajuci ctrl+alt+f1 i kemijajuci nesto ondje

Probaj sa Live CD-om Ubuntua, instaliraš ove nove drivere i isprobaš, ako ti ne bude radilo kako treba ne instaliraš.

17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Usrani Facebook deaktiviran konacno.Ivo javi mi sutra jeli stiglo na mail.

Već sam mislio da te kontaktiram na FB.{#}

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
15 godina
F1-IVO kaže...

Bolje da pati ta rupa nego ona na kojoj sjediš.

Evo jedna pjesmica za ekipu:

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

A i ta se napatila.{#}

15 godina
F1-IVO kaže...

A i ta se napatila.{#}

Jedi vlaknastu hranu i puno žitarica, biti će ti lakše a i lakše se nađe mjesto u BUS-u ili tramvaju (plinovi).

17 godina
mario.L_hr kaže...
F1-IVO kaže...

Evo jedna pjesmica za ekipu:

Jao pa jas mislil da si ti roker kad ono eto ti,{#} ovakav krš od mjuze stavljat tu kod nas a nema druge nego odgovorit žestoko i gotoov spašavaj se ko može.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Jedi vlaknastu hranu i puno žitarica, biti će ti lakše a i lakše se nađe mjesto u BUS-u ili tramvaju (plinovi).

Sad kakam u Karlovom wc-u i imam urednu stolicu:)

Sad kad si pustio onu zavijalicu gore sjetio sam se one: Ustaj sine majka zove. Debil od požarnog u vojsci je uletavao u 5:15 sa kazetarom u ruci uz ovu pjesmu i urlao da se budimo.

Al je bila deka party:)

17 godina
Hebem ti ja posao kada mi naruce 5 min prije fajrunta rundu a moras im dati cugu i onda cekati te pijane budale
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina

Cega se odricete za korizmu?

17 godina
ja bih se najrade odrekao pdv
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Neplaćenih računa.

15 godina
rambox kaže...

Jao pa jas mislil da si ti roker kad ono eto ti,{#} ovakav krš od mjuze stavljat tu kod nas a nema druge nego odgovorit žestoko i gotoov spašavaj se ko može.{#}{#}

F1-IVO kaže...

Sad kad si pustio onu zavijalicu gore sjetio sam se one: Ustaj sine majka zove. Debil od požarnog u vojsci je uletavao u 5:15 sa kazetarom u ruci uz ovu pjesmu i urlao da se budimo.

Roker u duši i tijelu, ovo mi je trauma iz JNA, 9 mjeseci je zavijala u Kumboru na svaki slobodni trenutak.

16 godina
moderator
zoharbizo kaže...

za što? {#}

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
F1-IVO kaže...

Roker u duši i tijelu, ovo mi je trauma iz JNA, 9 mjeseci je zavijala u Kumboru na svaki slobodni trenutak.

moram priznati nije vama bilo lako srećom kad je doša red na mene ukinuli su obveznu vojnu službu hihihi

{#}

15 godina
Nitro233 kaže...

moram priznati nije vama bilo lako srećom kad je doša red na mene ukinuli su obveznu vojnu službu hihihi

{#}

Čekaj da te dohvati kakav Malezijac ili Indonežanin na brodu, ovo naše će ti biti mila majka.

14 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...
Nitro233 kaže...

{#}

Čekaj da te dohvati kakav Malezijac ili Indonežanin na brodu, ovo naše će ti biti mila majka.

di ja iden samo su finci,englezi i talijani {#} al ne brinem se kadeturu budem sluzio na Carnivala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice